Şimdi Ara

PlayStation Logosu Değişti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

.

Sony'nin en büyük değerlerinden PlayStation'un logosu, renk değişikliğine uğradı. Önceden siyah ve kırmızı renklerin bütünleştiği PlayStation logosu, Vita'nın çıkışına yaklaşmamızla birlikte mavi ve beyaz renklerine büründü. Daha önce Vita'nın kendi kapağı ve oyun kapaklarında bu renkleri görmemize rağmen Sony Avrupa'nın blog sorumlusu James Gallagher şu açıklamaları yaptı;"Doğrudan Vita'yla ilgili değil. Sony'nin markasında gittiği köklü bir değişiklikle ilgili. İlerideki projelerle birlikte değişimin nedeni daha da anlaşılır olacak."
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Logosu_Degisti-22600.htm

• Sony Avrupa'nın blog sorumlusu James Gallagher şu açıklamasi neyi isaret ediyor;"Doğrudan Vita'yla ilgili değil. Sony'nin markasında gittiği köklü bir değişiklikle ilgili. İlerideki projelerle birlikte değişimin nedeni daha da anlaşılır olacak."
    .

ilerideki projelerden kasit sanirim PS4. Zira durumun Vita ile alakasinin olmadiginida belirtmis.
  • PS Vita'yla doğrudan ilgili olmasa da onunla ilgili olduğu kesin. Linkte alt tarafa geldiğimiz de Vita için aksesuar olarak gelecek kulaklığın ve Home için verilen aksesuarların mavi olduğunu görüyoruz ki PS Vita'nın ekranında da mavi renk ağırlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 10 Aralık 2011; 11:44:35 >
  • Sony markasinda ciddi koklu bir degisiklikden bahsedilmis demekki, bundan sonraki butun Sony PS urunlerini etkileyicek.
  • Çok büyük değişiklikler olacağını düşünmüyorum. Bir logo üzerinden neler değişebilir ki? Ha eğer gelecek konsol mavi, aksesuarları da mavi olursa almam bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 10 Aralık 2011; 11:57:06 >
  • PS1 deki logo en iyisiydi bu çok dandik olmuş
  • Beğenmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bu durumun kesinlikle MOVE ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Daha önceki haberlerde de 2012 yılında, bir çok MOVE oyunu geleceği belirtilmişti. Move destekli oyunların kapaklarına bakıldığında,

PlayStation Logosu Değişti !!

benzer bir renk uyumu olduğu görülebilir.

• bu logoyu çok begeniyorum akıllıca :)
  • Bence ps4 için zemin hazırlıyorlar.
  • O resim değişmesinde renkler önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

bu logoyu çok begeniyorum akıllıca :)

Logo zaten aynı,değişen arka plan rengi,siyah daha iyiydi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.