Şimdi Ara

Playstation Store Nasıl Kulanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kendime bir account açtım sign in yapıyorum daha sonra playstation store a girmeye çalıştığım unable your country/religion gibi bişey yazıyor şimdi bu türkiyeyi seçtiğim içinmi oluyo ne alaka eğer öyleyse nasıl değiştirebilirim countryi ??

birde bu psn nedir ne işe yarar ?

• yen kullanıcı adı oluşturmalısın da türk psn si açıldı bu hatayı vermemesi lazım
    psn oyunların demoları eklentileri videoları tema vs şeyleri indirdiğimiz yer arkadaşım kısacası ps3 hayatbağı canı ciğeri kalbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 12 Haziran 2010; 23:12:37 >
  • peki ben yeni acc açsam ordan girsem store a oyun saveleriyşe ilgili bişey olurmu yani acc saveleri etkiliyomu yoksa saveler direk hddmi kalıyo
  • Store girmek için bir uk yada usa hesap açabilirsinhttps://store.playstation.com/logout.action?logoutSuccess=true buradanda açıp creati new userden singup us an exits acconta bilgilerini girip stora ulaşabilirsin. Oyunlarını türkiyeden açtığın hesabında oynayabilirsin. Yani demoları us yada uktan indir yine türkiye hesabında oyna Usa hesap için california 90405 posta kodu diğer yerleri salla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 13 Haziran 2010; 1:02:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.