Arkadaşlar maalesef bir ara vermek zorundayım. Şu anda "Ekran Klavyesi" ile yazıyorum. Çünkü babam ben bilgisayara girmeyeyim diye klavyeyi söktü ve sakladı() Ben arada bir girerim, fakat beni görürseniz o mutlaka ortağım Matrakan'dır. Sizi haziranın 15'ine kadar özleyeceğim...(Neases Turnuvası'ndaki maçlarımı yaparım mutlaka izin alıp)
Görüşürüz karde$.
Haziran 15 ' e kadar kendine ii bak kardeşim
Ailelerden çektiğimiz nedir ya!Bir bilgin Pokémon Crater oyuncusu daha gidiyor ellerimizden! Enterighi ne güzel trade yapardık ya üü Off benimde annem var zaten.Neyse hoşçakal 15 Haziran'dan daha erken bir gün dönmen dileğiyle...
Kaanca
benim babam da 1 saat verdi ama ben ffazla onuymallah yardım etsin
quote:
Orjinalden alıntı: Enterighi
Arkadaşlar maalesef bir ara vermek zorundayım. Şu anda "Ekran Klavyesi" ile yazıyorum. Çünkü babam ben bilgisayara girmeyeyim diye klavyeyi söktü ve sakladı() Ben arada bir girerim, fakat beni görürseniz o mutlaka ortağım Matrakan'dır. Sizi haziranın 15'ine kadar özleyeceğim...(Neases Turnuvası'ndaki maçlarımı yaparım mutlaka izin alıp)
Şu anlık burdayım. Mapta poké arıyorum ve annem yok. Şanslıyım
quote:
quote:
Dostum Nereye Ya
işe bak ya kendi kendine cwp yazıyor... şaka şaka matrakan oldugunu bılyıorum.. güle güle enterighi..
Niçin güle güle yaf... Daha temelli bırakmadık
by y seni özlicez (benim babamda bahane arıyo 15:00da okuldan geliyom yemek yiyip oturuom 14:00da oturdun diyo)
quote:
çok üzüldüm,bu aralar senin gibi olan ekibe çok ihtiyaç var forumda, Sayımız gün geçtikçe azalıyor. Bu ilginç diyaloglar ve seviyesizlik devam ederse bende önce forumu arkasından da oyunu tamamen bırakmaya ciddi ciddi niyetliyim. Seni özliyeceğiz.