Şimdi Ara

Poco X8 Pro Max tanıtım görüntüleri sızdı: İşte tüm detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Poco X8 Pro Max tanıtım görüntüleri sızdı: İşte tüm detaylar
    POCO'nun yeni nesil akıllı telefonu Poco X8 Pro Max, lansman öncesinde sızdırılan pazarlama materyalleriyle resmen doğruladı. Görseller, cihazın ekran, donanım ve batarya tarafındaki birçok özelliğini büyük ölçüde doğruluyor. 

Poco X8 Pro Max neler sunacak?

Sızıntıya göre Poco X8 Pro Max, 6,83 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Panelin 2772 × 1280 çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve 3.500 nit tepe parlaklık sunacağı doğrulandı. Ayrıca ekranın DCI-P3 renk gamı ve 12-bit renk derinliği desteği de bulunuyor. Kamera tarafında ise 50MP ana kamera ve 8MP ultra geniş açı sensörden oluşan çift arka kamera kurulumuna sahip olacak.

Ön tarafta ise 20MP selfie kamerası yer alacak. Donanım tarafında telefonun gücünü MediaTek Dimensity 9500s işlemcisinden alacağı belirtiliyor. Ayrıca cihazda daha iyi ısı yönetimi için vapor chamber soğutma sistemi bulunacak. Poco X8 Pro Max'in en dikkat çeken özelliği ise 8.500 mAh kapasiteli bataryası.

Poco X8 Pro Max tanıtım görüntüleri sızdı: İşte tüm detaylar
    Cihazın 100W hızlı şarj desteği sunacağı ve 27W ters kablosuz şarj özelliğine sahip olacağı da sızıntıda yer alıyor. Buna rağmen telefonun kalınlığının 8,38 mm, ağırlığının ise yaklaşık 201 gram olacağı belli oldu. Ayrıca Poco X8 Pro Max simetrik stereo hoparlör, Dolby Atmos ve Hi-Res Audio desteği sunacak.

Ayrıca Bkz.Türkiye'de de satışa sunulacak Poco X8 Pro'nun özellikleri ortaya çıktı

Şirket ayrıca hoparlörlerin önceki modellere kıyasla %300'e kadar daha yüksek ses verebildiğini iddia ediyor. Bunun yanında cihazın IP68 su ve toz dayanıklılığı ile gelmesi ve ultrasonik ekran içi parmak izi sensörü barındırması bekleniyor. Henüz resmi lansman tarihi açıklanmış değil. Ancak son raporlar, Poco X8 Pro serisinin 17 Mart civarında küresel olarak tanıtılabileceğini gösteriyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/03/07/poco-x8-pro-max-marketing-materials-leak-revealing-nearly-everything/

• Beklediğim ve merak ettiğim cihaz, fiyatı tr için ne olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 120 hz yerine 144 hz olaymış. Onun dışında çok güzel özellikleri kağıt üstünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kedi Adam kullanıcısına yanıt
    tahminim 30k üstü ama f8 serisinede çok yaklaşmaz diye düşünüyorum

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    o zaman sd 8gen5'te almasınlar onlarada verimlilik çekirdeği yok. Poco telefonları zaten performans amaçlı tasarlanan cihazlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz almayın ama performans isteyen kullanıcının ne alacağına da karışmayın. Zira piyasanın şu anki en güçlü işlemcisini kullanıyor. Maksat güç ise verimlilik ikinci plandadır. Sizin bakış açınız Ferrari alıp Dizel Egea kadar yakmasını beklemek gibi bir şey. Mümkün değil.

Bu arada batarya konusunda Exynos'tan verimli olacaktır kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 8 Mart 2026; 15:32:9 >

• Poco pişmanlığını yaşayan biri olarak hyperos os stabil olmaması çok geç güncelleme alması kullanıcıyı delirten launcher olması liste uzayıp gidiyor ben açıkçası çok pişmanım asla bir daha hyperos os yülkü bir cihaz almam

• korsan24 kullanıcısına yanıt

geç güncellemede geçen sene samsungtu bu sene xiaomi. güncellemeye takıntılıysan pixel alman daha iyi olacaktır.

• 144 hz hangi telefonda var bunda olsun saçmalama

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

nothing phone 4a pro

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.