Bildirim
Plesk Dosya Silme Sorunu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
onu silemezsiniz, dursun bir köşede zararı yok..
Saygılarımla, -
tamam saol saten ondan baskada dosya kalmadı :) -
quote:
Orjinalden alıntı: ByMsT-Rlx
tamam saol saten ondan baskada dosya kalmadı :)
hosting firmana söylersen manuel o dosyayıda silebilirler ama dediğim gibi bir zararı yok -
firma kimki saten -
alla alla şimdide dosyaları atarken bu hatayı veriyor
Child transfer failed. -
amma sorunLu çocuksun sen bea :=) -
Çoçuk derken kimi kastediyorsun karşında mahalledeki çoçuk yok.Biraz sözlerinde ağırlık olsun. -
15 yaşında değilmisin sen çocuk derken öyle demiştir , 15 yaşında olmak suç değil bende bi aralar 15 yaşındaydım -
quote:
Çoçuk derken kimi kastediyorsun karşında mahalledeki çoçuk yok.Biraz sözlerinde ağırlık olsun.
Kaç bayram büyüksün sen benden onu söle arkadaşım o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turan Değerli -- 8 Şubat 2007; 2:00:58 > -
quote:
Orjinalden alıntı: myopers
quote:
Çoçuk derken kimi kastediyorsun karşında mahalledeki çoçuk yok.Biraz sözlerinde ağırlık olsun.
teveccüdünü söle arkadaşım o zaman
benim o kadar bilgim yok.Senin varsa sen kendin kullan sözlerinde. -
Tamam ondan olsun abi -
arkadaşlar lütfen rica ediyorum hepimiz burada aynı amaç için yazıyorum sevgi-bilgi paylaşımı için. sizden ricam ediyorum kim haklı yada haksız lütfen bu mesajdan sonra sataşma cümlesi kullanmayın. hepimiz arkadaşız..
Lütfen
Saygılarımla, -
quote:
Orjinalden alıntı: byLiLattah
arkadaşlar lütfen rica ediyorum hepimiz burada aynı amaç için yazıyorum sevgi-bilgi paylaşımı için. sizden ricam ediyorum kim haklı yada haksız lütfen bu mesajdan sonra sataşma cümlesi kullanmayın. hepimiz arkadaşız..
Lütfen
Saygılarımla,
Canı gönülden katılıyorum -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: byLiLattah
Lütfen
Saygılarımla,
Canı gönülden katılıyorum
Heryerinden katılsan farketmez abi
-
turan ortamı germe -
bencede -
ok patron -
lütfen germeyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMsT-Rlx -- 8 Şubat 2007; 2:40:45 > -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: myopers
ok patron
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X