Yeni yükledim daha birşeyle karşılaşmadım Sıfırlayıp yeniden kuracağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yeni yükledim daha birşeyle karşılaşmadım Sıfırlayıp yeniden kuracağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim telefonumda global bana güncelleme yok diyor neden olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
güncellemeden sonra tüm simgeler çok ufaldı nasıl düzelteceğım bilgisi olan varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyperos 2 yükledim ilk bakışta menü ve genel geçiş hızları zannımca en az %50 hızlanmış arada bir kasma sorunuda gitmiş ben çok beğendim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 8 Şubat 2025; 19:29:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
At tabi Bi kaç gün sonra düzeliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
F6 EEA sürümü kullananlara OS2.0.102.0.VNPEUXM yayınlandı yükleyenler var mı ? POCO F6 Global (VNPMIXM) içinde pilot sürümü yayınlandı. Bu hafta gelir muhtemelen . |
![]() Güncelleme gelmiş bende hata veriyor inmiyor. İndirebilen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim cihazda sorun oldu muhtemelen .Teşekkür ederim Akşam evde denerim artık . |