Şimdi Ara

playstation'dan en iyi sesi almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 için tavsiye bekliyorum. Evdeki tv'den yeterince ses alamadığımı düşünüyorum. Kulaklık buldum evde bir tane, 2007 yılından kalma, Cosonic marka :) sanırım o zamanlar 10 liraya falan almıştım, ordaki ses bile tv'den gelen sesten daha iyi.. ama kulaklık rahatsız edici, 1 saat sonra çıkarmak lazım..

200 liraya kadar limit ayıracağım, acaba kulaklık mı alsam yoksa ses sistemi mi alsam?

ve bunlarla ilgili öneriniz ne olur?

• mesela şöyle birşey buldum ama nasıl ses verir, elimdeki 10 liralık kulaklıktan veya samsung s3'ün kulaklığından farklı ses verir mi?

ya illlaki verir ama o kadar para vermeye değecek kadar verir mi? özellikleri yazmıyor ki bunların

http://www.bimeks.com.tr/urun/136140/sony-mdr-xb600n-kafa-bantli-kulaklik-altin.aspx#photos
  • Sony nin gold headsetini al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel ses istiyorsaniz forumun 2. El bolumunde kaliteli kulaklik satan arkadaslar var hocam bir goz atin bence 250 tl ye turtle beachler görmüştüm. Tv nizin kulaklik cikisi varsa butcenize gore 2.1 ses sistemide bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Sony nin gold headsetini al

330 küsür lira..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaymuhendisi

Guzel ses istiyorsaniz forumun 2. El bolumunde kaliteli kulaklik satan arkadaslar var hocam bir goz atin bence 250 tl ye turtle beachler görmüştüm. Tv nizin kulaklik cikisi varsa butcenize gore 2.1 ses sistemide bakabilirsiniz.

hocam şimdi oraya bakıyorum. ama bu.. nasıl desem, kullanılmış kulaklığı kullanmamam gibi, sıfır kutusunda satanlara bakıyorum..

linkte verdiklerim değerlendirilmez mi? veya boşa para mı harcamış olurum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum kullanicilariyla konusun temiz ürünler var benim gördügum.aksamlari oyun oynuyorsaniz kulaklik mantıklı secenek. Ben sony gold kullanıyorum ama hem fiyati yuksek hem oyle agim sahim bir ses vermiyor.bana yetiyor orasida ayri. Linklerdeki kulakliklar size standart bir ses verir elbette,gamepad uzerine baglarsiniz normal olur yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.