---------------------------------------------------- http://www.pokeplushies.com/youradoptables.php?act=view&id=31155 Mavi veya kahverengi yumurtalara tıklayıp click here derseniz çok sevinirim.
quote:Orjinalden alıntı: FreeDi3 bnmde imzamdaki shiny rayquzaya tiklarmısınız? 3üne de tıkladım.Ama sanırsam Dinomon'a 2 kez tıkladım.
quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Çok teşekkürler. @TüRKéR: pardon çıkaramadım ? Boşver tanımazsın sen beni.Ama ben Crater zamanından biliyorum.
quote:Orjinalden alıntı: TüRKéR quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Çok teşekkürler. @TüRKéR: pardon çıkaramadım ? Boşver tanımazsın sen beni.Ama ben Crater zamanından biliyorum. Belki tanırım. Eski nickin var mıydı?
quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon quote:Orjinalden alıntı: TüRKéR quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Çok teşekkürler. @TüRKéR: pardon çıkaramadım ? Boşver tanımazsın sen beni.Ama ben Crater zamanından biliyorum. Belki tanırım. Eski nickin var mıydı? tüko.
quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon tüko'yu değil de TüRKéR'i hatırlar gibiyim, MSN versene konuşuruz. P.M attım.