Şimdi Ara

Playstation Almayı Düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation 4 Almayı düşünüyorum. Fakat Sony Garantili olanlar çok pahalı olduğu için İthalatçı Firma garantisi olanı tercih edeceğim büyük ihtimalle. Kahraman Konsol adlı mağaza'dan beğendim fakat garanti beni endişelendiriyor herhangi bilginiz var mı servisi hakkında ?

• yok fakat ithalatçı firma garantisine güvenilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony garantisiz alma sakın
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114541347&p=4#115099909

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 200 lira daha fazla ver Sony garantili olanı al, elektronik cihaz ne olucağı belli olmaz. Sonradan sıkıntı yaşamassın en azından iyice araştır Sony garantili playstation satan yerler var.
  • Alacaksan Exclusive oyunlar dışında sakın bulaşma. bana kalırsa hiç ps'a bulaşma türkiyeden ama illa alacam dersen PSN USA dan hesap açsan dahi ciddi sorunlar var haberin olsun.

Kredi kartını bloke ediyorlar indirim zamanı. Özellikle türkiyeye patladı amma yurt dışında da sıkıntı var. sistemleri bombok kaldırmıyor indirim zamanı yükü.

Bir de kredi kartında 0.10 tl, 0.40 tl gibi anlamsız para çekişleri olabiliyor. sebebsiz banlananlar falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: feef37

Playstation 4 Almayı düşünüyorum. Fakat Sony Garantili olanlar çok pahalı olduğu için İthalatçı Firma garantisi olanı tercih edeceğim büyük ihtimalle. Kahraman Konsol adlı mağaza'dan beğendim fakat garanti beni endişelendiriyor herhangi bilginiz var mı servisi hakkında ?

ithalatçı garantisinden uzak durun !

sony garantili bir üründe
    şöyle örnek verim ps4ünüzde sorunmu oluştu garantiye gönderin açılmamış yeni göndersinler

ithalatçı garantili üründe
    şöyle bir sorun var siz ithalatçıya gönderin adamlar tamir edip göndersin..

sizce hangisi mantıklı ? Bazen o tamir bir çok sorunada neden oluyor adamlar düzeltip yolluyor 1 hafta sonra tekrar hatalar sürekli gönder gelsin gönder gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.