Şimdi Ara

Playstation da birisi rastgele istediği kişiyi sebepsiz banlayabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir psn sesli sohbetine katılmıştım gruptaki tüm çocuklar Bu çocuk banlayabiliyor dediler benimde mikrofonum kapalı dinliyorum sadece sonra benim mikrofon kapalıyken çocuk birşey yaptı hesabıma hiçbir şekilde erişimi olmamasına rağmen konsolumdan hesabım kendiliğinden çıkış yaptı girdiğimde de o an 60 günlüğüne hesabınız askıya alındı diye yanlış tarih ve saat içeren sadece yetkili moderatörlerin yollayabildiği bir mesaj ve eposta geldi ve hiçbirşey olmadı o gün bende fake bir şaka olduğunu düşündüm hile ile yapılan fakat birkaç hafta sonra 60 günlüğüne gerçekten hesabım askıya alındı eposta şuan hala duruyor o çocuk istediği kişiyi sebepsiz yere hesabını askıya alabiliyor küfür falan etmemiştim sadece inanmamıştım vs. Ve durum bu ne yapabilirim psn support a yazdım ama yetersiz bilgi dediler herşeyi doğru yazmama rağmen konsolumun seri numarasına kadar yazmıştım. yapan çocuğun psn nicki tuna_atlas_3461

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drk07 -- 26 Haziran 2026; 21:52:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal şartlarda sıradan bir PSN kullanıcısının birini uzaktan banlatması mümkün değil. Ama anlattığın olay garip; özellikle önce sahte gibi görünen moderatör mesajı gelip haftalar sonra aynı banın gerçekten uygulanması. Elindeki e-posta ve ekran görüntüleriyle tekrar destekle iletişime geçip bunu “güvenlik olayı” olarak incelemelerini iste.

- Askıya alma e-postası gerçekten Sony’den mi geldi? Gönderen adresi neydi?
    - İlk gelen “60 gün askıya alındınız” mesajında yazan tarih ile gerçek askıya alma tarihi arasında kaç hafta vardı?
    - O ilk gün hesabına tekrar giriş yapabildin mi ve sorunsuz kullanmaya devam ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 27 Haziran 2026; 17:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.