Şimdi Ara

Podcast kanalı açmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gündemden ve seçtiğim bazı konular üzerine podcast kanalı açmayı düşünüyorum. çok izlensin de milyonlar kazanayım gibi bir düşüncem yok. Sadece zaman geçirmek ve oyalanabileceğim bir olmasını istiyorum. Sesimi telefonumdan (gm8) kaydedip pc de auda city programı ile dip sesi temizlemeyi düşünüyorum. Sizin önerileriniz nedir ?

• Kimsin ki, düşüncelerini merak edip de değerli dakikalarımızı neden ayıralım? Aşağılamak için sormuyorum seni tanımıyorum tabii ki ama bu sorunun bir cevabı yoksa bırak milyonları 5 bile izlenme olmaz hayat enes baturdan ibaret değil
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    kusura bakma da yazdığım kelimelerin hepsini okumadın galiba ? diyorum ki milyonların peşinde değilim. 1 izlensin o bile yeter bana. sırf bir iş yapmak istiyorum bu kadar. enes baturun bunla ne ilgisi var anlamadım. herkes şan şöhret ve paranın peşinde değil sen de biliyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19690FD38

kusura bakma da yazdığım kelimelerin hepsini okumadın galiba ? diyorum ki milyonların peşinde değilim. 1 izlensin o bile yeter bana. sırf bir iş yapmak istiyorum bu kadar. enes baturun bunla ne ilgisi var anlamadım. herkes şan şöhret ve paranın peşinde değil sen de biliyorsundur.
    Tamam ben de diyorum ki vasıfsız bir liseli falansan zaten milyonları cümle içinde kullanman saçma 1 kişi bile izlemeyecek. Eğer gerçekten kendin için yapıyorsan buraya konu açıp başkasının görüşünü neden istiyorsun audacity falan araştırmışsın git yap işte
    Ya abi belli ki eski bir üyesin. Benden yaşça büyüksün. Saygısızlık etmekte istemiyorum ama "vasıfsız bir liseli" diyerek neden kendini göğe yükseltmeye çalışıyorsun ki ? başka konulara kızıp patlayacak adam arıyorsun. burda olumlu , olumsuz yorum yaparsın eyvallah ama sen hakaret etmek için yazıyorsun şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19690FD38

Ya abi belli ki eski bir üyesin. Benden yaşça büyüksün. Saygısızlık etmekte istemiyorum ama "vasıfsız bir liseli" diyerek neden kendini göğe yükseltmeye çalışıyorsun ki ? başka konulara kızıp patlayacak adam arıyorsun. burda olumlu , olumsuz yorum yaparsın eyvallah ama sen hakaret etmek için yazıyorsun şuan.
    Sen sert çıkıştığın için öyle dedim demek istediğim, vasıfsız liseliden kastım şu; ülke gündemini dakika veya saatlerce konuşacak birinin bir vasfı olması lazım ve yaşının küçük olmaması lazım ki faydalı olsun ciddiye alınabilsin vizyonuna güvenebilelim. İnsan zamanı kadar değerli bir şey yokken sen de buna zaman ayırmak istiyorsan önce kendine soru sor podcastini yapacağım konu hakkında bilgili miyim söylediklerim birilerine bir şeyler katabilir mi diye. Bu kadar detaylı açıklamaya üşendim anla sen de işte

Peki , teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.