< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (592. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: brnbryBakın burada kimse gaystation demiyor, gaybox demiyor, gaypass demiyor.. Siz neden bu kadar taktınız gamepass yerine geympes yazılmasına anlam veremiyorum.
Ceo'su bu kadar takmaz emin ol 🤣🤣
-
Senin ve benim nickim ile Gamepass arasında hiçbir fark yok... Sen keyfine geldiği gibi isimlerle oynarsan, karşılığını tepki olarak alırsın dostum.
Ben keyfime göre "PlayStation" konsoluna "..." desem beni Sony bile dava edebilir mesela... Ne diyecem keyfime göre mi yazdım diyeceğim mesela?
Burada PlayStation konsoluna eğer bundan sonra pileysiteyşın diye yazarsan, o zaman işte samimiyetine inanırım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass değil, Game Pass. Kendin yazılışını bilmiyon, sonra milleti düzeltiyon. Seni alıntılamak istemezdim, boş yere seni meşrulaştırıyorum ama yaptık artık, helal et.
-
-
İnan ben de bilmiyorum niye birden taktım dostum 😄
Lakin;
Sizlerin de bileceği üstüne etiketli bazı fanlar var, ve onların eserleri bu geympes olsun ve bilmediğim başka şeyler olsun (gaystation'ı ilk defa duydum)
Böyle bir şeye zemin yaratılmamalı. Geçtiğimiz sayfalarda da muhabbeti döndü bunun ve hoş değildi, şimdi forum kirlendi ve yine bu yüzden. Ve mesela haftaya yine böyle olacak ve yine böyle olacak... Ta ki kalpler kırılana kadar. Biri çizilecel vs.
Bu forum şuan aktif görünüyor ve sebebi ise geympes muhabbeti. İlk başta düzgün yazılsa zaten konu buraua gelmeyecek çünkü ortada konu olmayacak... Bugün ben tepki verdim, yarın başkası verecek.. yine çöp olack her şey yani..
Ben de diyorum ki gamepass yazın, en azından bir maddeye çizik atalım .....
Sen keyfine bak o zaman dostum, geympass yazan da keyfine baksın.
sony seni niye dava etsin, bak avukat yanımda onu bile güldürdün. Allah iyililiğini versin senin hocam :)))
hadi iyi geceler, cidden bak aç xbox'unu gir geympess'e aç oyununu rahatla hocam. Takma bu kadar maf ettin kendini ya.
-
Teşekkür ederim öğrettiğin için renkdaş... Cidden ben de bilmiyordum bunu 😄
Dediğim gibi dostlar, bilmemek değil öğrenmemek ayıp...
Doğrusu "Game Pass"
Tüü Allah kahretsin. Senin hemen troll anti bir cevap yazacağını unuttum. Pis sakız gibi yapışacak yine. Iyyy.... O yüzden dedim ya helal et diye. Meşrulaştırdık boş yere. Lanet olsun :)
-
Hocam haklısın fakat cidden ''geympes''e gelene kadar o kadar mesele var ki konuda.. Düzenli olarak 2 taraftan da gelip içine etmeye çalışanlar var öncelikle onların temizlenmesi gerekiyor konudan. Geçtiğimiz hafta muhabbet belli bir frekans yakalamıştı gayet de keyifliydi bence. Bu hafta yine konuda seviye diplere indi. Son 1 haftada yazan tipler ve mesajlarına bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bunların sınırsız uçurulduğu gün konu daha keyifli olacaktır. Umarım en kısa sürede görmek nasip olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: I am parisSen keyfine bak o zaman dostum, geympass yazan da keyfine baksın.
sony seni niye dava etsin, bak avukat yanımda onu bile güldürdün. Allah iyililiğini versin senin hocam :)))
hadi iyi geceler, cidden bak aç xbox'unu gir geympess'e aç oyununu rahatla hocam. Takma bu kadar maf ettin kendini ya.
Lafın gelişi hocam o... Adamların konsol adını alıp küçük düşürme amaçlı bir şey uydursam "keyfi" olmaz...
Ve hepimiz biliyoruz sizler geympes'i aşağılamak için kullanıyorsunuz.. böyle olmasın diyorum ben de.. daha ne diyim dostum 😄
İyi geceler..
-
-
Ben de özür dilerim.Dogrusu "Geympess" değil "geym pess"miş.Bundan sonra böyle yazacağım.Ahahahah.Yav Hocam nelerle uğraştırıyorsun bizi gece gece.
Sen kendini deli gibi yaptın yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Temmuz 2021; 1:3:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben daha önce de dedim, yine diyorum dostum: sorun yaz mevsiminden kaynaklı... Oyun çıkmıyor... Oyun çıksa sıkıntı yok, tartışılacak şey çok buluruz..
Benim için zirve "God of War - RDR2 GOTY" muhabbeti idi. 3-4 yıl öncesinin oyunlsrı neredeyse... Konu nasıl oraya geldi hiç anlamadım...
Ama şuan zirveyi maalesef ben yaptım gibi, farkındayım da :)
Oturup dizi izliyordum, konu birden buraya geldi işte...
"Game Pass" 😏🤞
-
Evet biraz öyle oldu sanırım hocam :)
Ay sonu flight simulator geliyor, the ascent geliyor, Ağustos'ta 12 minutes, hades, psychonauts 2 geliyor :) Yaslandım arkama bekliyorum gamepass kampına gireceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X