Şimdi Ara

PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR)
    PLAYSTATİON KLAVYE VE MOUSE ADAPTÖRÜ

YouTube videosu: https://youtu.be/gZvM50exDZE

Playstation 4 konsolunda kullanabileceğiniz GIMX yazılımını kullanan adaptörü yapıyorum.cihazı kendim kullanıyorum uzun süredir. konsolda klavye mouse ile fps oyunları oynamaya yarayan cihazdır.cihaz bilgisayar olmadan ps4 e takıp  çalıştırabilirsiniz 2 adet aparat gönderiyorum(rasp pi ve Gimx adaptör)
    Mini pc çalışması(rasp pi) :cihazı bilgisayar olarak görebilirsiniz içerisinde rasbian işletim sistemi yüklüdür.hdmi kablosu ile görüntüyü TV ekranına aktarıyor. Oradaki uygulamayı açarak gimx adaptörü kullanabiliyorsunuz. Uygulamadan istediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz.
    Cihazın özellikleri:
    - klavye,mouse ve gamepad(ps4 kolu)'i yaptığım mini pc(rasp pi) ye bağlanıyor.(4 lü usb çoklayıcı ile) Gimx Adaptörün bir ucu mini PC(rasp pi) ye bir ucu KONSOLA(ps4) bağlanıyor.
    -usb çoklayıcı alıcıya aittir. Trust 14591 markayı öneriyorum
    -Doğru config ve ayarlarda her oyunda klavye ve mouse çalışır.
    -mousenin dpi ne kadar yüksek olursa daha rahat ince ayar yapılabilir.önerilen dpi seviyesi 3000 dpi ve üzeridir.
    -birden fazla tuş atayabilirsiniz.örnegin pubg de mermi değiştirme r loot yapmayı f yapabilirsiniz.nişan alırken q ve e sağa sola yatma gibi
    -tepki süresi ps4 için 10 ms(100hz)bu tepki süresi oyun kolunun kendi tepki süresidir. Cihaz ekstra gecikme eklemez.
    -cihazı klavye mouse ile kullanmak için 4 usb portuna ihtiyaç vardır.usb çoklayıcı olması gerekiyor.
    - koldan ses alamadığınızdan kulaklıkla ses almak için ya ikinci bir kola yada usb ses kartına ihtiyacınız var.
    -konsolunuza gelen güncellemer cihazı etkilemez,çünkü cihaz bilgisayar üzerinden kolu taklit ederek kendini konsola tanıtmaktadır.

-detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
    -oynanış videolarını atabilirim aklınızda soru işareti kalmaması için.fiyat 260 TL (kargo dahil)

NOT:Kendi bilgisayarınız ile oynamak istiyorsanız Gimx adaptörün fiyatı 140 TL(kargo dahil) dir.çalışma mantığı aynıdır bilgisayara vereceğim yazılım ile adaptör çalışmaktadır. PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR) PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. PlayStation KLAVYE ve Mouse Adaptörü(BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN ADAPTÖR)
    Fiyat : 260 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.