Bildirim
POKEMON FIRERED HAKKINDA LÜTFEN YARDIM!......

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sorun bendede var görevmi ne gerekiyormuş bid 2.nesil pokemonlar falan geliomuş. -
Sanırım 2.Nesilden Kastınız "NationalDEX" Bu PokeDEX'e 2. Nesil Pokemonları Ekler.Pokemonlarınız Ancak Bunu Aldıktan Sonra 2. Nesil Bir Gelişim Yapabilir.Ben LifeGreen Oynadım Fakat Şampiyon Olduktan Sonra Başa Dönmedi Oyuna Geri Başlamadı.Bende Bıraktım.
Ama Sanırım Gerçekten NationalDEX Gerekiyor ve Herhangi Bir Arama Motoru İle Bunu Nasıl Alabileceğini Öğrenebilirsin. -
Beyler Yokmu Yardım Eden!... 9 Ada falan Varmış Onlara Bile Gelemedim Çok Araştırdım ama bulamadım Son Çareyi Donanimhaberden Alcaktım Ama Kimse Bilmiyor, Yada "gpsp kai" emulatorüne nasıl kod yazılıyor Bari Kod Yazarak Geçiyim "Help Me Please !... " -
aRkadasLar hPnızE yrdIm edeYım yArdImsız Kalınca bu oyun hkkında KfAyı yiyo ınsaN sImdı o magarayla baslayalım o delik işaretli maqarayı cut itemı olan bı poke ile kullanıp açın o magaradan sapphire tasını alırken bı manyak gelıo ve tası alıp kaçıo rokeTLern dİer gizli yeri varya şifre isteyn oranın sıfresını o manyak soluo o gizli eve gdın evdekı herkesı yEnın itemleri alın orda o manyak laptop bsında druo ondan sapphire asını alın ve 1. adadakı adama verın ve ordakı makıne calısır hale gelıo he bu arada ruby tasını almıssınızdr heralde ıkı tası o adama verdkten sonra gdın o magaranın onundekı adam cıkmıs drumda gdın ve maqaradn mewtwou ykalayın sakın oldurmeyın ama kaydetın onun yanında sonra saldırın enerjısı kırmızı renge geldıqınde sallayın master ball varsa veya ultra ball ykalayın 70 lvl mewtwo hadı hayrını grun..... sımdı sıra gameshark ypamayanlarda arkadaslar verilen kodları yazıpta olmadı dıenler sadece kodu yazacaksınız ustune bsı yazmak yok kodların hepsinin ilk 8 rakamndan sonra bı bosluk bırakıcaksın sonra dvamını yazacaksınız kolay olarak kopyala ypstır yapın ama direk mesela bı pokemonun kodunu yazmayın ondan once pokemonlar ıcın bı kod var ondan sonra pokemn kodunu yazın ve sımlerde gezın ve o pokemon ckıcaktır hadı hyrlı olsun
-
şiMDi aRaNzdan bri bhnA yaRdM eTsin 7. adadaki bi evde yaşlı kdın var onun evının ıcınde kutular var ve kutuların arkasnda bı kapı var o kutuları nasıl kaldırıcam ????? -
BöYLe yAzıNcA NoLuYoR SİTeyi KirLetMekTEn BaşKa Bi İşE YaRaMıYOoOoOR -
o mağaraya girmek için pokemon yumurtanız olması lasım bende 2 adet dratini yumurutası varç.
Ada 4'te day care servisi var oraya bir tane normal poke + ditto bırakın kesin yumurta veriyor.Ama biraz zaman geçmei gerekiyor.Ayrıcada efsane pokeler ve başlangıç pokeleri yumurta vermiyor. -
Hacı gamesharkla dexi fulle sonra açılır orası, yada yine gamesharkla ghostmove şifresi kullancan gircen alcan çıkcan , ama oyunun hikayesini bozmuş olursun, odamı olmadı bi 100lvl gameshark, bi mewtwo gameshark (bu farketmez fireredde 3.nesle kadar Pokemon var), sonra bide bütün pokebalları masterball kadar güçlü yapan bi gameshark alsana mewtwo
-
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. size bir sorum var. 6. adadaki güneyde bir mağara var falan diyorsunuz ya bende o mağaranın kapısının önünde bir bilim adamı var ve çekilmiyor. 2 tane dratini yumurtası aldım (arkadaşta olduğu gibi) öyle gidip denedim yine çekilmedi. o adam nasıl çekilecek lütfen yardım edin!!! -
diego kardesım şimdi oncelıle heralde pokemon firered i bitirdin ben bısı orencem şimdi ben poekmon ligini bitirdim şimdi ilk 3 adayı da bitirdim ama ligi bitirdikten sonra 4. ve sonrakı adlara nasıl gecıcem bana yardımcı olurmusun lütfenn şimdiden cevabın için teşekkurler
-
TerSSerT mağaralardan yukarı gidince bir mağara daha var orda bi bulmaca var onu halledince bilim adamı çekilir ama yapman gereksiz diğer mağaralarda unown çıkıyo sadece
bayrampcb 1. adaya git o pokecenter benzeri yerdeki adamla konuş senden ruby ve shappire taşlarını istiycek ruby taşı adanın yukarılarında moltrese giderken sağdaki bir mağadan girip alıyosun ama mağara yok 2 roket takımı üyesi varsa onlarla konuş sonra ligi bitirip gitruby taşını götürünce sana rainbow pass verecek ve shappire taşını istiycek onuda 6. adadanmı ne alıyodun
-
BENDE AÇILDI
BAZILARINA AÇILIYO -
Arkadaşın sorduğu 6.ada aynı sorun bendede var sen 7. adadaki kaya bulmacasından bahsediyosun sanırım. haritadan bakıyorum ufak bi mavilik var orada mağara galiba ama önünde roket takımının bilim adamı olan bi mağara var ve önünüden çekilmiyor. yumurta almayı denemedim bi tane yumurtam var bi işe varıyomu bilmiyorum arkadaş yaramıyo diyor yardım edebilecek varsa edebilir mi Sapphire Taş'ını almam lazım devam edebilmem için kaldım öyle bişey yapamıyorum. -
beyler ben oyunu bitirdim ve oyunun sonunda bittiğini sölüor sonra oyun başa alıor nası 4. adaya nası gidilcek burasını hiç anlamadım msn em qarizmadraqon@hotmail.com acill eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler birde qameshark yapamayan arklar eklesin ben ii biliorum ... -
Gameshark ı anlamayan arkadaşlar için Ben anlatayım Bari Beyler ilk olarakhttp://uploaded.to/?id=zmn839
bu siteden indirerek istediğiniz kadar master ball alabilirsiniz sonradahttp://uploaded.to/?id=vatd6g
bu siteden indireceğiniz winrarlada 100 levellik bi pokeyi master ball la istediğiniz kadar yakalayabilirsiniz... şimdide indirdikten sonra yapacağınız olaylar resimli anlatım yapılmış ama yinede ben söliyim... ilk olarak sıralamayı doru yapın ve 8 harf veya rakamdan sonra 1 boşluk bırakıp oka basın sonrada pokemarta gidip istediğiniz kadar master ball alın... sonra bunların yanındaqi tikleri silip oka basıp oyunu kaydedip çıkıoruz oyundan... sonra tekrar girdiğimizde 100 levellik poke yakalamadaqi sıralamayıda 8 harf veya rakamdan sonra yaptıktan sonra oka basıp bi yeşilliğe gidip pokeyi yakalayabilirsiniz yanlız .rar daqi poke charmeleonn onuhttp://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=71699&rid=66356 bu siteden baqarak kodu değiştirip farklı poke yakalabilirsiniz... anladıysanız +++ repinizi esirgemeyin yardım ettiysem ne mutlu bana halada anlamayanlar için Qarizmadraqon@hotmail.com ....
-
sorun basit oyunu bitirmemişsin hani ada 1'de trade yeri varya oarda 2 taş olmalı 2 taş olurs hoennle trade oluyo ve mewtwo açılıyo şahsen ben açtım masteri kullandığım için ultra ballarla yakalıyamadım bol şans. -
Belli bir sayıda pokemon yakaladıktan sonra (galiba 100 farklı pokemondu tam olarak hatırlamıyorum) national dex alırsınız, birde pokemon yumurtası elde etmeye çalışın.
Birde adaların birinde bir yaşlı kadın vardı yerini hatırlamıyorum o kadın önemli olaylarda size yapıştırma (sticker) veriyordu.Yanına gidin ve sticker'larınızı alın.Eğer dediklerimi yapar ve national dex. sticker'ı ile yumurta sticker'ı alırsanız mewtwo'nun mağarasına girebsiniz(elite 4'lüsünü de tabiki yenmeniz lazım)
(Ayrıca mewtwo'nun içinde olduğu mağarada çok güçlü pokemonlar vardı 65level civarında "ditto"'lar vardı.Oyunu az da olsa bilenler ditto'nun çok nadir çıktığını bilir.)
Mewtwo gerçekten çok güçlü bir pokemondur, onu yakalamak diğer efsanelerden daha zor oldu,adını hatırlamadığım bir saldırısı vardı onu yapınca "burned,parazelyed,poisoned,sleeped, vs." gibi efektler işe yaramıyordu.Ve de bir efsane pokemonu etkilemeden (burned,poisponed vs.) yakalamak neredeyse imkansızdır.O yüzden onu bulunca önce oyunu kaydedin sonra savaşı başlatın kaybederseniz tekrar kayıtlı oyunu açın.
(Ben 200'den fazla "Ultra ball" atmıştım anca yakalamıştım)
-
arkadaşlar biraz eski kalmış bir konu ama yardım istiyorum. ligi birkaç defa bitirdim ancak söylendiği gibi oak gelip national dexi vermedi. dolayısıyla da diğer adalar ve cerulean cave açılmadı. moltresin olduğu adadaki roket takımı üyeleri de gitmediler. her defasında oyun başa dönüyor ve haritada ligi bitirmedim gibi gözüküyor. sorun emülatörde midir yoksa oyunun dosyalarında mı bilmiyorum. 107 farklı pokemon yakaladığım için de baştan başlama gibi bir işe kalkışmak istemiyorum. bu durumda ne yapmam gerekli?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X