Şimdi Ara

Playstation ( PS ) 4 GTA 5 Ne zaman çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gittim PS4 aldım ve teknosaya gittim bi baktım GTA yok ARAL'ın yetkilisi ordaydı bana eylülün başında felan çıkacak dedi doğrumudur sizce .

Gerçekten aldığım gibi şok oldum bende gitti Watch Dogs aldım .

Bilen biri varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suncyB -- 23 Temmuz 2014; 4:53:02 >

• Teknosadan oyun mu aldın ? 200 küsür liraya Gta V sonbaharda çıkacak. Temmuzun başı nasıl oluyor acaba 23 Temmuzdayız.
  • Daha belli degil cikis tarihi, sonbaharda cikacak. Watch Dogs kac liraya aldin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    temmuz işte dostum ya :D
  • Hiç sorma dostum ya yiğene verdim 300 tl yi git teknosadan gta v watch dogs al dedim gitmiş 260 tl ye watch dogs almış sadece eve gelince tokatlıyodum az kalsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draven Da Pımp

temmuz işte dostum ya :D

Fena sıkmış. Oyunun ne zaman çıkacağı belli bile değil. Sadece sonbahar olduğunu biliyoruz.

Edit : 260 mı ?

Geri verebiliyorsan ver. Oyun 120 lira spotta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 23 Temmuz 2014; 5:17:59 >
  • para var kafa yok alınma kardeşde teknosadan oyun/oyun konsolu mu alınır bare oyun konsolu alıyosun paranı harcamadan bi araştır var mı yok mu gta5 diye adamın canı sıkılmış girmiş teknosaya ps4 almış ya bu nasıl iştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınızda kardeşim napim jelatinini açtım artık koy götüne dedim napalım şans sıkıntı değil ya :D
  • Ps4 için 30 temmuzu bekleyin TLOU çıkınca 140TL ye alıp başlangıcı onunla yapın sonra eylülde direk gta 5 e dalın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.