Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende almak istiyorum ama oyunları çok pahalı bunun oyunlarıda n-gage oyunları gibi beleş olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

PSP si olanlar acaba iyiki almışız diyormusunuz?? Bende almak istiyorum

Demezmiyiz dostum ya,ben daha oyun oynayamadım ama pspnin multimedya içeriği o kadar fazlaki bunu dert etmedim bile..Atıyorum muzik videolarını,şahanın skeçlerini,mp3leri,resimleri ooohhh..Görünüşü yeter..Gören herkes hayran oluyor..Oyununu da aldımmı demeyin keyfime..

İYİKİ ALMIŞIM..

• quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

PSP si olanlar acaba iyiki almışız diyormusunuz?? Bende almak istiyorum

Ben kesinlikle iyi ki almışım diyorum. Bide ilk günleri diye dokunmaya bile korkuyorum ulan tuşlara sertmi basıyom acaba gibi düşünceler geçiyo aklımdan, 3-4 dakikada bir gözlük beziyle siliyorum falan. Acaip tikler oluşturdu (20 güne geçer ) Ben şarjından memnunum. Yani daha yarı yolda bırakmadı yada ulan şarjı bitçek şimdi diye düşünmedim ama her gece şarja koyuyorum.
    Metal gear acid var. İlk başta kıllanmıştım ama oynadıkça acaip zevk almaya başladım walla finaller var ama psp yüzünden bi sayfa bile çalışamadım. Telefondan çektiğim 300 küsür resmi hafızaya attım. 1-2 tane müzik koydum. Bide film fragmanı attım bol aksiyonlu. Şuan için tatmin ediyo ama mpx200 ümün 1 gb lik sd kartınıda satabilirsem üstüne para koyup 1gb memorystick alcam. İşte o zaman süper olcak. Bence oyunların pahalı olmasını takmayın. Diğer özelliklerine göre bile zaten ucuz kalıyo bence. Biraz daha yaygınlaşınca takas olayı yeter zaten bize.

utkansertkaya arkadaşım Bu arada metal gear acid de 7. stage deyim kaçta bitiyo bilmiyom ama şimdi spidermanin screenshotlarına bakıyom. Biter bitmez değişebiliriz (tabi çizik falan yoktur umarım umdende, yanlız izmirli biri çıkarsa ben bitirinceye kadar onunla değiştiririm malum yüzyüze daha güvenli olur vede kargo olayına girmem )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr. faustus -- 28 Mayıs 2005, 21:46:54 >

• jankat bi soru dah tabi diğer arkadaşlar bilen varsa cevpladıgında sevınırım,
    hafıza kartlarında memry stıck duo ile memory stıck pro duo arasında ne fark var
  • Bi fark yok dostum.. Pro duo denildiği zaman pro adaptörüyle birlikte satılan memorstick duo demek oluyor(ms pronun boyutu daha büyük,ms duo'ya adaptör takıldığı zaman pro oluyo yani) .. Duo ise adaptörsüz satılıyor işte..Adaptörü takınca o da pro olabiliyor tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 28 Mayıs 2005, 21:11:24 >
  • niye kimseden ses çıkmadı istemez misiniz bir siteniz olsun pspturka.com
  • hemde nasıl isteriz var ya. Bi de şehirlere göre bi bölüm açıp. wireless partileri olsa, direk elden oyunları takaslasak hatta 1 oynıyalım sonra değişiriz geri falan desek süper olurdu. Deneyimim ve bilgim olsa hemen uykusuz kalmaya razıyım walla . Bu konuda bilgili olan arkadaşlar başladımı bilmiyom ama bize bi haber yollasalar başladılarsa. Sitemiz açıldı diye. ahh ah.
  • Siteniz yolda çok yakında açıyorum. İçerik hakkında önerilerinizi bekliyorum
  • evet açsan çok ii olur toplanırız orda...
  • Bir grup yakında oyunların memory stickten oynanmasının mümkün olacağını söylüyor. Hatta bir kaç oyun release etmişler, 1.0 ve 1.5 firmware'lerinde de oyunlar memory'den çalışacak.

Tabi bunun için 1 GB memory almak gerekecek sanırım.
  • ewet beyler site yapım aşamasındadır bu aşamada sizin site için tavsiyelerinizi bekliyorum neler olsun sitede ???

www.pspturka.com

• fatihx kardeşimiz gerçektende çok yararlı bir işe girişmiş
    helal valla
  • türkiyede hangi illerde ne kadara satılıyor hangi dükkanlardan ölü pixel çıkıyor
    falan bu şekildeki bilgi baya işe yarar
  • Oyunlarla ilgili bilgilerde olsa iyi olur. Şu anda çok fazla oyun yok piyasada ama eylül gibi PSP'nin avrupada piyasaya çıkmasıyla bir çok oyunda piyasaya sürülecek gibi görülüyor. O kadar çok para veripte oynamayacağımız oyunlar almak istemeyiz.
  • Bugün FIFA'yı almayak Yazıcı'ya gittim. geçen hafta 60$'da, bugün gittiğimde "ya onun fiyatı 75$ aslında" dediler. Şerefsiz bunlar. Fiyatı istedikleri gibi yükseltiyorlar. Yurt dışından sipariş etmeye karar verdim. Fırsatçıların topunun canı cehenneme.
  • Yurtdışından alışveriş yapmak isteyenler
    http://www.bonus.com.tr/?tani/bonusayricaliklari/bonusonlineservisler/douwantit
    bu adresi bir incelesinler bence. 250$'a kadar gümrük vergisinden muaf alışveriş yapabiliyorsunuz.
  • beyler ben dubaiden haftaya psp alcam. alırken nelere dikkat etmeliyim. japan mu american versiyonu mu bulunur dubaide. japan mı american versiyonu mu daha iyi? pspde mp3 dinleyen oldu mu hiç? ses kalitesi nasıl? ipodla yarışır mı?
  • Dostum japon ya da usa versiyon pek farketmez...Eğer umd film izlemek istiyorsan japon versiyon al çünkü japonya'da türkiye gibi 2.bölgede..Böylece ilerde ülkemizden alacağın umd filmleri psp'nde izleyebilirsin..Usa versiyonda ise bölge kodu 1'dir..Tr den alacağın filmleri izleyemezsin ilerde..Aradaki tek fark bu..Mp3lere gelince ses kalitesi baya güzel..Yanlız kulaklıklar süngersiz geliyo bide sünger taktınmı kulaklıklara çok güzel.. Sen alırken sadece value pack olsun de..Eğer paketi açtırıp bakma ihtimalin varsa ölü pixel var mı kontrol et..
  • Dynarox yayınladığı ridge racer sürümünün nfo'sunda (aşağıdaki resim) çok yakında memory card'dan oyun oynanmasını sağlayacak loader programının release edileceğini duyurdu. Dynarox şimdiye kadar Ridge_Racer_USA_PSP, Lumines_USA_PSP, Smart_Bomb_USA_PSP, Gretzky_NHL_2k5_USA_PSP,Twisted.Metal.Head.On.USA.PSP oyunlarını release etti.

Playstation Portable (PSP)

Kaynak:http://www.psp-hacks.com/
  • jankat çok saol.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.