Şimdi Ara

PoE oynayan biri yardım edebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • video ile falan yeni başlayanlara yardım edebilirlerse güzel olur oyun içinden falan oyunun amacını tam kavrayamadım etrafta koşup zombi falan kesiyorum Bana yardım edebilecek biri varsa iyi olur. Druen bilgili gözüküyorsun yardım lütfen.

• rehber hazırkadım, once oyunu biraz kurcala , sonra rehberimi oku. biraz oyunda zaman gecirirsen dediklerimi anlayabilirsin.

bu oyunda skiller gemler ile oluyor. gemi üzerindeki bir giysiye takınca o skili kullanıyorsun. yaratık nkesip gorevleri yapıp lvl atlıyorsun. item düsürüp güclü olmaya calsıyorsun.

esyaların üzerindeki soketler arasında cizgi ile bir bag varsa bir aktif gem ile support gemi birlestirerek aktif gemi güçlendirebiliyorsun. ana skiline ozellikler ekliyorsun. bu kadar.

orblar var birde. onlarda daha iyi item yapmaya yaradıgından degerli seyler. para yerine orblarla ticaret yapılıyor. orblar gorevlerine gore degerleri var.
  • yav abi görev alacağımız kişileri falan tam bulamıyorum aylak aylak dolanmaktan sıkıldım. Hikayeyi kavrayamadım ilk işte gemiden sahile vurduğumuz kısımları falan geçtim köydeyim kimle konuşmam lazım bilmiyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

yav abi görev alacağımız kişileri falan tam bulamıyorum aylak aylak dolanmaktan sıkıldım. Hikayeyi kavrayamadım ilk işte gemiden sahile vurduğumuz kısımları falan geçtim köydeyim kimle konuşmam lazım bilmiyorum ki.

u ya bas. orıada gorevler var. hangi mapte oldugunu gosteriyor. sen dolan tek tek mapleri gez. u ya absarak nerde oldugunu gor. o haritadaki tüm bolgeleri temizleyerek git.

u ya bastıgında ev seklindeki yer ana bolge. oradkai adamlar gorev verir. gorevlerini u ya basarak gorursun.
  • Hangi sunucudasın? America - Domination'da isen yardımcı olabilirim.
  • maalesef europe dayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.