Şimdi Ara

pls bu görev nerde acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bu aşağıdaki görev nerde allah aşkına biri izah etsin. sabahtan beri arıyorum scout'u. lütfen tane tane anlatın. yana döne arıyorum. eslanteden ne tarafa gidicez dereyi geçicekmiyiz. kordinatlara göre bulamıyorum. birde başladığımız fakat bitiremediğimiz görevi iptal etme şansımız varmı. acil cvp bekliyoum. ilginize tşk ederim. (human için)

Nation'unuzun Captain'ine gidiyorsunuz (Karus : Captain Fargo (345,1700) El Morad : Captain Falkwine (1705,330)) ve reconnaisance report'un ne olduğunu dinliyorsunuz.
    Captain'den Recconnaissance Order'i alıyorsunuz ve scout'a götürüyorsunuz. (Karus için 1880,1240; El Morad için 110,410)
    Buradaki arkadaştan Reconnaissance Report alıyoruz. İşte asıl olay bundan sonra başlıyor.
    5 Reconnaissance Map'i diğer scout'ları keserek onlardan almak için kısa bir keşfe çıkıyoruz. Scoutları bulup keserek 5 Reconnaissance Map topladıktan sonra bunları Captain'e götürüyoruz. O da bize 368,000 exp. veriyor. (Bu quest düzgün çalışmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamane22 -- 5 Kasım 2005, 12:24:39 >

• nerde hata olduunu anlayamadım ama sanırım sen o map ları topladıın yerde recon adında biri war onla konsmamılssın onun dışında gayet güzel çalışıo ve lwl 30 + olman lazım yapman için

Orjinalden alıntı: zamane22

ya arkadaşlar bu aşağıdaki görev nerde allah aşkına biri izah etsin. sabahtan beri arıyorum scout'u. lütfen tane tane anlatın. yana döne arıyorum. eslanteden ne tarafa gidicez dereyi geçicekmiyiz. kordinatlara göre bulamıyorum. birde başladığımız fakat bitiremediğimiz görevi iptal etme şansımız varmı. acil cvp bekliyoum. ilginize tşk ederim.

Nation'unuzun Captain'ine gidiyorsunuz (Karus : Captain Fargo (345,1700) El Morad : Captain Falkwine (1705,330)) ve reconnaisance report'un ne olduğunu dinliyorsunuz.
    Captain'den Recconnaissance Order'i alıyorsunuz ve scout'a götürüyorsunuz. (Karus için 1880,1240; El Morad için 110,410)
    Buradaki arkadaştan Reconnaissance Report alıyoruz. İşte asıl olay bundan sonra başlıyor.
    5 Reconnaissance Map'i diğer scout'ları keserek onlardan almak için kısa bir keşfe çıkıyoruz. Scoutları bulup keserek 5 Reconnaissance Map topladıktan sonra bunları Captain'e götürüyoruz. O da bize 368,000 exp. veriyor. (Bu quest düzgün çalışmıyor)

dostum burdaki kordinatlar ko ya göre ke ye göre değil yerlerini tam hatırlamıyorum galiba linatedendi human şeklinde askerler var onları öldürüyosun yanındada bir adam var oda human şekline orc :D yani casus 5 tame map topladıktan sonra o casustan bişey alıp gidiosun captain a veriosun oda sana exp verio isimlerini ve mekanlarını tam olarak hatırlamıyorum dostum

---------->Z<----------

• mekan olarak orc larda luferson dan çık sağa dön dümdüz git yada sola dı ama sonunda ya sağ yada sol dümdüz git yolun sonundalar

pardon human olduğumu söylemeyi unutmuşum. nasıl yani ke'de bu kordinatlar başkamı?

tabiki farklı dostum bütün harita baştan aşşağıya değişti ke de kolay ama ya bulursun

---------->Z<----------
  • peki ke'deki kordinatlar hangileri. Q'ya bastığımızda yine 110-410 kordinatlarını veriyor.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki ke'deki kordinatlar hangileri. Q'ya bastığımızda yine 110-410 kordinatlarını veriyor.

onu malesef bilemicem dostum kusura bakma ama internette araştır bulursun ben karusum zaten el-MURAT hakkında hiç bi fikrim yok

---------->Z<----------
  • elmorad castleden çık sağa dön tyon farmı geç solda lar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.