Evet hocam, arka kamerası beni de tatmin etti, sensör ultra modelinde kullanılan ile aynı ve çok kaliteli bir sensör fiyatını düşünür isek; arka kamerası asla üzmez ve hatta mutlu eder kullanıcıları. |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kameraya takılmayan pro alsın geçsin
bu donanımı kayıtlı olarak 29bin'e almak şuan imkansız, 1-2 aya gelecek zamlarla imkansız ötesi olacak
AMOLED, 68B colors, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1800 nits (HBM), 3200 nits 2k 526 ppi ekran, bt 5.4, wifi 7, ddr5x ram, ufs 4.1, 6000 mah pd 3.0, qc3+ batarya, 24bit hres ses, ip68 su vs koruma
Bu fiyata full + full paket, ultraya bile gerek yok
Lansman fiyatı 17'sinde yani bugün bitiyor sanırım, bir daha bu fiyatları göreceğini zannetmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 17 Nisan 2025; 19:12:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Pro kadar akıl çelen bir telefon görmedim ultra iptal edip pro aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tık kamera + elite işlemci ve kablosuz şarj 15k fark etmez bence, üstelik batarya da %10 az
doğrusunu yapmışsınız
Bugün telefonum elime ulaştı şuana kadar memnunum gayet hızlı ve sorunsuz gidiyor fakat temu dan aldığım kılıf f7 ultra içinmiş ve bu f7 proya uymadı maalesef. Kutudan çıkan kılıfla devam ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Keşke, poco markasından çekinmeye başladım. Ayarlar menüsünde gezerken bile ekranın alt tarafının %30'una girdiğinde yazılar silikleşiyordu. İçerik izlerken de belli oluyordu. Son bir kere daha alacağım ama umudum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 17 Nisan 2025; 20:35:59 >
Ekranın alt tarafında yazı silikleşmesi herkesin fark edebileceği ciddi bir sorun varmı konuda bu durumu gören.
Kablosuz şarj olsun isterdim ama 6000 koyduk diye gerek görmemişler heralde.
Hocam fotoğrafta görülen parlak kısım sadece gri renkte olmadığı için her renkte oradaki görüntüyü kirletiyor. Yazı o kısma girince renkleri soluklaşıyor doğal olarak.
Bir Ultra kullanıcısı olarak, Pro varken Ultra almak biraz şımarıklık oluyor diyebilirim
Elite dışındaki farklar çok spesifik ihtiyacınız varsa anlamlı. Daha iyi kamera, 4 GB daha fazla RAM ve kablosuz şarj. Mesela bundan faydalanabilmek için bir de Xiaomi'nin 50W kablosuz şarj cihazına 3000 TL yatıracaksınız, o da cihazı satanı bulabilirseniz.
Belki işte 1-2 sene daha fazla kullanmanıza olanak sağlar. Ya da gelecekte çıkabilecek emülatörler konusunda fark yaratır.
Ama Ultra'nın 12+256'sını getirip 40 bin altına satsalardı o zaman tereddüt ettirmezdi bence.
Daha önce değerlendirme yazısında da belirtmiştim hocam, Ana kamerası çok iyi ancak ön kamera ve dediğiniz gibi geniş açı klasik poco telefon diyebiliriz. Ha benim için ana kamerası kaliteli olması yeterli o yüzden diğer kameralar çok üzmedi beni.
-
Mi.com a cihaz iade gönderen varmı? Sitesinde koşulsuz iade diyor ama paketi açılmış cihazı iade alıyorlar mı?
Niye iade ediyorsunuz?
Gerçekten fiyatına nazaran çok sağlam bir donanıma sahip bu cihazlar. Helal olsun Poco'ya. 2k Ekran mesela amiral gemisi bir deneyim sunuyor, zaten 8gen3 geçen senenin amiral gemisi.
Detay olarak ön kamera gibi eksikleri dışında cihazın bir eksisini göremedim.
-
Şarjı su gibi akıyor beğenemedim
gt7 pro'dan geçince öyle olur hocam :)
gsmarena'ya göre herkesin kapış kapış aldığı honor magic 7 pro'dan daha uzun süre veriyor poco f7 pro
Ya gt 7 pronun etkisi sebebiyle yada gerçekten su gibi akıyor çözemedim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X