Şimdi Ara

please insert disc 2 that contains the file data3.cab

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler başlıktada belirttiğim gibi please insert disc 2 that contains the file data3.cab hatası alıyorun oyun yuklenmeye başllıyor yarrıa gelince bu çıkıyor internetten baktım sanırım bizim cd ci 2nci cd yi çekmemiş bunu nereden indirebilirim veya gidip adamla papaz mı olacağım not gta4ten bahsediyorum

• bir cevappppppppppppppp
  • cevap yazın ne olurrrr
  • cavappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
  • ne olur cevappppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexcarloronaldo

beyler başlıktada belirttiğim gibi please insert disc 2 that contains the file data3.cab hatası alıyorun oyun yuklenmeye başllıyor yarrıa gelince bu çıkıyor internetten baktım sanırım bizim cd ci 2nci cd yi çekmemiş bunu nereden indirebilirim veya gidip adamla papaz mı olacağım not gta4ten bahsediyorum

arkadaşım bu cd'ciye gidip değiştir. papaz olmak istemiyorsan oyunu orjinal al :=) onada param yetmez diyorsan oyunu internettten indir (steam e üye ol orada oyunlarda kampanya yapılıyor kampanyaya denk geldiğinde oyunu orjinal bir şekilde satın al sorun felan olmaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yulsh -- 14 Eylül 2012; 5:02:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.