Bildirim
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (75. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler yardım için artık aldık yapacak birşey yok amacım oyun fazla uzecegini sanmıyorum şebeke konusunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Türk Telekom'da çalışıyorum ve rezil ediyor her seferinde . Şebeke ile işin yoksa al, dün evde telefonu bulamadım eşime söyledim beni arar mısın diye aradı ve ulaşılamıyor dedi telefonu aldım ben denedim tam 5 kere aradım hepsinde de ulaşamadım. Önceki sürümde sorun gitmişti sanki ama son güncellemede sorun devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Siz telefonu ne zaman aldınız
Arkadaşlar telefon geldi korkumdan açamadım şebeke konusundan geri iade oluşturacağım jilatin üstünde iade olmama ihtimali yok poco M8 pro alacağım yada x8 pro çıkmasını bekleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onu772 -- 26 Ocak 2026; 13:56:50 >
Herkese kolay gelsin.
Çok tuhaf bir olaya denk geldim ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Yillardir samsung kullanırım ve hem telefon hem de wi fi bağlandığım hiç ulaşılamama sorunu ile karşılaşmadım. Ama x7 pro da telefonu aynı anda wi fi ya bağladığımda ulasilamama sorunu karşıma çıkıyor ve wi fi i kapattığım zaman sorun yok arayan herkes buluyor.
Bu olaya ne diyorsunuz?
Bu sorunumun haricinde telefon çok güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermanerdem -- 26 Ocak 2026; 19:49:6 >
Geçen sene ocak ayında aldım.
O telefonlardq da farklı sorunlar olacak poco gerçekten pişmanlıkmis onu anladım. 6 sene Xiaomi Mi 8 kullandım hiç bir sorun yoktu hala da taş gibi telefon 120 Hz ekran olsaydi poco ya hiç bulasmazdim. Fiyat-Performans telefonu olduğu için tercih ettim
Wifi kapalı olduğu zamanda da arada sırada ulasilamama sorunu var
Ve ben konferans görüşmesi yapamıyorum, onların sesi bana geliyor fakat karşı 2 kişiye sesim gitmiyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim
Arkadaşlar iadeden vazgeçtim fakat oyun için oynuyorum bu telefonla temel işlerimi redmi telefonla yapıyorum ancak 10 saat oldu şuan şebeke sorunu olmadı ancak bunu günler gösterecek buraya yazarım sorun olursa tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onu772 -- 26 Ocak 2026; 23:6:52 >
Çünkü başka oyun telefonu çok pahalı ama yazık etmiş kendine x7 pro en temel şey yok ilk ve son poco modelim bu redmiye devam ederim bundan sonra gerçi suanlık birşey yok ama insan tedirgin oluyor ya biri arıyorsa diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onu772 -- 26 Ocak 2026; 23:18:57 >
Ben telefonu 3 aydır kullanıyorum bazı basit yazılımsal sorunları haricinde sorun görmedim ve ek olarak daha bugün 6.kattan düştü ve telefonun camı dahi çatlamadı, belki kılıfın etkisidir fakat yinede gayet başarılı.
Benim tel çok ısınıyor hemen oyuna girince anında tır oyunu oynuyorum genelde tel yeni diye mi bugün kurulum + güncellemeler yaptım diye olabilir yeniliğine veriyorum
Güncelleme sonrası 3 gün optimize süresi var o bittikten sonra daha stabil çalışıyor
tam anlamak için soruyorum ; baya balkondan camdan filan 6.kattan yere düştü ? Bir şey olmadı öyle mi hocam ?
_____________________________ Ryzen 5600x/ Cooler Master Masterliquid Lite 120/ MSİ RTX 2060 Gaming Z// 480GB m.2 SSD// 32GB 2933Mhz// MSI B550-A PRO// AOC 27G2U/BK// AOC G2260VWQ6// Xiaomi Max 3
Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız. -
Merdiven boşluğundan mermere düştü
vay be.. şaşırdım vallahi. En olmadı bir ekran kırılır filan yani..
Şanslıymışsınız hocam
_____________________________ Ryzen 5600x/ Cooler Master Masterliquid Lite 120/ MSİ RTX 2060 Gaming Z// 480GB m.2 SSD// 32GB 2933Mhz// MSI B550-A PRO// AOC 27G2U/BK// AOC G2260VWQ6// Xiaomi Max 3
Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız. -
Ses sistemi bu fiyata on numara hiç cızırtı yok insallah ömrü uzun olur 6 7 senede bir telefon değişirim ozamana poco 16 falan çıkar net
Aynen düşerken arkasından baktım sadece çok kötü bir his
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt