Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (1295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: medya7beni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
82.975
Cevap
1.727
Favori
4.377.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow Operation

Arkadaşlar merhaba. Cuma günü bende play station 4 slim alarak aranıza katıldım. Henüz elime ulaşmadı ama indirimler bu akşam bittiğinden makine gelmeden psn hesabımı alıp bir tane oyun satın almak istiyorum. 60 TL'lik oyunlar arasında Uncharted Lost Legacy ve Sniper Elite 4 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım acil öneride bulunur musunuz?

Witcher 3 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hiç Uncharted oynamayan birine Nathan Drake Collection mı yoksa Uncharted 4 mü önerirsiniz? Bu indirimde sadece birini almayı düşünüyorum da.

• Bir hata yaptım galiba,
    PlayStation™Store
    UNCHARTED™ 4: Bir Hırsızın Sonu Dijital Sürüm
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000

bu oyunu aldığımız zaman,

bu oyun ücretsiz mi geliyordu?

Henüs PS4 gelmedi indirimleri bilgisayardan satın alıyorum. Bu konuda biraz bilgisizim anlayacağınız.

Önce Kayıp Miras ı satın aldım. Sonra üsttekini satın aldım. Üsttekini satın aldıktan sonra oyunlar bölümünde iki oyunu da görünce dank etti.

Edit: Kayıp Miras için iade başvurusunda bulunacağım. Direkt karta iade yapıyorlar mı, yoksa sadece cüzdana mı?

Edit 2 : Bir hırsızın sonu oyununu satın alınca böyle gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 27 Kasım 2017; 13:37:39 >

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Gecen yil 12 gun 12 indirim kampanyasi olmustu ondan bir gunlugune Fifa 17 120 TLden indirime girmisti sonra yil sonu indiriminde 104 TLye dusmustu. Bende watch dogs 2yu 134 TLden almistim sonra 1 gunlugune 120 TLye dusmustu yil sonuna dogru. Oyle garip indirimler vardi gecen yil. Bu sefer kurdan dolayi o kadar dusmez ama yine fiyat iner herhalde.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Bende Fifa 18 i bekliyorum 161 tl çok geldi banada geçen yıl 119 a kadar düştü, acaba bu yılda düşebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrzr -- 27 Kasım 2017; 13:10:48 >
  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    Collection öneririz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Uncharted 4 ün deluxe sürümünü alınca bedavaya geliyordu kayıp miras. Şu an deluxe sürümü satılmıyor. O yüzden sadece uncharted 4 alırsanız kayıp mirasa sahip olamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Bir hata yaptım galiba,
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000

bu oyunu aldığımız zaman,
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA09564_00-UNCHD4LOSTLEGACY?emcid=pa-st-111505

bu oyun ücretsiz mi geliyordu?

Henüs PS4 gelmedi indirimleri bilgisayardan satın alıyorum. Bu konuda biraz bilgisizim anlayacağınız.

Önce Kayıp Miras ı satın aldım. Sonra üsttekini satın aldım. Üsttekini satın aldıktan sonra oyunlar bölümünde iki oyunu da görünce dank etti.

Edit: Kayıp Miras için iade başvurusunda bulunacağım. Direkt karta iade yapıyorlar mı, yoksa sadece cüzdana mı?

Yok hocam iade etmeyin, içerisinde yok. İkisini de almanız gerekli.

• Ekran görüntüsüne bakabilir misiniz?

Bir hırsızın sonu oyununu aldığım zaman şu şekilde gözüküyor,
    https://store.donanimhaber.com/ca/1c/f4/ca1cf41ae701714958ce7cf28e3acba2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 27 Kasım 2017; 13:35:26 >
    Resim gözükmüyor. Şöyle söyleyeyim; Kayıp Miras'ı PSN'den her halükarda satın almanız gerekli. Herhangi bir paketin içerisinde bedava olarak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Resim gözükmüyor. Şöyle söyleyeyim; Kayıp Miras'ı PSN'den her halükarda satın almanız gerekli. Herhangi bir paketin içerisinde bedava olarak yok.

Bu şekilde gözüktüğü için kafam karıştı.
    Teşekkürler cevabınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 27 Kasım 2017; 13:36:58 >
    bende lost legacy i aldım. diğeri gözüküyor :) satın alman lazım diğerini de. o bi nevi öneri gibi bi şey düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn3434

bende lost legacy i aldım. diğeri gözüküyor :) satın alman lazım diğerini de. o bi nevi öneri gibi bi şey düşün.

Valla ilginç.

Diğer hesap da böyle gözüküyor; 2 oyunu görünce bana da çok bonkör gelmişti zaten.

• Ps plus ı 135tl den 1 sene daha uzatmışık. 4 oyun 1 plus la kapattık bf i.

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn3434

lost legacy ek paket mi yoksa tam sürüm oyunmu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 ay civarı oluyor ps4pro alalı, birde yan komşum var onunla kardeşlik yaptık. İndirim dışında oyunlara bulaşmıyoruz.

Doğru zamanlamayla oyun alınırsa gayet iyi fiyatlara kütüphane doluyor.

Last of us - witcher goty - mgsV (plus oyunu) - GtaV - Fifa 18 - Dishonered 2 - Titanfall 2

Şimdi bu oyunları doyasıya oynamaya kalksam 1 senemi alır :) Çalışıyorum, sadece belli zamanlarda konsol açıyorum :)

Böyle olunca çoğu güncel oyun ben alacağım zaman indirimde oluyor :) Sizde böyle yapın, oyunu güncel almanın bir artısı var mı ? Bide kardeşlik yaptığınız biri varsa fiyatlar iyi oluyor.

Kur böyleyken güncel oyun almayı geçtim, indirimli oyun bile normal değil...
    Nathan Drake Collection dan başlayın bence uncharted 4 ucuzlarsa onuda oynarsınız ben böyle yaptım iyikide yapmışım dedim karar sizin tabi.
  • bu yeni indirim dönemi mi?

This price is only available from 27/11/2017 03:00 am to 2/12/2017 02:59 am.

2 aralıkta bitiyor.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Mantık çok doğru. Ben Last Of Us'ı indirmedim bile. Ratchet and Clank final bossuna geldim, onu geçeyim indireceğim.

Ama online oyun oynayan arkadaşlar için güncel almak önemli. Mesela NBA'i 2 ay geç aldım, bir türlü overallı ilerletemiyorum. Millet 90-95 overall yapmış.

Bu arada oynayabilir miyim hemen bilmiyorum ama şeytan dürtüyor bugün GTA V alma konusunda.
    eğer 4'den başlarsan önceki oyunları oynayamazsın, grafikleri biraz kötü.
  • 
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.