Şimdi Ara

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
3
Favori
17.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyla alakalı deil ama sormam lazımdı kusura bakmayın tuneup utilities 2012 pc hızlandırır diyordu indirdim vista pc yi xp temalı yaptı nasıl düzeltebilirim yardım edebilirmisiniz???
  • W7 yüklesene ya bu devirde hala xp mi kullanıyorsun
  • vista yı xp temalı yaptı dedim onu vista tekrar yapamazmıyım ya da bi link varsa w7 indiriyim
  • Mondo'nun açıklaması Sorry guys! Many of you want to play, but cyrus is currently in ukrain and has no internet to fix pco! He will be back 13.6.2012... untill then please wait calmly!
    Üzgünüm beyler! Birçoğunuz oynamak istiyorum, ama cyrus ukrain şu anda ve pco düzeltmek için hiçbir internet var! O geri 2012/06/13 olacak ... Kadar sonra sakince lütfen bekleyin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragur51

Mondo'nun açıklaması Sorry guys! Many of you want to play, but cyrus is currently in ukrain and has no internet to fix pco! He will be back 13.6.2012... untill then please wait calmly!
    Üzgünüm beyler! Birçoğunuz oynamak istiyorum, ama cyrus ukrain şu anda ve pco düzeltmek için hiçbir internet var! O geri 2012/06/13 olacak ... Kadar sonra sakince lütfen bekleyin!

Üzgünüm beyler! Çoğunuz oyunu oynayabilmek istiyorsunuz ama Cyrus şuan Ukrayna'da ve interneti olmadığından PCO için düzeltme yapamıyor. 13 Haziran'da (Çarşamba) geri dönecek. O gelene kadar lütfen sabırlıca bekleyin.
  • quote:

Mondo'nun açıklaması Sorry guys! Many of you want to play, but cyrus is currently in ukrain and has no internet to fix pco! He will be back 13.6.2012... untill then please wait calmly!

Nasıl bi çeviridir bu. Google Translate
  • google'nin çevirisi anca bu kadar olur anladıysan sorun yok kardeş.
  • 13 haziranda başlayalım o zaman
  • 1 aylığına yeniden Polatlı'dayım. Yüzme kursu yüzünden. Her neyse arada girerim belki.
  • O değilde inş rozetleri silmezler 2gym pokelerini sildim muahahaha
  • Evet beyler Cyrus'un bugün dönmesi lazım. Bugün açarlar mı oyunu acaba?
  • ‎14.5 to be exact pco comes online from summer break! böle bi şey söyledi face sayfasından ama anlamadım türkçesini acar sanırım bugün yani öle umuyorum :D
  • pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragur51 -- 13 Haziran 2012; 19:44:42 >
  • merhaba arkadaşlar ben ilk defa başlayacağım bu oyuna, aynı zamanda ilk defa online bir pokemon oyununa başlayacağım ama kayıt olamıyorum serverler kapalı olduğundan mı böyle oluyor birde bugün açılacaktı sanırım neden açılmadı
  • Sast Kardeşim oyun açık değil 1 hafta önce brezilyalı oyuncunun teki kendi ülkelerinden bi foruma konu açmıs 200 kişilik oyun 500 kişi olunca oyun oynanmaz hale geldi dolayısıyla admin kayıt sistemini kapattı
    kayıt sistemi acılana kadar kayıt olamassın eğer başka arkadasların fazladan carları varsa verirler ki benim yok olsa verirdim geç kaldın biraz oyuna baslamakla. üzgünüm :(
  • quote:

Sast Kardeşim oyun açık değil 1 hafta önce brezilyalı oyuncunun teki kendi ülkelerinden bi foruma konu açmıs 200 kişilik oyun 500 kişi olunca oyun oynanmaz hale geldi dolayısıyla admin kayıt sistemini kapattı
    kayıt sistemi acılana kadar kayıt olamassın eğer başka arkadasların fazladan carları varsa verirler ki benim yok olsa verirdim geç kaldın biraz oyuna baslamakla. üzgünüm :(

sağolasın dostum, artık kısmet değilmiş ne yapalım açarlar belki yeniden takipte kalayım zaten daha bütünlemeler var onlar bitinceye açılsa mezuniyetimi günde 18 saat pokemon oynarak kutlayacağım :)
  • Açılır o şart bir kere fakat bu brezilyalıların çoğundan kurtulmak şart. Şimdi cyrus server kapasitesini geliştirir yatırım filan yapar, brezilyanlar oyunu bırakır...
  • artık açsa iyi olur su oyunu ya film izlemekden paranoyak olacam :D:D
  • Hey çocuklar! Ben geziden iyiliği için döndüm! ! ve ben artık yaz tatiline gelen lansmanı için sunucu hazırlarken, sunucu geri Bugün online olacak, ben bu konuya UPDATED tutacak, SO SIK BU POST DİKKAT EDİNİZ 15:00 UTC - Server sadece gms için çevrimiçi. DA İYİ BACK TO BE! oyun geldi sayılır beyler 1 kac saate
  • Translate
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.