Şimdi Ara

Pokemon Cyrus Online Anakonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
14.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Ya niye unutalım.Yabancılara karşı güçleniriz.Türklerin gücünü gösteririz.Eski Character'lerle oynayalım.

Yürürken çok yavaş ilerliyor ve borckta 42 level geodude var nasıl geçelim biz?

Cyrusun kötü özellikleri:
    -Öncelikle oyun uzun süreden beri açık olduğundan bütün rakipleriniz sizden daha güçlü.
    -Önceden daha kolay kasılıp Gym'in seviyesi daha düşük olup daha çok para kazanabiliyorduk ama artık oyun zorlaştı yani önceden kolay kasan rakipleriniz güçlendi siz ise şimdi daha zor kasacaksınız.
    - Surf ,dive gibi HM'ler yok(emin değilim belki gelmiştir.)

Kıscası oyunda çok geriden başlamış oluyorsunuz

Oyun dediğin zaten zor olucak.Zevkini alıcaksın.Siz 1.gymi geçip 2.gyme gelin.Gerisini bana bırakın

Bu arada Görev Yöneticisini açıp CyDexter kapatın.1-2 adım daha hızlı yürürsünüz

• nasıl yavaş yürüyorsunuz anlamadım ben hızlı hızlı ilerliyorum siz nerdesinizki
  • Beyler en çok sevdiğim özelliği battle müziğini ve ekranını değiştirmek.Şuan kullandığım tema :

Pokemon Cyrus Online Anakonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Egemert adlı bir arkadaş diğer konuya bir mesaj yazmıştı.Ben de ona bir cevap yazma isteği duydum.Konuşmanın tamamı anlaşılsın diye başından alıntılı olarak veriyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: egemert35

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Pokémon Cyrus yenilendiği için yeniden bir rehber hazırlıcam.Sorunlarınızı buradan alıyım.

Oyunu buradan indirin.

Peki bu oyunun özelliği ne : Pokémon World Online ile karşılaştırırsak(bana göre):

• Grafikleri daha iyi.
  • Üyelik-Aktivasyon sorunu yok.
  • Lag-Kasma sorunu yok.
  • Başlangıç pokemonlarını trade etmek gibi buglar yok.
  • Kasması zor ve daha zevkli.
  • Kendinize ait crew(clan) kurabilirsiniz ve crew savaşlarına katılabilirsiniz.(DH Crewi kurarız beraber ;)
  • Job Sistemi.6-7 tane job-iş var ve herbirisinin ayrı bir özelliği var.
  • Ve bana göre en iyi özellik Police-Rocket-Trainer sistemi.İster trainer kalırsın ister Rocket veya Police olursun her birinin özelliği farklı.

Oyundan Resimler(Spoiler yaptım Kotalılar İçin) :

• Pwonun grafikleri daha iyi cyrus yavaş hareket ediliyor
  • Aktivasyon önemli bir olay olması gerekli
  • Pwoda lag düzgündü ama bu aralar kötü düzelir
  • Başlangıç pokelerini almak çok işe yarıyor
  • Zor kasılan oyun sevmem
  • Pwoda da var (Guide)
  • Job pokemon dışı bir olay
  • Son özelliğe diyecek bişeyim yok normal
  • Ayrıca member özelliği ve token pokemonları var tabi bisiklet ve surfu unutmayalım

• PWO'nun grafikleri ile Cyrus'un grafikleri birbirinden farksız.PWO'yu üstün çıkarmak için zorla söylediğini farz ediyorum.
  • Aktivasyon kesinlikle önemsizdir.PWO'da akticasyon var da ne oluyor ? Üyeler hem zaman kaybediyor hem oyunu oynayamıyor.
  • PWO'nun lagı ile ilgili bir bilgim yok.
  • Başlangıç Pokémonlarını almak saçmalıktır.Oyunun eğlencesini düşürür.
  • Zor kasılan oyunu sevmemene birşey diyemem.Senin zevkin.Bana kalır ise zor oyun daha uzun soluklu olur.Ve oynamak daha heyecan verir.
  • Guide'den kastın Guild ise Guild Wars gibi bir sistem Cyrus'ta var.
  • Pokémon dışı demişsin de kumar da Pokémon dışı.Ancak Nintendo Fire Red'e bir kumarhane açmış.Ve burada kazanılan kredilerle Pokémon alınabiliyor.Örnekler çoğaltılabilir.Pokémon dışı olayların Pokémonla bağdaştırılaması bence çok hoş.
  • TR ve Police sistemi bu tarz oyunlarda görülmüş en başarılı sistemlerden birisidir.
  • Son özelliği pek bağdaştıramadım.Member'dan kastın Donator ise Cyrus'un bu özelliği dikkat çekiyor ama çok onaylamıyorum.Token Pokémonu diye bir sistem Cyrus'ta yok.Ayrıca Bisiklet değil de bir ara arabalara falan biniliyordu Event olarak.Surf de Cyrus'da olmayan bir eklenti.
  • Ayrıca açmak istediğim bazı parantezler daha var.Oyunda her ay yapılan Auction(Açık Artırma) adı altında çok hoş bir Event var.
  • TM Sistemi oyuna enjekte edildi.
  • Pahalı olan gelişim taşları belirli Pokémonlara dağıtıldı.
  • Auction'ın dışında her an olabilecek olan değişik eventlar da mevcut.
  • Sıkça yapılan düzenlemeler oyuna olan ilgiyi de gösterir.Ek olarak Adminler/Modlar(özellikle Kurtis) son derece cana yakın.

• Membership özel üyedir.Paypal ile olunur.Oyuna bağış yapılıyor yeni sunucular yakında açılacak.
  • Kumar bir meslek değildir malesef o nintendonun sorunu beni ilgilendirmez.
  • (Oyuna yavaş deme kastım karakter çok yavaş hareket ediyor)
  • TM sistemi olunca oyunda güçsüz poke kalmaz bu da oyunu bozar.(Venusaur u ele alalım - Earthquake - falan eklersek ne olur steel tipine karşı avantajı olur) (Zaten kayaya ve zehire karşı var bunu yazmadım)
  • Pwo da tüm gelişim taşları mevcut guide - guild değil ama guideler oyunu oynayan ve yardımcı olanlar kendilerine Guild kurabiliyorlar (İyi ve yardım sever oyuncuları Pwo Game Master ları Guide yapar)
  • Pwoda eventler başlayacak
  • Sanırım Cyrus 2006 da açıldı.Ama pwodan az oyuncusu var.
  • Cyrusta trainer(Eğitmen) yok bu durum sıkıcı hep çıkan pokelerde kasılıyoruz.Pwoda var 2 haftada bir resetleniyor.
  • Pwoda hangi pokemonun nerede çıktığını chatte /catch - /list yazarak öğrenebiliyoruz
  • Ve pwo kesinlikle orjinal gba oyunundan etkilenerek yapılmış.Bu da oyunun kalitesini arttırır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 30 Ocak 2011; 14:54:11 >

• 2 saat kasmamın sonucunda charmanderı 16 lwl yaptım
  • indirdikten sonra oynarken cok kota goturuyor mu bu oyun
    madem craft tarih oldu az da burda takılak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBurn

-Öncelikle oyun uzun süreden beri açık olduğundan bütün rakipleriniz sizden daha güçlü.
    -Önceden daha kolay kasılıp Gym'in seviyesi daha düşük olup daha çok para kazanabiliyorduk ama artık oyun zorlaştı yani önceden kolay kasan rakipleriniz güçlendi siz ise şimdi daha zor kasacaksınız.

42 lwl değilki geodude 11 lwl
  • quote:

• Membership özel üyedir.Paypal ile olunur.Oyuna bağış yapılıyor yeni sunucular yakında açılacak.
  • Kumar bir meslek değildir malesef o nintendonun sorunu beni ilgilendirmez.
  • (Oyuna yavaş deme kastım karakter çok yavaş hareket ediyor)
  • TM sistemi olunca oyunda güçsüz poke kalmaz bu da oyunu bozar.(Venusaur u ele alalım - Earthquake - falan eklersek ne olur steel tipine karşı avantajı olur) (Zaten kayaya ve zehire karşı var bunu yazmadım)
  • Pwo da tüm gelişim taşları mevcut guide - guild değil ama guideler oyunu oynayan ve yardımcı olanlar kendilerine Guild kurabiliyorlar (İyi ve yardım sever oyuncuları Pwo Game Master ları Guide yapar)
  • Pwoda eventler başlayacak
  • Sanırım Cyrus 2006 da açıldı.Ama pwodan az oyuncusu var.
  • Cyrusta trainer(Eğitmen) yok bu durum sıkıcı hep çıkan pokelerde kasılıyoruz.Pwoda var 2 haftada bir resetleniyor.
  • Pwoda hangi pokemonun nerede çıktığını chatte /catch - /list yazarak öğrenebiliyoruz
  • Ve pwo kesinlikle orjinal gba oyunundan etkilenerek yapılmış.Bu da oyunun kalitesini arttırır.

• Bu Cyrustada var ve bana göre saçma bir özellik.
  • Oğul zaten orda meslek demedi kumarın pokemonla alakası yok ama Nintendonun kendi oyununda var demek istedi.
  • Yavaş hareket etmek olsun tek sorun.En azından lag yok.
  • Sen şimdi Fly'ı Venusaur'a ekleyebilirmisin?Hayır ekleyemezsin.Belki Venusaur'a sadece grass tipi TM'ler eklenecektir.Blastoise Water gibi.
  • Guide'ye hiç gerek yok.Sen Herkesin duyabilecek şekilde yazdığında Cyrus Oyuncuları ve Adminleri yardımcı olacaktır ;)
  • Cyrus 2006 açıldığından beri kapanmadığınımı sanıyorsun?En son üyelikler silinmişti 2009-2010'da tekrar açıldı ve Pwodan daha çok üyesi vardı.Ama Mondo ile Adminlerin tartışması üzerine Mondo çoğu kişiyi banladı bu yüzden üye sayısı az.
  • Hep çıkan pokelerle kasılmana gerek yok.İster Crew War savaşı yaparsın,İster evente katılırsın,İster Team Rocket-Police kapışması yaparsın.Crew war, Açık artırma,tr-police sistemi gibi özelliklerin hiç biri pwoda yok.
  • Bunu Cyrusun Sitesindede Çıkma Oranlarıyla birlikte veriliyor.
  • Bence oyunun kalitesini artırmaz, çünkü adamlar resmen copy-paste yapmış

• quote:

quote:

quote:

Ya niye unutalım.Yabancılara karşı güçleniriz.Türklerin gücünü gösteririz.Eski Character'lerle oynayalım.

Oyun dediğin zaten zor olucak.Zevkini alıcaksın.Siz 1.gymi geçip 2.gyme gelin.Gerisini bana bırakın

Bu arada Görev Yöneticisini açıp CyDexter kapatın.1-2 adım daha hızlı yürürsünüz

Yani benim kastettiğim adamlar önceden kolay kastı şimdi biz eziyet çekicez onu diyorum.
    Ama seneryosu dışında cyrus yapımı daha iyi bence.
    Buna rağmen PWO'nun gameboy oyunlarından esinlenmiş olması ve gameboy oyunlarını bilen bu oyunu daha zevkle oynaması var. PWO da özellikler daha seri yapılmış takımdaki bütün pokelerin özelliklerini fareyi yukarı götürerek öğreniyorsun v.b

Edit: Oyundakı sorunları kıyaslamamıza gerek yok Cyrus'ta hiç sorun olmasada PWO'da üyelik, lag, vb sorunlar var ama bunun bir sebebide oyuncuların oyun açılınca direk akım etmesi. Cyrus'un o kadar oyuncusu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 30 Ocak 2011; 15:23:43 >

• Kapanması benim sorunum değil şu anda az ben ona bakarım
    Eğer orjinal TM ler olmazsa zaten oyunu bırak Venusaur a Earthquake ekleniyor sonuçta eklenmelide
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani benim kastettiğim adamlar önceden kolay kastı şimdi biz eziyet çekicez onu diyorum.
    Buna rağmen PWO'nun gameboy oyunlarından esinlenmiş olması ve gameboy oyunlarını bilen bu oyunu daha zevkle oynaması var. PWO da özellikler daha seri yapılmış takımdaki bütün pokelerin özelliklerini fareyi yukarı götürerek öğreniyorsun v.b

Edit: Oyundakı sorunları kıyaslamamıza gerek yok Cyrus'ta hiç sorun olmasada PWO'da üyelik, lag, vb sorunlar var ama bunun bir sebebide oyuncuların oyun açılınca direk akım etmesi. Cyrus'un o kadar oyuncusu yok.

Adamlar önemli değil.Biz adamlarla birlikte oynamıcaz.Beraber savaşırız event yaparız.Tabi Crew warlara katılmak istersek kasmamız lazım.
    Seri yapılması önemli değil ayrıntılı olması önemli(Cyrusta zaten Gear>Pokemons yapman uzun sürmüyor).Pwoda stat verme gibi olaylar varmı?Yok.

Cyrusun önceden çok oyuncusu vardı ama yinede böyle durmadan kapanmıyordu.Çünkü adamlar 2006'dan beri pro. çalışıyolar

• quote:

Kapanması benim sorunum değil şu anda az ben ona bakarım
    Eğer orjinal TM ler olmazsa zaten oyunu bırak Venusaur a Earthquake ekleniyor sonuçta eklenmelide

Neyi kastettiğini anlamadım Cyrus'ta istediğin pokemona istediğin TM 'yi öğretebiliyor musun?
  • Stat vermede pokemon dışı olay yok sen nasıl bir pokemonun atağını defansını yükseltebiliyorsun onu anlamıyorum büyümü yapıyorsun
  • Bende başladım eski charların şifrelerini unuttuğum için yeni adam açmak zorunda kaldım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar önemli değil.Biz adamlarla birlikte oynamıcaz.Beraber savaşırız event yaparız.Tabi Crew warlara katılmak istersek kasmamız lazım.
    Seri yapılması önemli değil ayrıntılı olması önemli(Cyrusta zaten Gear>Pokemons yapman uzun sürmüyor).Pwoda stat verme gibi olaylar varmı?Yok.

Cyrusun önceden çok oyuncusu vardı ama yinede böyle durmadan kapanmıyordu.Çünkü adamlar 2006'dan beri pro. çalışıyolar

Adamlar pro bu konuda şüphem yok zaten.Ama mesela düşük levelli pokemonlarımız var kasarken çok sıkılıyoruz gymide geçmek zor 41-44 level shiny pokemonlar olunca ilk gymi bile geçemiyorsun ezik pokemonların orda kalıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar pro bu konuda şüphem yok zaten.Ama mesela düşük levelli pokemonlarımız var kasarken çok sıkılıyoruz gymide geçmek zor 41-44 level shiny pokemonlar olunca ilk gymi bile geçemiyorsun ezik pokemonların orda kalıyorsun.

Şuan sadece en zor gym 1 ve 4.
    1.gymi geçmek zor olmuşki oyunu öğrenin,pokemonlarınızı kasın diye :)
    Sen 1.gymi geç yardım edicem zaten.
    Egemert Pokemon Cyrus Online'da bulunan bu özellikler Pokemon World Online'da olsa emin ol böyle demezdin.Dediğin şey zaten saçma.Pokemonun statlarını kendin dağıtabilirsin oyunun animeyle bir alakası yokki.Gittikçe saçmalıyorsun

• Egemert zorlama bence.Burası Cyrus konusu PWO'yu Cyrus'a karşı savunmaya çalışma konusu değil.Mantıklı şeyler söylesen bunu yazmazdım ama gerçekten saçma konuşuyorsun.Sen PWO oyna lafım yok.
  • bende başlıoyrum
  • Lugi@ istedi konuma link koyuyor ve cyrus la ilgili şeyler yazıyor
  • Squirtle aldım 3 lv oldu da, statları nasıl vericez? Bakabileceğimiz bir yer varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.