Şimdi Ara

• Pokémon Cyrus |REHBER| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Exp per second gözükmüyor :(. Ayarlardakini enable yaptım.
    12 speed mi daha iyi olur 11 defans mı?

Bence 11 defans çünkü hız önemli deil ilk o da vursa sende vursan bişey deişmiyo ikinizde vuruyosunuz birbirinize .

Ama ilk ben vurup tek atarsam?

oyundaysan nerdesin sen ya ben burada kasmaktan bıktım 2 tane pokeball aldım :D

Anca perşembe girerim :(.
    Edit : Hoothoot tutun beyler banada tutun hatta vermek isteyen pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 13 Mayıs 2013; 20:17:00 >

• Güncellendi.
    Bir hata görürseniz haber verin.
  • Beyler Seed ne işe yarıyor bilen varmı 2 tane çıktıda bana.
  • Seed rehberini bugün yapacaktım ama unutmuşum.Neyse artık yarın ki güncellemede eklerim.
    Seed'leri toprağa ekip suluyorsun ve 20 dakika sonra berry olarak topraktan çıkarıyorsun.
  • Teşekkürler şu anda her savaştan sonra turnuva isteği çıkıyor o yüzden ara verdim
  • Beyler size bir iyi haber vereyim.Gymler zorlaşmamış aksine daha kolay fakat exp az geldiği için zormuş gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 14 Mayıs 2013; 6:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Beyler size bir iyi haber vereyim.Gymler zorlaşmamış aksine daha kolay fakat exp az geldiği için zormuş gibi geliyor.

20 level yapmak 2 günümüzü alıyor :(.
    Ben eskiden amoongusu bir günde 30 felan yapıyordum :(.
  • quote:

quote:

Beyler size bir iyi haber vereyim.Gymler zorlaşmamış aksine daha kolay fakat exp az geldiği için zormuş gibi geliyor.

2-7 level pokemonları keserek 4 saate 20 yapıyorum ben.İlk gymden sonra kasmak kolay olacak büyük ihtimalle.
    Bilgi: Dün gece Cyrus exp oranını dahada kolaylaştırdı.
  • Sanırım şu an server geçici olarak kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 14 Mayıs 2013; 9:27:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2-7 level pokemonları keserek 4 saate 20 yapıyorum ben.İlk gymden sonra kasmak kolay olacak büyük ihtimalle.
    Bilgi: Dün gece Cyrus exp oranını dahada kolaylaştırdı.

Server ne zamana açılır.

• 30-60 dakika arası.
  • Update geldi server offline ama :(.
    Edit : Online oldu exp kasmak kolay oh be.
    Edit2 : Tekrar offline...
    Mert gym pokemonlarını biliyor musun?

Berry Nasıl Kullanılır?
    Öncelikle APi systemi açıyoruz.
    Sonra Summary'ye giriyoruz.
    Pokemonu seçip üstteki ekranlardan "itemize"ye tıklıyoruz.
    Ardından itemi seçip use on pokemon diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 14 Mayıs 2013; 11:20:46 >
  • En son güncellemeden sonra ne deişti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartu45 -- 14 Mayıs 2013; 12:23:10 >
  • Görevler ve skiller ile alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi arkadaşlar.
  • @bartu45: Haritalar ve bir çok şey değişti.

erkut48: Görev NPC'lerinden görevi alıp istedilen şeyi yapıyorsun, oldukça basit. - Şuana kadar sadece Global mesaj yazmaya yarayan skill var galiba.O yüzden skill rehberini sonlara doğru eklerim rehbere.

Büyük ihtimalle bu akşam dışarıda olacağım o yüzden bugünlük güncelleme gelmeyecek ama yarın bir çok şeyi ekleyeceğim.
  • Zar zor level kasılıyor, özellikle para olayı.
    Fidan dikerseniz 10 zeny, tabî yer bulacaksın, su dökeceksin.
  • Yine ateş Pokémon'una su saldırısı atmak gibisinden huyları var mı gym'in ? Ona göre devam edicem.
  • Yok ya kolay diyolar aşırı speed falan gerekmiyomuş eskisi gibi level kasması zor ama ilk gym geçtikden sonra falan nasıl olur bilmiyorum muhakkak vardır kasılcak yerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut48

Yok ya kolay diyolar aşırı speed falan gerekmiyomuş eskisi gibi level kasması zor ama ilk gym geçtikden sonra falan nasıl olur bilmiyorum muhakkak vardır kasılcak yerler.

Eyvallah Erkuş'um.
  • Beyler ben de başladım da bir şey dikkatimi çekti. Options'ta "Hide TR names" diye bir bölüm var. Bunun olayı nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.