Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR) Satın Al 27 Temmuz 2019 09:45 1 1 PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR) PLAYSTATİON KLAVYE VE MOUSE ADAPTÖRÜYouTube videosu: https://youtu.be/gZvM50exDZEPlaystation 4 konsolunda kullanabileceğiniz GIMX yazılımını kullanan adaptörü yapıyorum.cihazı kendim kullanıyorum uzun süredir. konsolda klavye mouse ile fps oyunları oynamaya yarayan cihazdır.cihaz bilgisayar olmadan ps4 e takıp çalıştırabilirsiniz 2 adet aparat gönderiyorum(rasp pi ve Gimx adaptör) Mini pc çalışması(rasp pi) :cihazı bilgisayar olarak görebilirsiniz içerisinde rasbian işletim sistemi yüklüdür.hdmi kablosu ile görüntüyü TV ekranına aktarıyor. Oradaki uygulamayı açarak gimx adaptörü kullanabiliyorsunuz. Uygulamadan istediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz. Cihazın özellikleri:- klavye,mouse ve gamepad(ps4 kolu)'i yaptığım mini pc(rasp pi) ye bağlanıyor.(4 lü usb çoklayıcı ile) Gimx Adaptörün bir ucu mini PC(rasp pi) ye bir ucu KONSOLA(ps4) bağlanıyor.-usb çoklayıcı alıcıya aittir. Trust 14591 markayı öneriyorum-Doğru config ve ayarlarda her oyunda klavye ve mouse çalışır.-mousenin dpi ne kadar yüksek olursa daha rahat ince ayar yapılabilir.önerilen dpi seviyesi 3000 dpi ve üzeridir.-birden fazla tuş atayabilirsiniz.örnegin pubg de mermi değiştirme r loot yapmayı f yapabilirsiniz.nişan alırken q ve e sağa sola yatma gibi-tepki süresi ps4 için 10 ms(100hz)bu tepki süresi oyun kolunun kendi tepki süresidir. Cihaz ekstra gecikme eklemez.-cihazı klavye mouse ile kullanmak için 4 usb portuna ihtiyaç vardır.usb çoklayıcı olması gerekiyor. - koldan ses alamadığınızdan kulaklıkla ses almak için ya ikinci bir kola yada usb ses kartına ihtiyacınız var. -konsolunuza gelen güncellemer cihazı etkilemez,çünkü cihaz bilgisayar üzerinden kolu taklit ederek kendini konsola tanıtmaktadır.-detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.-oynanış videolarını atabilirim aklınızda soru işareti kalmaması için.fiyat 260 TL (kargo dahil) NOT:Kendi bilgisayarınız ile oynamak istiyorsanız Gimx adaptörün fiyatı 140 TL(kargo dahil) dir.çalışma mantığı aynıdır bilgisayara vereceğim yazılım ile adaptör çalışmaktadır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 260 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR)