< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Nisan 2025; 15:23:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (16. sayfa)

-
-
Arkadaşlar 4 gün önce F7 pro cihazimi teslim aldım , öncelikle tasarım amiral cihaz olduğunu hissettirmiyor ama iddiali donanımla geliyor , light fusion 800 destekli kamerası hem gündüz hem gece performansi yeterli derecede , zoom performansı yerlerde , video kabul edilebilir seviyede ama alameti farikasi olan oyun işinde rakipsiz fiyatına göre , 29 bin TL ye aldığım cihazın suanda bana 50 k üstü bi hissiyat vermesi çok keyifli , ayrıca bataryada gercekten rakipsiz nerdeyse tüm amiral cihazlari kullanmış biri olarak tek geçerim akşam eve illkez %40 larda şarj ile gidiyorum. Bunu en son red magic 9 pro da yaşamıştım . Ses netliği ekran kalitesi muazzam 90 watt hizli şarj çok mutlu ediyor yani toparlayacak olursak cihazı almak istiyen bu fiyatlara hiç beklemesin. Artı olarak diyeceğim wifi ve şebeke çekim kalitesi diğer androidlere göre biraz daha iyi geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Globalse olur yardımcı olurum eğer cinse authtlari çok pahali bootloader açılması lazim
Hocam yemişim kamerasını, cihaz 15 ultra ile aynı 12bit 68 milyar hdr ekran sunuyor, batarya silikon karbon ise 15 ultradan %10 fazla
Sırf kamera ve 1 yıl yeni işlemci için aradaki fark 50bin tl, korkunç bir fiyat
Oneplus'ın T veya o kasa bir orta seviye 500-600 usd cihazı 30k altına gelmedikçe bu senenin f/p cihazı poco f7'dir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle brom
Evde tamamen VoWifi kullanmaya başladım herhangi bir negatif yanını görmedim tıkır tıkır çalışıyor SMS arama vs. çok daha az şarj yiyor şebekeye bağlı olmaya göre.
son durum ne oldu? yeni cihazla da aynı problemi yaşıyor musunuz? bir tek bu durumdan çekimser kaldım alıp almamakta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada f7 pro modleindeki 3. kamera deliği hangi sensör için bilen var mı? ultra modelinde orda da kamera var sanırım ama proda boş görünmüyordur diye varsayıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişime gönderdim, onaylandı kargolanmasını bekliyorum. Gelince haber ederim hocam.
Düz F7 modelini alacakların bilgisi olsun 8s gen4 çok fena ısınıyormuş. X7 pro bile daha iyi bir oyun deneyimi sunuyormuş. Soğutucusuz oyun oynatmaz F7
3. kamera yerinde 2 adet sensör var birisi kızılötesi diğeri de yakınlık sensörü diye tahmin ediyorum
-
Yeni çıkan bütün işlemcilere aynı şeyi söylüyorlar.Yeni çıkan her işlemci ve telefonun bir optimizasyon süreci vardır.8 elite de aynısını söylüyorlardı ama abartıldığı kadar ısınma olmadı.Veya realme gt7 pro ilk çıktığında ısınma sorunu yaşarken yazılım güncelleme ve optimizasyonla ısınma sorununu çözdü.
Sabah %100 akşam %60. Pro şarj alışkanlıklarını ciddi değiştiriyor.
batarya konusuna şöyle bir ekleme yapayım
aldıktan sonra ilk 2 , 0-100 şarjdan sonra nispeten daha hızlı tükenmeye başlamıştı, aktif kullanırken (yt+sosyal medya) 6 dk'da %1 sarj gidiyordu
Son 0-100 şarjdan sonra 20-80 sarj edince toparlamaya başladı, şuan aynı senaryoda yaklaşık 10-11 dk'da %1 sarj gidiyor, neredeyse 2 katı
Alan olursa 1 defa kapalı, 1 defa açık 100'ledikten sonra 20-80 sarj öneriyorum. 3. kez 0-100 sarj etmeyin, toparlaması zaman alıyor
Kamera bölümü için film/cam yada hiçbirini yapmayıp şöyle bir kılıfımı almalı . Amazon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Mayıs 2025; 12:24:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://app.hb.biz/9VrHJC4jb3m1
Arkadaşlar daha önce söylemiştim parmak izi okumuyor aldığım ekran koruyucu diye.Sonrasında bu linkteki ekran koruyucu için satıcı ile görüştüm parmak izi okuyor dedi bugün geldi ve filmi uyguladım hem kamera deliği var hemde parmak izi okuyor. Okuma hızı orijinal üstünde gelenki ile aynı performans kaybı yok güvenle alabilirsiniz .
ben acele etmiyorum kamera için, zamanla sağlam kılıflar çıkacaktır o zaman bakılır
tampered glass değil yalnız bu nano
koruma tarafı sıkıntılı
ilk 6 ay ekran değişimi olduğundan kullanılabilir ama sonrasında tampered öneririm
cihaz ne ara çıktıda ısınma sorunu varmış?
bununla ilgili link atarsanız daha güzel olur.
ayrıca bu ısınma sorunu snapdargon işlemcilerinin genel problemi ama zamanla aldığı güncellemelerle düzeliyor.
-
Hocam tampered olup parmak izi çalışan bir öneriniz varsa link atabilirsiniz onuda alırım 6 ay sonra onu takarım ben şuan bulamadım hem tampered hem parmak izi parmak izi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X