Hs70 kullanan bir arkadaş vardı, hatta memnun kaldığını da söylüyordu. Hs70 ile ilgili okudugum yorumlar genelde olumlu ama tabii kulakliklarla ilgili deneyim kişiden kişiye değişir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (29. sayfa)

-
-
Selamlar arkadaşlar bu monitörü düşünüyorum ps5 için deneyimleyen varmı. Özellikleri vs nasıl tavsiye edermisiniz
LG 27GL83A-B 27"IPS, QHD, 144Hz, 1ms, F-Sync Oyun Monitörüamazon
LG 27GL83A-B 27"IPS, QHD, 144Hz, 1ms, F-Sync Oyun Monitörühttps://www.amazon.com.tr/dp/B08JGQDSSH/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_9CJZCYJZ5MGCB3NQDT2F?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duracel42 -- 6 Eylül 2021; 19:4:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
32gn600 ve 32gn600-b'nin arasındaki fark nedir sadece arkadaki lg logosu mu? iade ettiğim ürün düz 32gn600dü yeniden sipariş vereyim dedim bulamadım şimdi de -b modeli var sadece. Lgnin sitesinde bile bilgi yok buna dair sadece 32gn600-b listelenmiş. Revizyon farkı gibi bişey sanırım?
-
Arkadaşlar selamlar ,
Biz ps4'te yıllardır 3.5mm girişli kendi orjinal kulaklığını kullanıyoruz. Oyunlarda oyun sesi tv den kullandığım için hiç böyle pahalı kablosuz kulaklıklar almadım.
Sadece sohbet ederken arkadaşlarla konuşuyoruz. PS5'te de dualsense te 3.5mm jack girişi var sanıyorum. Burası için bir kulaklık öneriniz var mı ucuz yollu ? ya da iphone kulaklığı bile oluyor mu sohbet için :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 9 Eylül 2021; 10:33:52 > -
3.5mm Jack girişli bütün kulaklıklar uyuyor hocam.
Kalite tarafı da size kalmış artık, ben hyperx kulakiçi kullandım bir ara gayet memnun kaldım.
Kulaküstü alınca ihtiyacım kalmadı, tavsiye ederim ama biraz tuzlu fiyatı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Inferioress3.5mm Jack girişli bütün kulaklıklar uyuyor hocam.
Kalite tarafı da size kalmış artık, ben hyperx kulakiçi kullandım bir ara gayet memnun kaldım.
Kulaküstü alınca ihtiyacım kalmadı, tavsiye ederim ama biraz tuzlu fiyatı.
PS4'te telefon kulaklıklarını falan deniyordum uymuyordu. Mikrofon falan çalışmıyordu.
Hyperx lere bir bakayım. Bu arada Wireless kulaklık aldığımızda da her şekilde mikrofon için 3.5mm girişi bağlıyoruz sanıyorum ?
3D Pulse almadığımız sürece tabii.. Yoksa onda da mı bağlıyoruz :)
-
Ps4'te de uyuyordu hocam yanlış hatırlamıyor isem.
Aldığınız wireless kulaklığın 3.5mm çıkışı var ise bağlanır hocam.
3D pulse kulaklığı dongle veya 3.5mm jack ile bağlayabiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InferioressPs4'te de uyuyordu hocam yanlış hatırlamıyor isem.
Aldığınız wireless kulaklığın 3.5mm çıkışı var ise bağlanır hocam.
3D pulse kulaklığı dongle veya 3.5mm jack ile bağlayabiliyorsunuz.
Yok aslında sorduğum soru şu. Wireless kulaklık aldım veya 3d pulse aldım. Hiçbir şekilde kablolu bağlantı yapmadan mikrofonu da çalışıyor mu ? chatte kullanabiliyor muyum ?
Yoksa her şartta mikrofonu kullanmak için o 3.5mm yi bağlayacak mıyız ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SenceruYok aslında sorduğum soru şu. Wireless kulaklık aldım veya 3d pulse aldım. Hiçbir şekilde kablolu bağlantı yapmadan mikrofonu da çalışıyor mu ? chatte kullanabiliyor muyum ?
Yoksa her şartta mikrofonu kullanmak için o 3.5mm yi bağlayacak mıyız ?
Alıntıları GösterÇalışıyor hocam kabloya ihtiyaç olmuyor.
-
Teşekkürler bilgiler için :)
-
Kablosuz tüm kulaklıklar mikrofonlu ps5 uyumlu ise hiçbirşekilde kablo bağlamıyorsunuz. Herşey kablosuz.
Ben de jbl endurance kulak içi kulaklık var, mikrofon herşey 3.5mm dualsense üzerinden çalışıyor, ses kaliteside baya iyi. Kulak içi mikrofonlu hemen hemen tüm kulaklıkların dualsense üzerinden çalışacağını düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
-
Selamlar
Steelseries arctis 7p mi
Pulse 3d mi
Corsair mi derken en son arctis 7p yi siparşini edip açtım taktım ps5 e
Elimde steelseries arctis 9x de vardı
Anladım ki kulaklıkda steelseries den şaşılmaması gerekiyor sanırım konsollarda arctis 7p nin sesi daha fazla basslar daha kuvvetler sesler çok daha temiz geldiğini fark ettim
Kulaklık alıcak arkadaşlar 7p yi birdaha düşünsün biraz bekleyip 7p almak en mantıklısıymış sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG 27gn800-b modelini kullanan varmı arkadaşlar warzoneda 2k 120 fps destekliyormu
-
İyi forumlar, 4k da 120hz alınan hdmi 2.1 sadece bu iki monitörü bulabildim. Başka monitör tavsiyesi olan var mı ?
Bulduğum Modeller;
Gigabyte M28U
LG UltraGear 27GP950-B
- İyi forumlar arkadaşlar 2 monitor arasında kaldım ve şu Sync Teknolojisi FreeSync
Sync Teknolojisi G-SYNC ps5 FreeSync destekliyor peki G-SYNC destekliyor mu ? birde sizce hangisi daha iyi şimdiden teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-qhd-ips-1ms-oyun-monitoru-p-HBCV00000BL9IY
-
quote:
Orijinalden alıntı: dtmnyars
İyi forumlar, 4k da 120hz alınan hdmi 2.1 sadece bu iki monitörü bulabildim. Başka monitör tavsiyesi olan var mı ?
Bulduğum Modeller;
Gigabyte M28U
LG UltraGear 27GP950-Blg 4k 120 hz vermiyor
-
Hdmi 2.1 destekliyor hocam emin misiniz neye göre belirleniyor bu durum ?quote:
Orijinalden alıntı: JetMakalg 4k 120 hz vermiyor
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X