Şimdi Ara

Poco F3 [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
25
Favori
69.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suç işlenmesi halinde ses kaydı kullanılabilir. Kesin olmayan bilgi vermeyelim forumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu modele imei kayit oluyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Donanımsal müdahale ile çift sim kaydedilebiliyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizma6080 kullanıcısına yanıt

Hocam peki donanımsal müdahale cihaza zarar vermiyormu

veya her hangi bir sorun oluşuyormu bilginiz varmı bu konuda acaba

• Atokayy A kullanıcısına yanıt

Cihaza zarar vereceğini sanmam ancak kasa açılıp kapanacağı için benim içim rahat etmezdi şahsen.

• Arkadaslar android 12 guncellemesi geldi yaziyor her yerde ama bana gelmedi hala. Sizdeki durum nedir?

• the duderino T kullanıcısına yanıt
    Bazı bölgelerde ki kullanıcılara mi pilot ( beta ) sürümleri dağıtılıyor. Muhtemelen geri dönüşlere göre kararlı sürümlerde kısa sürede yayınlanır.
    Ben 9 aydır bu cihazı kullanıyorum ve artık poco launcher, google sms ve arama uygulamalarından kurtulmak için geçen hafta bootloader kilidini açtım ve xiaomi.eu roma geçtim. Belki garantiden feragat etmiş oldum ama artık güncelleme bekleme derdim kalmadı ve hiç sevemediğim google uygulamardan kurtuldum.

• Eu rom yüklemek için yardımcı olacak birileri var mı? Uzaktan PC ye bağlanarak falan.

• Miui 13'e geçmek isteyen varsa bölge ayarını almanya yapıp birkaç gün güncellemelerini kontrol edebilir. Ben bu şekilde Miui 13 eu romuna geçtim. Birkaç gün bekletiyor ama en azından pc ile falan uğraşılmıyor.

• kkrryy K kullanıcısına yanıt
    Hindistan seçince bölgeyi de bir kaç gün sonra gelir mi? Yoksa illa Almanya mı olması gerekir?

• SercanG1991 S kullanıcısına yanıt
    Hindistan'da eu rom kullanılıyorsa veya MIUI 13 güncellemesi geldiyse gelir. Avrupa romu kullanılan herhangi bir ülke de olur yani.

MIUI 12.5.6 şu an hocam bölge Hindistan seçili, o zaman ben Almanya yapınca bir kaç güne kendiliğinden gelir doğru mu?

• Evet, doğrudur.

• Gece yarısından itibaren ayarlardan güncellemeleri erken al seçeneğini açanlar için MIUI 13 global dağıtılmaya başlandı. Telefon TR romunda ise önce güncellemelerden son güncel paketi indir ile global roma geçmek gerekiyor.

Bu dediğiniz seçenekle global roma geçmez, hangi romdaysanız onun en son versiyonunu indirir. Yani Tr romunda olan birisi için yine en son sürüm Tr romu iner bölge değişmez. Romu kendin başka yerden indirip güncelleyiciden yüklemeye çalışırsan da Resmi olmayan sürüm doğrulanamadı hatası alırsın yine yüklenmez. Bölge değiştirmek için tek yol bootloader kilidi açarak mi flash ile yükleme yapmak.

Bölge değişimi ve son paketi indir seçeneği ile tr romundan global roma geçtim. Dün de global MIUI 13e guncelledim. Poco F3 [ANA KONU]

Böyle oluyorsa iyiymiş, bootloader kilidini açmadan önce çok uğraşmıştım ama değiştirememiştim. Bölgeyi endonezya seçince de oranın romunu indiriyor mu? Çünki miui arama ve sms uygulamaları sadece onda var.

Yapılır ama OTA'dan güncelleme gelmez güncelleme sayfasına gelip büyük MIUI versiyonu yazan kısma defalarca dokununca ek guncelleme ayarları açılır, bölge ayarı ayarlıyken; (önden indirmiş olduğunuz romu) güncelleme paketini seç deyip downgrade olmayacak şekilde rom seçebilirsiniz. Brick olacağını sanmıyorum ama garanti de veremiyorum kendim denemedim çünkü yöntemi yalnızca forumlardan bilgilerim.

O şekilde olmuyor işte güncellemeyi doğrulayamadığından yüklemiyor. Sanırım Tr ve Global aynı yapıda olduğundan geçiş yapılabiliyor.

• bölgeyi almanya yaptım en son paketi indir dedim yine TR rom indirdi erkenden miui 13 gelir belki düzelir bazı şeyler demiştim yok iflah olmaz bu xiaomi , tüketici hakem heyetinden ücret iadesi kararı çıktı yakında iade ederim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.