Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sir_grknc

Büyük ihtimal provizyon aşamasında olduğu için dönem ici işlemlere yansımamıştır.Yani henüz psn tarafından muhasebelesmedi bugün yarin yansır. Zaten provizyon kısmına bakarsan yaptığın alışveriş lerin askıda olduğunu görürsün.
    Bundan yaklasik bir hafta once encard ile sorunsuzca oyun satin alabilmistim. Zaten ilk alisverisimdi. Hic bir sorun cikarmadi. Bugun ise indirimli plus uyelik alayim dedim ve surekli wc-40382-7 hatasi verdi. Bu hata genelde kredi veya banka kartina ait adres bilgilerinin yanlis girilmesi ile alakali oldugu soylenilmekte. En azindan PS'nin kendi sitesinde bu durum yazmakta. Enpara.com'a girip karta ait adres bilgilerimi bati harflerinden duzeltip olusturmama ragmen yine de bu hatayi almaya devam ettim. Ustelik birebir yazmama ragmen. Ha bu arada yaptigim bir kac duzeltmeler sonucunda cekilen provizyonlarin da aninda geri odenmesine ragmen. Kisacasi NAFILE! Ya bekleyecegim yada adres olarak amerikadan bir adres yazacagim. Belki yer

Not; deveye sormuslar : "boynun neden egri ?" deve de "nerem dogru ki?" demiş. Bizim ulkemizde de maalesef durum boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

Bundan yaklasik bir hafta once encard ile sorunsuzca oyun satin alabilmistim. Zaten ilk alisverisimdi. Hic bir sorun cikarmadi. Bugun ise indirimli plus uyelik alayim dedim ve surekli wc-40382-7 hatasi verdi. Bu hata genelde kredi veya banka kartina ait adres bilgilerinin yanlis girilmesi ile alakali oldugu soylenilmekte. En azindan PS'nin kendi sitesinde bu durum yazmakta. Enpara.com'a girip karta ait adres bilgilerimi bati harflerinden duzeltip olusturmama ragmen yine de bu hatayi almaya devam ettim. Ustelik birebir yazmama ragmen. Ha bu arada yaptigim bir kac duzeltmeler sonucunda cekilen provizyonlarin da aninda geri odenmesine ragmen. Kisacasi NAFILE! Ya bekleyecegim yada adres olarak amerikadan bir adres yazacagim. Belki yer

Not; deveye sormuslar : "boynun neden egri ?" deve de "nerem dogru ki?" demiş. Bizim ulkemizde de maalesef durum boyle.

Alıntıları Göster
    Problem halen devam ediyor sorunu olupda düzelen oldumu hiç? Başka kartları eklediğimdede olmuyor işin garibi. Enpara müşteri hizmetleri Türkiye dışındaki playstation storeları deneyin diyor fakat başka ülkede seçsem otomatik ürünü sepette attığımda gene Türkiye'ye gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

Problem halen devam ediyor sorunu olupda düzelen oldumu hiç? Başka kartları eklediğimdede olmuyor işin garibi. Enpara müşteri hizmetleri Türkiye dışındaki playstation storeları deneyin diyor fakat başka ülkede seçsem otomatik ürünü sepette attığımda gene Türkiye'ye gidiyor

Alıntıları Göster
    Kredi kartı sorunu bendede vardı.
    Sony'i aradım adres bilgileri extrede yazan adres ile aynı olmalı ve türkçe karakter ile yazmamam geektiğini söyledi.
    Gerekli güncellemeyi yaptıktan sonra 24 saat alışveriş yapmayın 24 saat sonra yapın dedi bende uyguladım şu an için sorun yok kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_lindemann

Kredi kartı sorunu bendede vardı.
    Sony'i aradım adres bilgileri extrede yazan adres ile aynı olmalı ve türkçe karakter ile yazmamam geektiğini söyledi.
    Gerekli güncellemeyi yaptıktan sonra 24 saat alışveriş yapmayın 24 saat sonra yapın dedi bende uyguladım şu an için sorun yok kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorum

Alıntıları Göster
    adresle alakası yok,ekstrede yazan adreste mutlaka turkce karakter oluyor,ayni adresi psn de turkce karaktersiz yazsan uyumsuz oluyor,daha once sadece ilce,il,posta kodu yazıp alisveris veris yaptigim oldu,simdi ayni kartı kabul etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chundan

adresle alakası yok,ekstrede yazan adreste mutlaka turkce karakter oluyor,ayni adresi psn de turkce karaktersiz yazsan uyumsuz oluyor,daha once sadece ilce,il,posta kodu yazıp alisveris veris yaptigim oldu,simdi ayni kartı kabul etmiyor

Alıntıları Göster
    Bende de aynı sorun var, hem pc hem de PS4 üzerinden denedim ama sürekli hata alıyorum. Önceden Endonezya ya da Hong Kong PSN'den alırken böyle hatalarla karşılaşırdık şimdi Türkiye'de de oluyor.

Var mıdır çözüm bulan?

• 1 haftadır çalışmayan kart bugün çalıştı süpersin Sony tr kura ile oyun aldırıyor bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apewabce

1 haftadır çalışmayan kart bugün çalıştı süpersin Sony tr kura ile oyun aldırıyor bize
    Ben bu kadar iş bilmez ve yönetilmez firma görmedim duymadım.

Rezalet ki ne rezalet .!!!!!!

1 haftadır Cüzdan'a para ekleyemiyorum. Soruna dair defalarca SONY'i aradım en son bugün donanımhaber ve reddit'teki ilgili sayafaları da belirttim bankadandır dediler bankamı arayıp geçen provizyonu mail attım.
    İş bilmeyen bir bayan 24 saat bekle dedi ve süre doldu gene denedim yok! Hayır Reddit'te EU üzerinde 10larca kişi zaten beddua'ya bağlamış ama burda SONY den bir cevap hala yok.
    Steam'den birşey alıyorum Global ofistne ingilizce arayıp destek bile aldım ülkemde sony'yi arıyorum bakın burada insanlar mağdur diyorum onlar sanal kart kullanıyorlardır o forumlarda zaten firma kötülerler diyor ! Komik.

• Yaklaşik 5 6 yildir psnden oyun alirim
    Bu aralar iyice sapitti
    Senelerdir aldigim karti kabul etmedi kac gun
    Sonra 1 hafta once direk alabildim
    Adres yanlis yada sanal kart kullanmayin
    Hikayeleri kulliyen yalan
    Ayrica musteri destegi sifir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 30 Mart 2016; 11:05:31 >
  • acsar82 kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende 6 yıldır kullandığım hesaptan, kredi kart bilgilerini hiç ama hiç silmememe rağmen oyun alamıyorum.
    Ne yazık ki üç aydır bu PSN bana oyun aldırmıyor.
    Plus üyeliğim bitti uzatamıyorum.
    İkinci kez Uncharted Serisini kaçırmak üzereyim, alamıyorum.
    Yeminlen sıkıldım, bunaldım.

Böyle basit altyapı, basiretsiz müşteri desteği olmaz olsun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levi'm

Hocam, bende 6 yıldır kullandığım hesaptan, kredi kart bilgilerini hiç ama hiç silmememe rağmen oyun alamıyorum.
    Ne yazık ki üç aydır bu PSN bana oyun aldırmıyor.
    Plus üyeliğim bitti uzatamıyorum.
    İkinci kez Uncharted Serisini kaçırmak üzereyim, alamıyorum.
    Yeminlen sıkıldım, bunaldım.

Böyle basit altyapı, basiretsiz müşteri desteği olmaz olsun.....
    bende de bahar kampanyasından itibaren sıkıntı var. Arkadaş da defalarca denedi. en sonunda cüzdana para ekleyerek aldı. Neyseki ortağız :)
    tamamen şans işi. kart bilgileriyle oynamaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkero1907

bende de bahar kampanyasından itibaren sıkıntı var. Arkadaş da defalarca denedi. en sonunda cüzdana para ekleyerek aldı. Neyseki ortağız :)
    tamamen şans işi. kart bilgileriyle oynamaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    Maalesef ben de hala sorun ile uğraşıyorum. Başka konuda da yazmıştım. Olay çok komik ya, biz adamlara para kazandıracağız. Oyun veya plus alarak ama sanki bizim ihtiyacımız yok dermiş gibi hatayı çözmüyorlar. Ya çözsen senin de işine yarayacak. Ben daha önce hep enpara ile almıştım. Şu adres veya bilgi yanlıştır olayına da çok inanmıyorum. Daha önce adres kısmında sadece mahalle adı vardı. İlçe ve il ile posta kodu doluydu ki posta kodundan da çok emin değildim ama alışveriş yapıyordum.
    Bu arada paybyme, ininal gibi sanalkartları hiç kabul etmiyor. Yani enparayı kabul ediyor ama alışverişte sorun çıkarıyor. Ayne şekilde Ziraat Bankkart denedim onu da daha başta kabul etmedi. Kart numarasında hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufevzi -- 30 Mart 2016; 17:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufevzi

Maalesef ben de hala sorun ile uğraşıyorum. Başka konuda da yazmıştım. Olay çok komik ya, biz adamlara para kazandıracağız. Oyun veya plus alarak ama sanki bizim ihtiyacımız yok dermiş gibi hatayı çözmüyorlar. Ya çözsen senin de işine yarayacak. Ben daha önce hep enpara ile almıştım. Şu adres veya bilgi yanlıştır olayına da çok inanmıyorum. Daha önce adres kısmında sadece mahalle adı vardı. İlçe ve il ile posta kodu doluydu ki posta kodundan da çok emin değildim ama alışveriş yapıyordum.
    Bu arada paybyme, ininal gibi sanalkartları hiç kabul etmiyor. Yani enparayı kabul ediyor ama alışverişte sorun çıkarıyor. Ayne şekilde Ziraat Bankkart denedim onu da daha başta kabul etmedi. Kart numarasında hata veriyor.

Alıntıları Göster
    3 Gündür deniyorum, sürekli aynı hata.. Yarın Plus üyeliğim sona erecek, hata yüzünden üyelik alamıyorum..

Müşteri hizmetleri gerçekten durumdan bihaber, şikayetimizi iletebileceğimiz farklı bir mecre olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_tuna

3 Gündür deniyorum, sürekli aynı hata.. Yarın Plus üyeliğim sona erecek, hata yüzünden üyelik alamıyorum..

Müşteri hizmetleri gerçekten durumdan bihaber, şikayetimizi iletebileceğimiz farklı bir mecre olmalı..

12 aylık kartlar var onlardan alabilirsin benim de sorun olmuştu böyle çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apewabce

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_tuna

12 aylık kartlar var onlardan alabilirsin benim de sorun olmuştu böyle çözdüm.

Alıntıları Göster
    Bu adamlardan yüzünden ps satıp pc almayı düşünüyor. Her alışverişimde ayrı bir mücadele.
    Gecen ay Life is strange satın aldım. Oyunu yüklemek için okumadığım forum , denemediğim yöntem kalmadı.
    Alt tarafı kıçı kırkı bir oyunu kredi kartı ile dünyanın parasını verip satın alacağız 2 gündür bununla uğraşıyorum.

• Yasadigim son tecrubeye gore durum soyle gelisiyor arkadaslar; hesabiniza atadiginiz ilk kredi veya banka kartinizla ilk alisverisinizi sorunsuzca yapabiliyorsunuz. Ama aradan 1 hafta, 1 ay gecse de ikinci alisverisinizde sistem maalesef izin vermiyor. Bu yuzden de hata veriyor. Bu hatayi aldiginiz vakit arka arka denemeyin cunku olmayacaktir. Hatta baska kredi veya banka karti da tanimlamayin. Cunku hem hesap hem de kart, sistem tarafindan engellenmis oldugundan kart farkli olsa da hesaptan dolayi yine izin vermeyecektir. Diger taraftan ise farkli bir hesapla da deneseniz bile ayni karti atadiginizda o kart da bloke oldugundan sistem yine izin vermeyecektir. Bunun icin en az 48 saat yani iki gun bekleyin. 48 saat sonra muhakkak isleminiz gerceklesecektir. Ama yok ben bekleyemeyecegim indirimler var kaciramam diyorsaniz o zaman yeni bir kullanici (hesap) acip ve buna da yeni bir kart tanimlarsaniz rahatlikla alabilirsiniz. Tabi bu da bir kisir dongu olan ikinci bir alisveriste kullanici ve hesabina bagli kart yine engellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 31 Mart 2016; 13:22:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiserclown

Ben bu kadar iş bilmez ve yönetilmez firma görmedim duymadım.

Rezalet ki ne rezalet .!!!!!!

1 haftadır Cüzdan'a para ekleyemiyorum. Soruna dair defalarca SONY'i aradım en son bugün donanımhaber ve reddit'teki ilgili sayafaları da belirttim bankadandır dediler bankamı arayıp geçen provizyonu mail attım.
    İş bilmeyen bir bayan 24 saat bekle dedi ve süre doldu gene denedim yok! Hayır Reddit'te EU üzerinde 10larca kişi zaten beddua'ya bağlamış ama burda SONY den bir cevap hala yok.
    Steam'den birşey alıyorum Global ofistne ingilizce arayıp destek bile aldım ülkemde sony'yi arıyorum bakın burada insanlar mağdur diyorum onlar sanal kart kullanıyorlardır o forumlarda zaten firma kötülerler diyor ! Komik.

Sorumsuz ve kalitesiz destek nedeni ile PSN üyeliğimi kapattım. Makinayı'da tanıdığa bedelinden verdim.
    İyi bir Dell PC + GTX ekran kartı + Steam ile kafam rahat. Hala uğraşanlara XANAX öneriyorum.

Bir müşteri olarak bu kadar dalga geçilir gibi mailler destek görmemiştim.

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU

• Bende 3-4 gündür uğraşıyorum bir psn plus alamadım yav ne saçma bir sistem böyle tr plus alamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Ç.

Bende 3-4 gündür uğraşıyorum bir psn plus alamadım yav ne saçma bir sistem böyle tr plus alamıyoruz
    Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Varmı çözüm bulabilen ?
  • Aynı sorun benimde 2 saat önce başıma geldi küfürleri saydırdım. Müşteri hizmetleri 24 saat sonra deneyin diyor bu ne bi kadın çıktı ölü gibi varya sinirden delirecem resmen. Daha aleti alalı 1 hafta olmadı lan bu ne böyle yuhh insanı herseyden soğutuyorlar yazık Allah belanızı versin
  • Arkadaşlar kartinizi silip tekrar ekleyin ve otomatik çekilsin kısmını isaretleyin ama cüZdana para eklemeye kalkmayın. Sonra ps 4 ten girip sepete ekle deyip ordan satın al tuşuna baksarsanız satın alabilirsiniz ben bu şekilde çözdüm bir arkadaş önermişti
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.