Şimdi Ara

PlayStation2(PS2) Kutulu, Slim 110TL (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz durumda, hiç bir problemi olmayan, çipsiz, açılmamış(vidanın üstündeki etiket hala duruyor) bir PS2'dir.
    Modeli: 75004 (PAL)
    Yanında;
    1 adet Dualshock2 Controller
    1 adet 8mb MemoryStick
    ve Bağlantı kabloları verilecek.
    Kutusunda alıcısını bekliyor. Çip takılıp uzun yıllar hizmet verebilir(40-50TL gibi bir rakama çip taktırılabiliyor).
    Elden teslim tercihimdir.
    (Resim eklenecek)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Güzel fiyat

Teşekkür ettim.

• P.M.
  • bi pm den dbaggio dan
  • pm attım
  • #netdigital,

#dbaggio,

#buyuksoy39

PM'ler yanıtlandı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • #dbaggio'ya Satılmıştır. İlginize teşekkürler.

• kacirmişız hocam alınık ilanımız wardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaFRaN_FaTiH

kacirmişız hocam alınık ilanımız wardı

inşallah başka zamana :)

• alan :D arkadas satarsa aliriz artik
  • cihazi 105 tl ye kendi rizasiyla aldım ve verdiği yoruma bakın

quote:

ürün psp oyunu değil, ps2 sattım. ve 16 yaşında olduğumu söyleyene kadar fiyatta indirim istemedi.(

gorende bu 16 yasinda oldugunu soylemiste ben kafasina vura vura indrip yaptirmisim zorla ps2 sini almisim sanar...

kendi elinle verdin,parani aldin ustune birde psp alirken indirim yapacagima dair soz aldin.. alan memnun satan memnun.

madem sattiktan sonra aglayacan niye satiyosun?madem agliyosun neden cep telefonuma mesaj atip 5 tl istiyosun?

hadi hersey iyi hos anladikta sana referans ol dedik sen satici oldugun halde parani aldigin halde hicbir sikinti yasamadigin halde puanlama hanesine bir puan atarsin.... adam urunu alir begenmez 1 puan atar,urunu kargoya gec verilir bir puan atar,urun bahsi gecen urun degildir bir puan atar sen ne demeye bir puan attin be arkadaş!!!!

bu yuzden 18 yas alti alisverise karsiyim iste.

bu sitede problem olan kisilerden birisi bahhas biriside bu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 27 Mart 2009; 15:06:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

cihazi 105 tl ye kendi rizasiyla aldım ve verdiği yoruma bakın

quote:

ürün psp oyunu değil, ps2 sattım. ve 16 yaşında olduğumu söyleyene kadar fiyatta indirim istemedi.(

gorende bu 16 yasinda oldugunu soylemiste ben kafasina vura vura indrip yaptirmisim zorla ps2 sini almisim sanar...

kendi elinle verdin,parani aldin ustune birde psp alirken indirim yapacagima dair soz aldin.. alan memnun satan memnun.

madem sattiktan sonra aglayacan niye satiyosun?madem agliyosun neden cep telefonuma mesaj atip 5 tl istiyosun?

hadi hersey iyi hos anladikta sana referans ol dedik sen satici oldugun halde parani aldigin halde hicbir sikinti yasamadigin halde puanlama hanesine bir puan atarsin.... adam urunu alir begenmez 1 puan atar,urunu kargoya gec verilir bir puan atar,urun bahsi gecen urun degildir bir puan atar sen ne demeye bir puan attin be arkadaş!!!!

bu yuzden 18 yas alti alisverise karsiyim iste.

bu sitede problem olan kisilerden birisi bahhas biriside bu oldu.

madem 18 yaş altı alışverişe karşısın yapmasaydın benle alışveriş. ben sonra böyle deme diye belirttim pm'le 16 yaşında olduğumu. ve ondan önce hiç bi ikram yap falan demedin. bu konularda önce fiyat konuşulur anlaşılır sonra alışveriş yapılır. ben fiyat zaten uygun dedim, sonra param yok falan dedin ama illa olmaz diyorsan veririz istediğin parayı dedin. şimdi 110 a anlaşmışız 105 getirmişsin ben sana diyorumki o paradan zaten bana 5 kuruş kalmıcak hepsine ürün alıcam. ben vermeyebilirdim ürünü çünkü anlaştığımız rakamı vermemişsin. ama eğer ürünü vermeseydim senin seviyene düşmüş olurdum. sen bana referans ol dediğinde hayır olmaz mı dedim olur tabi dedim sende psp oyunu veya dükkanındaki başka bir ürünü bana satmış gibi göstereceğini söyledin bende sana alınık ps2 diye ilan açsan daha iyi olur dedim sende tamam dedin. sonra psp oyun ilanı üzerinden referans isteği attın bende neden ps2 ilanı açmadın dedim. bu musait oldu dedin. bende niye dedim, senin kadar bizde biliyoruz deyip durumu açıklamışsın sonunada boşver kalsın yapma referans filan diye eklemişsin. bende sana baştan böyle açıklasaydın durumu sana problem çıkarmayacağımı söyledim. ayrıca referans sayfasına yaptığım yorum bukadar değil devamı var ama yorumun tamamı görünmüyor. ben satıcı olduğum halde (PARAMI ALDIĞIM) halde bir puan attım doğru. bir puan attım çünkü 5 dakikalık yolu gelene kadar ağzından 3-4 kez küfür duydum. yani biz önceden tanışmıyoruz biraz daha dikkatli olman gerekirdi. tabi 16 yaşında olduğum için önemsemedin. bir puan attım çünkü gözümün önünde psp almak için bekleyen arkadaşa geliyorum yoldayım diye yalan söyledin ve söyle yalanı gitsin diye ekledin.

• attığın mesajda da ben sana borcum olsun mu dedim? demişsin
    yalan söyleme işte, bunu yapma bari. tamam dedim ama vermiyorum kardeşim, satmasaydın ozaman cihazı de, ama yalan söyleme.
    ben sana kapıdan çıkarken olmazsa sende psp alırken indirim yaparsın dedim. demeseydim kabul edicekmiydin borcun olduğunu.
    tabiki hayır: yine bir yalan söyleyecektin. ayrıca ben sana 5 liramı istiyorum diye değil cihazın içinde kalan orjinal oyunu ve borcunuz olan 5 lirayı getirin diye mesaj çektim. siz de tamam cumartesi getireyim dediniz. cuma günü tekrar mesaj çektim nerede teslim edeceksiniz diye, neyi? diye cevap verdiniz. bende parayı ve oyunu dedim. ne parası dediniz. bende borcunuz olan parayı dedim. cevap: ne borcu koçum. bende bu umursamaz konuşmalarınızdan ve yalan söylemenizden dolayı haram zıkkım olsun dedim. sonra beni aramaya başladınız bende beni rahatsız etmemenizi ve hem para hemde vakit kabı olduğunuz söyledim. aramaya devam ettiniz. sonra: yeğenim oyununu gel kızılaydan al yarın benim sana borcum falan yok diye mesaj geldi. ben üçü beşi arayacak değilim diyorsunuz niye 5 lira eksik getiriyorsunuz??? o mesajıda yaptığım terbiyesizliğide bana yedirirmiş, yok ya, o biraz zor işte. yarın oyunu gel veriyim falan diye mesaj atıyosun bende istemez hediyem olsun diyorum hala diretiyorsun. ben 5 lira için ağlayacak olsam oyunu bırakırmıyım sende?? aklın alıyo mu hiç?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.