Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
753
Cevap
27
Favori
32.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam, arka kamerası beni de tatmin etti, sensör ultra modelinde kullanılan ile aynı ve çok kaliteli bir sensör fiyatını düşünür isek; arka kamerası asla üzmez ve hatta mutlu eder kullanıcıları.

• kameraya takılmayan pro alsın geçsin

bu donanımı kayıtlı olarak 29bin'e almak şuan imkansız, 1-2 aya gelecek zamlarla imkansız ötesi olacak

AMOLED, 68B colors, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1800 nits (HBM), 3200 nits 2k 526 ppi ekran, bt 5.4, wifi 7, ddr5x ram, ufs 4.1, 6000 mah pd 3.0, qc3+ batarya, 24bit hres ses, ip68 su vs koruma

Bu fiyata full + full paket, ultraya bile gerek yok

Lansman fiyatı 17'sinde yani bugün bitiyor sanırım, bir daha bu fiyatları göreceğini zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 17 Nisan 2025; 19:12:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mir-i Alay kullanıcısına yanıt

s242fe ve f7 pro iki telefonun da ultra geniş açılı kamerası çöp :) belki çöp bile kabul etmez :) hangisi daha kötü karar veremedim. ikisi de birbirinden kötü

s24fe

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️

f7 pro

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️

• Pro kadar akıl çelen bir telefon görmedim ultra iptal edip pro aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    1 tık kamera + elite işlemci ve kablosuz şarj 15k fark etmez bence, üstelik batarya da %10 az

doğrusunu yapmışsınız

• Bugün telefonum elime ulaştı şuana kadar memnunum gayet hızlı ve sorunsuz gidiyor fakat temu dan aldığım kılıf f7 ultra içinmiş ve bu f7 proya uymadı maalesef. Kutudan çıkan kılıfla devam ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elime F7 Pro modeli geçti ama ne yazık ki lanetimidir bilmiyorum ekran yine sorunluydu. 2 tane x7 pro ve bu aldığım F7 Pro ile 3.sorunlu ekran. Ekranın alt kısmı gri renklerde hem daha parlak hem de lekeli puslu kalıyor. Bariz bir sorunu var.

Kamera yeşil renk eklemiş ama full gri, arkada yansıma yapacak bir ışık kaynağı yok, gördüğünüz gibi uç kısımda bariz bir kirlilik var ikinci fotoğrafta telefonu ters çevirdiğimden yeri değişti. Tam yaptığımda da belli oluyor ama fotoğrafta yakalaması eldeki kameramla mümkün olmadı.
    POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️

Keşke, poco markasından çekinmeye başladım. Ayarlar menüsünde gezerken bile ekranın alt tarafının %30'una girdiğinde yazılar silikleşiyordu. İçerik izlerken de belli oluyordu. Son bir kere daha alacağım ama umudum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 17 Nisan 2025; 20:35:59 >
  • karaniler kullanıcısına yanıt

Ekranın alt tarafında yazı silikleşmesi herkesin fark edebileceği ciddi bir sorun varmı konuda bu durumu gören.

• Kablosuz şarj olsun isterdim ama 6000 koyduk diye gerek görmemişler heralde.

Hocam fotoğrafta görülen parlak kısım sadece gri renkte olmadığı için her renkte oradaki görüntüyü kirletiyor. Yazı o kısma girince renkleri soluklaşıyor doğal olarak.

• Bir Ultra kullanıcısı olarak, Pro varken Ultra almak biraz şımarıklık oluyor diyebilirim

Elite dışındaki farklar çok spesifik ihtiyacınız varsa anlamlı. Daha iyi kamera, 4 GB daha fazla RAM ve kablosuz şarj. Mesela bundan faydalanabilmek için bir de Xiaomi'nin 50W kablosuz şarj cihazına 3000 TL yatıracaksınız, o da cihazı satanı bulabilirseniz.

Belki işte 1-2 sene daha fazla kullanmanıza olanak sağlar. Ya da gelecekte çıkabilecek emülatörler konusunda fark yaratır.

Ama Ultra'nın 12+256'sını getirip 40 bin altına satsalardı o zaman tereddüt ettirmezdi bence.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Daha önce değerlendirme yazısında da belirtmiştim hocam, Ana kamerası çok iyi ancak ön kamera ve dediğiniz gibi geniş açı klasik poco telefon diyebiliriz. Ha benim için ana kamerası kaliteli olması yeterli o yüzden diğer kameralar çok üzmedi beni.

• Mi.com a cihaz iade gönderen varmı? Sitesinde koşulsuz iade diyor ama paketi açılmış cihazı iade alıyorlar mı?

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Niye iade ediyorsunuz?

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Gerçekten fiyatına nazaran çok sağlam bir donanıma sahip bu cihazlar. Helal olsun Poco'ya. 2k Ekran mesela amiral gemisi bir deneyim sunuyor, zaten 8gen3 geçen senenin amiral gemisi.

Detay olarak ön kamera gibi eksikleri dışında cihazın bir eksisini göremedim.

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Şarjı su gibi akıyor beğenemedim

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    gt7 pro'dan geçince öyle olur hocam :)

gsmarena'ya göre herkesin kapış kapış aldığı honor magic 7 pro'dan daha uzun süre veriyor poco f7 pro

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    Ya gt 7 pronun etkisi sebebiyle yada gerçekten su gibi akıyor çözemedim :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.