Bildirim
playstation beko tvye sorun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: andresalih
Arkadaşlar ps3üm var beko tvye takıyorum hdmi girişe taktığımda görüntüde sorun yok ama değişik bir ses geliyor çok rahatsız edici "dırt" gibi bir ses geliyor yüksek... Ps3ü lg tvye bağladığımda bir sorun yoktu. Sorun nedir anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Başka bir HDMİ kablo ile bağlantı yapma imkanınız varmı? -
Iki tane var ikisiyle de denedim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Iki tane var ikisiyle de denedim hocam.
İlk aklıma gelen televizyonun HDMİ girişinin arızalı olabileceği veya başka bir sorunda olabilir -
2 tane ayni Beko vardi ikisiylede baktim ayni ses cikiyor. Lgde sorun yok anlamadim gitti. Desteklemiyor mu acaba?
quote:
2 tane ayni Beko vardi ikisiylede baktim ayni ses cikiyor. Lgde sorun yok anlamadim gitti. Desteklemiyor mu acaba?
öyle birsey olmasi biraz zor bir ihtimal sonucta HDMİ girişi var ve bu giriş tüm tv'lerde standart bence olay kabloda 2 çeşit HDMİ kablo var bir normal birde highspeed olması lazim sizdeki hangisi acaba?
High Speed kardesim
quote:
High Speed kardesim
PS3'den HDMİ ses ayarlarını yaptınızmı?
Ayarlar===>Ses ayarları====>Ses çıkışı ayarları=====>HDMİ====>Çıkış formatını ayarlama yöntemini seçin======>Otomatik bu olmazsa ''Otomatik yerine ''Manuel var onu seçip ordan el ile ayarlamayı deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: tyler999
quote:
High Speed kardesim
Ayarlar===>Ses ayarları====>Ses çıkışı ayarları=====>HDMİ====>Çıkış formatını ayarlama yöntemini seçin======>Otomatik bu olmazsa ''Otomatik yerine ''Manuel var onu seçip ordan el ile ayarlamayı deneyin
Hocam cok tesekkur ederim sorun cozuldu. Cok sagol cok. :)))
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tyler999
quote:
High Speed kardesim
Ayarlar===>Ses ayarları====>Ses çıkışı ayarları=====>HDMİ====>Çıkış formatını ayarlama yöntemini seçin======>Otomatik bu olmazsa ''Otomatik yerine ''Manuel var onu seçip ordan el ile ayarlamayı deneyin
Hocam cok tesekkur ederim sorun cozuldu. Cok sagol cok. :)))
Rica ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X