PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (140. sayfa)
-
-
Ben PC de bitirmiştim 2 sene oldu, çok tatlı oyun ama çok basitti.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyungazi
Bu mesaj silindi.Türkçe altyazılı olarak geliyor
IGNyoutubeReplaced game director Yura Zhdanovich walks you through three different gameplay segments from Sad Cat Studios' upcoming pixel-art cyberpunk side-scrolling 2.5D action-adventure that's due out for PC and Xbox Series X|S in 2025.https://www.youtube.com/watch?si=mySWue6vRDGwVrg4&v=EimYM1xxBys&feature=youtu.be
-
ilk etapta ps ye çıkmayacak ama üzdü o açıdan. sonra da çıkmazsa dahada üzücü olur😅 -
Tribe: Primitive Builder ( Türkçe )
Maskeli bir yerli tarafından sudan çıkarılıyorsunuz. Onun yardımıyla, gizemli adanın derinliklerine yolculuğunuza başlıyorsunuz. Sizi bekleyen zorluklarla yüzleşin ve henüz keşfedilmemiş yerleri keşfedin. Tehlikeli bir volkan, gizemli karakterler ve mistik kabileler. Hayatta kalmak için ne yapacaksın?
-
-
-
https://store.playstation.com/tr-tr/product/UB0173-PPSA23800_00-0942626183859179
demosu çıkmış güzel duruyor, fakat psn de türkçe gözükmüyor demo olduğu içinmi acaba 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 20 Ağustos 2024; 16:34:19 > -
İndirip bir bak istersen, varmı yok mu yazarsın
-
Bu oyun süpermiş. İlk NES'teki orijinal Zelda'nın oynanışı var. Ondan esinlenmişler, süper.
-
Hoşgeldin, geçenki olayda sende kaynamissin 😀 su Yeni oyunlara konu acarsan güzel olur. Ama Project Tower olayı karmaşık. Steam da Türkçe ama demoda Türkçe yazmıyor.
-
Replaced de güzelmiş. Son birkaç günde güzel oyunlar düştü.
-
Oyun Türkçe değil şimdi indirdim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 20 Ağustos 2024; 16:59:27 > -
Demo diye olabilir, firmaya discort ve mailden yazdım. Cevap gelirse yazarım
-
-
Güzel haber. Demek ki tam sürümde Türkçe geliyor.
-
Keşke her oyun yapımcısı böyle dönüş yapsa. :)
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X