Şimdi Ara

Pocell Positive Card Kampanyası (Yeni) (İlk mesaj güncel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
23
Favori
78.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123456...27...58
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi adima kayitli 2hattim var. Ikisine alsam. 2 tane 200 yakit kazanir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: Tactor

sözleşmeyi detaylıca okudum 200 lirayı düş aylık 22.5 tl şu an vodafone var zaten bende aylık 25 e 500 internet 500 dakika 500 sms. Bulunduğum yerde de avea iyi çekmiyor.

Buna ek eğer ilk 20 bin kişinin içinde olmassanız 200 tl akaryakıt vermiyor ve hiçbir hak talep edemiyorsunuz.

Ve dahası şu madde hiçbir şekilde tüketici lehine değildir hatta tüketici mahkemesine verseniz iptal bile ettirebilirsiniz.

"14. Avea'nın Bireysel Faturalı POCELL 1000 Oktan Tarifesinin tüm mali ve sair koşullarını, mevzuata uygun olarak önceden
    duyurmak kaydıyla değiştirebileceğini,
    bildiğimi, Kampanya’dan ancak bu şartlar kapsamında yararlanabileceğimi kabul ettiğimi,"

200 TL yakıt gelmesse eğer, abonelikten çıkarsınız; kullanmadığınız ayları size geri öderler, en kötü 1 ay veya puanın yüklenme süresi ne kadarsa o kadar süre kullanmış olursunuz. Riski pek yok bence. Sözleşmeyi okudum..

Ben 2-3 hat geçireceğim şahsen, perşembe günü uğrayacağım bakalım.

Kaldı ki benzini çıkarsanız aylık 23 TL'ye 1000 sms + 1 gb hızlı ve sınırsız net e ilaveten hep 500 dk olurdu, bunda 1000 dk heryöne fiyat var; böyle fiyat bulmak imkansız.

• 20000 kişinin içinde olmazsanız taahhüt iptal oluyor zaten
     Pocell Positive Card Kampanyası  (Yeni) (İlk mesaj güncel)

39 tl lik 1000 OKTAN tarifesinde;
    LPG nin litresi 2.40 tl olduğu taktirde indirim 12 kuruş olacağından oran %5 olur,
    Benzin 4.70 tl olduğunda ise oran % 2.5 olur.

Bir yerde (39 tl lik tarifenin detay kısmında):

"Akaryakıt indirimi tarifenin sabit ücreti ile sınırlıdır" şartı var.
    Bu ne demek?

Diğer bir yerde (Faturasız tarifeler detay kısmında ):
    "Aylık 100 tl ye kadar akaryakıt alımında indirim geçerlidir"
    deniliyor.
    Anlayan arkadaşlardan açıklama için yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz07

LPG akaryakıt olarak kabul ediliyor mu?
    Cevap evet ise:

39 tl lik 1000 OKTAN tarifesinde;
    LPG nin litresi 2.40 tl olduğu taktirde indirim 12 kuruş olacağından oran %5 olur,
    Benzin 4.70 tl olduğunda ise oran % 2.5 olur.

Bir yerde (39 tl lik tarifenin detay kısmında):

"Akaryakıt indirimi tarifenin sabit ücreti ile sınırlıdır" şartı var.
    Bu ne demek?

Diğer bir yerde (Faturasız tarifeler detay kısmında ):
    "Aylık 100 tl ye kadar akaryakıt alımında indirim geçerlidir"
    deniliyor.
    Anlayan arkadaşlardan açıklama için yardım bekliyorum.

Benim anladığım;
    faturalıda 39 tl lik indirim maksimum noktası.
    faturasızda 100 tl lik yakıt alımındaki indirim maksimum noktası.

LPG akaryakıt sayılıyordur -her ne kadar TP saymıyor olsa da!-
    Benim aklıma takılan 3 ay lpg aldık 4. ay lpg dahil değil deme hakları var mı?

• "Tarifenin kapsamındaki dakikaların ücretlendirme periyodu 1 sn, ücretsiz dakikalar aşıldığına 6 sn’dir." yani aç kapa 1 saniye

Aveanın diğer tarifelerinde ücretlendirme periodu genellikle 60 saniye, yani aç kapa 60 saniye

Takdir sizin....
  • Arkadaşlar,

LPG akaryakıt olarak değerlendiriliyor. İleride akaryakıt olarak değerlendirilmemesi mümkün değil. içiniz rahat olsun. 39TL'lik tarifedeki 0,12krş.'luk indirim tarife tutarı kadar geçerlidir. yani aylık indirim tutarınız max. 39TL olabilir. Daha basit anlatımla, 325lt. sınırlaması var. Aylık 325lt. yakıt üzerine indirim alamazsınız. bu arada kampanya kapsamında 39TL 12 ay boyunca sabit. Yani içiniz rahat olsun.

İlk 20.000kişi içinde olursunuz zaten. Kampanya daha yeni başladı ve reklamları henüz çıkmadı.

Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolute

Arkadaşlar,

LPG akaryakıt olarak değerlendiriliyor. İleride akaryakıt olarak değerlendirilmemesi mümkün değil. içiniz rahat olsun. 39TL'lik tarifedeki 0,12krş.'luk indirim tarife tutarı kadar geçerlidir. yani aylık indirim tutarınız max. 39TL olabilir. Daha basit anlatımla, 325lt. sınırlaması var. Aylık 325lt. yakıt üzerine indirim alamazsınız. bu arada kampanya kapsamında 39TL 12 ay boyunca sabit. Yani içiniz rahat olsun.

İlk 20.000kişi içinde olursunuz zaten. Kampanya daha yeni başladı ve reklamları henüz çıkmadı.

Bilginize

Şu an Avea hattım var 22 Ağustos ta bu tarifeye geçmek istiyorum dersem
    Avea geçiş yapar mı?
    Yeni hat mı açmak zorundayım?
    Eğer geçiş yapamıyorlarsa,
    Yeni hat ücretleri vs. fırsatı soğutur o zaman?

• quote:

Arkadaşlar,

Bilginize

325 litre ne demek biliyormusunuz?,
    LPG için litresi 2.5 tl den 812.5 tl, benzin için litresi 4.7 tl den 1527 tl demek (Aylık maksimum indirim yapılacak miktar)
    Netice olarak faturasızlarda en fazla 100 tl akaryakıt alımında geçerlidir sınırı getirmişken faturalıda bu şekilde indirim uygulaması mantıksız oluyor.
    12 ay 39 tlden indirim alırsanız toplamı zaten 468 tl tutuyor, bence yorumunuzu tekrar gözden geçirseniz iyi olur.
    Olsa olsa toplam 1 yıl boyunca 468 tl için litrede 12 kuruş indirim söz konusu
    En iyisi POcell müşteri hizmetlerine sormak.....

• Avea lıyız geçebiliyormuyuz buna ? Cazip duruyor
    Yeni nesilden buna geçelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • 4447623 ü ne zaman arasam tel. çalmıyor bile ???
    Şu an çalışmıyor mu?

Orijinalden alıntı: karagoz07

quote:

Arkadaşlar,

Bilginize

325 litre ne demek biliyormusunuz?,
    LPG için litresi 2.5 tl den 812.5 tl, benzin için litresi 4.7 tl den 1527 tl demek (Aylık maksimum indirim yapılacak miktar)
    Netice olarak faturasızlarda en fazla 100 tl akaryakıt alımında geçerlidir sınırı getirmişken faturalıda bu şekilde indirim uygulaması mantıksız oluyor.
    12 ay 39 tlden indirim alırsanız toplamı zaten 468 tl tutuyor, bence yorumunuzu tekrar gözden geçirseniz iyi olur.
    Olsa olsa toplam 1 yıl boyunca 468 tl için litrede 12 kuruş indirim söz konusu
    En iyisi POcell müşteri hizmetlerine sormak.....

@karagoz07, yanlış anladın sen. @absolute'in dediği, 325 litrede maksimum 0,12 kuruş indirim alınır, o da 325x0,12=39TL yapar.

• Sabah uğradım, sordum...Henüz pocell cihazı aktif değildi..Bu kampanyadanda haberdar değil istasyondakiler..

AVEA dan geçiş yapılabiliyor..Daha dün çıktığı içinde aksilikler olması normal...200 TL yüklemede sorun olursa çağrı merkezinden sorun çözülebilirmiş..Ayrıca ben aradım konuştum o hattı...Mesai saati dışında aradıysanız açmamışlardır

Kampanya çok cazip..Baya ucuza geliyor

Hele konuşmayı saniye bazlı alıyorsa bomba olur, üstte bir arkadaş demişki, bence en güzel yanı bu

• Teşekkürler hocam bilgiler icin
    Ziraat Maximum da dahil miymis
    Onu biliyor musunuz?

•  Pocell Positive Card Kampanyası  (Yeni) (İlk mesaj güncel)

• POSİTVE PUAN TOPLAMAYA DEVAM EDİLEBİLİYOR MU?

bu da bendn kafa karıştırıcı soru

"*İnternet kullanımı fatura dönemi içinde 1 GB'a ulaştığında en yüksek internet kullanım hızı 64 Kbps ile sınırlandırılacaktır."

Buna rağmen 200-TL indirim sonrası aylık 22,33-TL ye 1000 dk + 1000 sms + 1GB* internet oldukça iyi duruyor.

Ayda 300-TL LPG alan bir kişi 2,61-TL 'den (İst. için) yaklaşık 115-Lt tüketir.
    Bunun içinde 115-Lt * 0,12 = 13,80-TL daha indirim demektir. Bu da aylık fiyatı 8,53-TL (22,33-13,80) ye düşürür ki
    insanın inanası gelmiyor. Tabiki LPG dahil ise....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Şurayı gözden kaçırmayın, çok önemli... Bu neyyy lan diyebilirsiniz.

"*İnternet kullanımı fatura dönemi içinde 1 GB'a ulaştığında en yüksek internet kullanım hızı 64 Kbps ile sınırlandırılacaktır."

Buna rağmen 200-TL indirim sonrası aylık 22,33-TL ye 1000 dk + 1000 sms + 1GB* internet oldukça iyi duruyor.

Ayda 300-TL LPG alan bir kişi 2,61-TL 'den (İst. için) yaklaşık 115-Lt tüketir.
    Bunun içinde 115-Lt * 0,12 = 13,80-TL daha indirim demektir. Bu da aylık fiyatı 8,53-TL (22,33-13,80) ye düşürür ki
    insanın inanası gelmiyor. Tabiki LPG dahil ise....

Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm LPG DAHİL DEĞİLMİŞ.

Eşimin hattını geçirmeyi düşünüyordum.
    Buna geçiş yapacağıma 500 dk konuşma + 2000 sms + 2GB internet = 30-TL olan Basicell 30'a
    geçmek daha mantıklı olacak artık.

Tekrar düşününce LPG dahil olsa dahi farketmez söz konusu 12 kuruşluk indirimi İstanbul'da her zaman bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123456...27...58
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.