Şimdi Ara

PlayStation Store Türkiye'de Bazı Oyunların Fiyatları Arttı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben hep 800 den alıp bir hafta sonra 799 a sattığım için sorun yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 15bin verir adam gibi pc toplarım kimseye de eyvallahım olmaz :

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu resimleri koyana ödül verilmeli
  • Playstation Türkiye'nin UK'e "Ebe ağzını kırdıklarım para yoh para, yerelleştirme lazım" demesi gerek.
  • Olsun ben hep 50 tl lik alıyorum.
  • Bravo Sony devam
  • Yeni nesilde ps5 alırım plus abonesi olurum eski oyunlarım ile plus un vereceği oyunlar yeter bana. Ha bide belki çok güzel bir oyunu da indirime girince alırım.
  • Vatch dogs anthem para verseler oynamam :)
  • Yaa Sony ükeden defolup gidecek yada eşşek gibi özel fiyatlandırma çekecek..Hiç kusura bakmasın kimse bu paraya oyun almaz anca ükedeki birkaç bin tane zengine satarsın..PS artık hitap ettiği kitle itibari ile biz ortalama insanlardan çıkıştı...Xbox'ın Gamepass'i harika bir alternatif ama onunda eninde sonunda yıllık fiyatları uçurmayacağı ne malum keza PS plus, Konsollar çok güvensiz yatırımlar..Ben her an bişeylerde zam olacak korkusu ile 10 Bin TL'ye yakın satılacak konsolları alamam...Siz alabiliyorsanız helal olsun.
  • Ps1den başlayıp ps4 kadar hep konsol oyuncusu oldum bu fiyatlardan sonrada kerizlik sony çalışmak. rusyaya özel fiyatlandırma yapılıyorda türkiye gelincemi absürt politikalar yapılıyor. ps4 sattım artık pc kullanıcıyım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunlar 70 EUR'a satılıyor bu arada.

    70 EUR = 623 TL

    Olmasına rağmen 679 TL yazılmış.

    Yeni nesil oyunların 80 EUR'dan başlayacağını bildiğimize göre 800'ü görücez demekki iki ay sonra.
  • Fifa ps4 için nekadar zaman daha çıkarsa oynarım sonrasında xbox veya iyi bir pc toplayıp oyuna devam ederim yani kısacası ps 5 almam alıpta ona bi dünya para vermem veremem gerek yok zaten her güncellemesi sorunlu kendisi sorunlu
  • 1 tane oyunu Türklere 800 Türk Lirasına satmaya çalışan sony, eğer o 800 TL'lik oyunun yanında 2 tanede japon kız gönderip oyun süresi boyunca başka ihtiyaçları da karşılamayacaksa kırılana kadar Ps5 almayacağım. Zaten baba oyunların çıkması zaman alır. Bu oyunlar konsol kırılmadan önce çıkarsa da, bir yerden kiralayarak oynarım.Endonezya, Brezilya ve rusyaya özel fiyat uygulayan sony Türklere gelince 800 TL gibi bir fiyat istiyorsa havucun başını alır. Yok artık bunlara para vermek.1 tane oyunu 800 birime sen nerede satıyorsun da, Türklerden gelmiş bir oyuna 800 birim istiyorsun..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yeni nesilde ps5 alırım plus abonesi olurum eski oyunlarım ile plus un vereceği oyunlar yeter bana. Ha bide belki çok güzel bir oyunu da indirime girince alırım.


    Eski oyunları oynamak için yeni nesil konsol alan adam vayy bee...
  • Bekleyeceğiz artık ps5 kırılacak öyle belki ikinci el bir tane alıp alacağız yoksa orjinali unutsun bugün kendime kırık ps4 alıyorum daha yeni siz düşünün ekonomiyi
  • Düşünsene 900₺’den çıkıyır oyunlar. 50% indirimle 450₺’den alıyorsun. Mükemmel cidden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın aldırtmayın
  • 1995'ten beri her PS'i ciktigi gibi almis olarak bu sefer bu dolandirici Sony Tr sayesinde PS4 doneminden cok cekmis biri olarak isik hiziyla pc'ye geri dondum. Ve daha memnun olamazdim. 3700x rtx 2080s 32gb ram ile yeni nesil gelsin bakalim. 3000ti serisi veya 4000 gelince bir ekran karti degisimiyle bu nesli cok rahat full detay goturecegiz.

    Ha oyun mu, ben kokune kadar torrentciyim artik. Ps4te oyuna verdigim paranin haddi hesabi yoktu.

    Aman donanima vermis yazilima vermiyor aman emek bilmemne diyene cevabim gececeksin o isleri.

    Korsan kullananlara atip tutanlar kardeslik ilanlarinda fink atiyor. Senin o ilanlardan aldigin oyunlarla korsan oynamanin hicbir farki yok, yapimciya para gitmiyor oyun zaten daha once alinmis. Legal mi legal ama emek dersen gececeksin onu. Bu saatten sonra Turkiyede oyun alinmaz.

    Surada kardeslik denen ucube olusumu gerzek oluculerden gecilmiyor. Bir oyun almak icin 40 takla atiyorsun. Dolandirici ergeni ayri dert diger hakkin dangalak cikmasi ayri dert. Sonra hemen bitireyim de satayim zarar etmeyeyim telasi basliyor. Lan oyun mu oynuyoruz yarisiyor muyuz bu ne boyle. Boyle zevki icine tukursunler.

    Satarken kimse almaz elimde kalir denilip alinmayan es gecilen o kadar harika oyunlar var haberi yok milletin cunku almiyor.

    Turkiyede bu saatten sonra gercekten oyunun dibine vurmak isteyen icin en ekonomik secenekler 1. PC, 2. Nintendo switch'tir.

    Ha torrent dedim ama Microsoftun o harika gamepass sistemine de uye olmadan birakmadim. O fiyata harika oyunlar. Su anda ps4 oyunlarinin teknik olarak cok daha otesinde olan ve duyurulmus hicbir next gen oyunda bulunmayan detaylarla MSFS 2020 oynuyorum 5.90 liraya. Daha ne olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Eylül 2020; 8:46:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşa paşa, bana yeni nesildeki her oyunu adam gibi en az 60 FPS verecek şekilde bir PC toplamak için dünden beri bir bakınış içindeyim. Cyberpunk 2077 gibi yere fiyatlandırma ile çıkan oyun bile PS4 de 420 lirayken PC de 250 lira. PS4 nesli boyunca verdiğim paranın haddi hesabı yok ve artık bu son buluyor. Benim gibi binlerce insan olduğunu görmek de hoşuma gidiyor. Tamam her oyun bu kadar fiyat farkı ile çıkmaz ama Steam ve Epic'in yaptıkları indirimler göz ardı edilemez. Yeni nesilde Sony oyunlarına artık dublaj falan beklemeyin altyazı koyarlarsa öpüp başınıza koyun. O da olursa...
    Ha bir de bu fiyat meselesi sadece burada değil tüm dünyada Sony'nn eleştirildiği konu haline geldi. Bu nesil daha şimdiden PS5 patladı. Yavaş yavaş tüm oyunları maks 1 sene konsol özel tutup PC ye getirmeye başlar bunlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boone

    Paşa paşa, bana yeni nesildeki her oyunu adam gibi en az 60 FPS verecek şekilde bir PC toplamak için dünden beri bir bakınış içindeyim. Cyberpunk 2077 gibi yere fiyatlandırma ile çıkan oyun bile PS4 de 420 lirayken PC de 250 lira. PS4 nesli boyunca verdiğim paranın haddi hesabı yok ve artık bu son buluyor. Benim gibi binlerce insan olduğunu görmek de hoşuma gidiyor. Tamam her oyun bu kadar fiyat farkı ile çıkmaz ama Steam ve Epic'in yaptıkları indirimler göz ardı edilemez. Yeni nesilde Sony oyunlarına artık dublaj falan beklemeyin altyazı koyarlarsa öpüp başınıza koyun. O da olursa...
    Ha bir de bu fiyat meselesi sadece burada değil tüm dünyada Sony'nn eleştirildiği konu haline geldi. Bu nesil daha şimdiden PS5 patladı. Yavaş yavaş tüm oyunları maks 1 sene konsol özel tutup PC ye getirmeye başlar bunlar.
    O yoldan yeni gecmis parcalari gecen gun tek tek siparis edip toplamis biri olarak size tavsiyem tek seferde yeni nesli goturecek girisimde olmayin. Yani ekran karti haric en azindan. Digerlerini gelecege yonelik toplayin. Islemci 3700-3900x ram 32gb psu en az 850w 80+ gold, ekran kartini da simdilik 2080 bakin. Su an 2080s in 60 degil 120fps acmadigi oyun sayisi uc bestir. 3000 serisini es gecip 4000e goturecek muhtemelen rahat sekilde. En kotu 3080ti gelmesi beklenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Eylül 2020; 9:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.