Şimdi Ara

Poco M3 Pro 5G 3.334,00 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • düne kadar tv li telefon yapan adamlar 3000 tl istiyorlar, doğru düzgün yazılım desteği vermedikleri, mutlaka favori bir modelin klonu olan telefonlara. bir gün de bir şey tasarlayın da satın ya çinliler, kopya kopya nereye kadar

  • agtr A kullanıcısına yanıt

    hangi kafayı yaşıyorsun anlamak mümkün değil. xiaomi 3-4 senedir bu gariban ülkenin insanına fp telefon üretmektedir. 100 dolar 200 dolar arasında güzel telefonları vardır . telefonun 3k ya satılmasının sebebi xiaomi değildir.

  • 1 telefon kendine bir telefon hükümete..1 alana diğeri bedava..ama kime

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa fiyati da bu hafta indirime girdi. 230 euro diger modeller ile kiyaslayinca pahaliydi ama su an icin gayet iyi.
    Yalniz devlet kadar distributor de masum degil farkli Xiaomi konularinda belirttim cihazlarini hep farkli kurdan hesapliyor isine geldigi gibi. OnePlus da benzer.
    Ulkemizde boslugu gorup pazara giren bu firmalar hep sark kurnazi. Halk da cahil malum, pandemide bile bos Evofone magazasi gormedim.
    Resmi olarak firmanin kendisinin girmesi lazim, veya acgozluluk yapmayacak koklu bir firmaya devretmeli. Samsung misal bu konuda basarili. Lenovo distributoru var mi bilmiyorum ama o da iyi.
    Poco M3 Pro 5G 3.334,00 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • acemix kullanıcısına yanıt

    Xiaomi mandal üretirken aselsan kendi tasarımı cep telefonu üretiyordu. Ülkenin en önemli döviz gider kalemlerinden birinde, arpa boyu yol alamadık, onu diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.