Şimdi Ara

Playstation mu Pc mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600tl bütçem var ps3mü almalıyım yoksa 4gb Ram 2.80ghz Amd 1gb g210 ekran kartı olan pcme parçamı alayım Şimdiden saolun :))
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba kardeşim öncelikle bir oyunsever olduğunu düşünerek bu soruna cevap vermek istiyorum. Oyunu iki kalite de oynarsın biri canlı biri daha canlı eğer daha canlı olsun diyorsan tabiki de pc diyorum. Pc ni her zaman yükseltme imkanın olacak ama yükseltme aşamasına başlayacaksan önce ekran kartından başlamalısın 1 gb olması oyun oynamak için önemli değil ekran kartının modeli önemli olan g210 şeklinin soldan ikinci rakamı önemli olan bu günümüzde yeni çıkmış ve ileride çıkacak olan oyunları oynamak istiyorsak ve yüksek kalitede ultra ayarlar manyağıysak ki ben böyleyim yada benim için orta-yüksek de olur diyorsan bu rakam 7 nin altında olmamalı ha olursa ne olur oyun yine oynarsın tabi ama düşük grafik performasında bir süre sonra yetmeyecek oyunlar açılmayacak bunu bir pc teknik servis olarak söylüyorum kendi bilgisayarımı söke taka teknolojiyi takip ederek ne nerde ne kadar kim ne satıyor ucuz mu pahalı mı biliyorsan ben çok araştırırım chip level biri oyun biri pc dergisi hep alır okurdumve birazda içinde merakın varsa tamamdır yani uzun lafın kısası önce ekran kartını güncellemelisin yeni bir kart alabilirsin 2.eller forumda makul fiyata satılıyor veya sıfır da alabilirsin benim görüşüm elimde bir pc varsa ps3 almak yerine parça alır güçlendirir bütün oyunları da yağ gibi oynardım tavsiye olarak amd 7850-7870 gibi kartlardan birini alabilirsin şahsen ben amdciyim kartta sen nvidia da tercih edebilirsin gtx660-680 veya üstünde kuvvetli bir kart alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burası 2.el satılık ps bölümü, yanlış yere konu açmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPERSONICQ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok saolasında Ben işlemciden kayıp ediyorum işlemcim Amd Athlon II X4 2.80GHZ . Oynamak istediğim oyunlarda Watch dogs gibi oyunları highda oynamak .Şimdi Diyorumkı Fx6300 alsam işimi görürmü.?

• SUPERSONICQ kullanıcısına yanıt
    Bu arada dostum dediğin ekran kartlarıyla işlemci almaya çalşırsam bütçem yetmez :(( Daha uygun bi ekran kartı varmı dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    3 ay önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.