< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (218. sayfa)

-
-
Toriumun tapusunu vermiyorlarsa kafayı yemişler
-
Arkadaşlar Vatan bilgisayara adınızı yazdırın cidden stok geliyor. Ben 2 hafta önce cihaz aldım başka yerden ama Vatanda da adım yazılıydı aradılar geldi diye aldım ben diyerek sıramı başkasına saldım. Sonrasında dualsense siyah mağaza stoğunda görünüyordu onu almaya gittim mağazadan 1299₺ ye siyah dualsense aldım. Ve alırken de 2 adet ps5+horizon+siyah pulse 3d+şarj istasyonu bundle 16.000₺ den orada duruyor ayırttıran sahiplerini bekliyordu. Bahsettiğim Vatan Sakarya/Adapazarı şubesi. Şu an resmi fiyatlardan bundle yapan ve satış yapan belki de son yer Vatan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam beyler yurtdışındayımda adamlar amazondan satıyor uygun fiyatlı lakin şikayetler sorunlu aletler genelde müşternin elinde patlıyor ne sony ne de amazon yardımcı olmuyor bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar almanyada stok durumu nasil? Saturn mediamarkt gibi yerlerde bulunuyor mu stok?
Şu siyah Dualsensi'i bir tek ben alamadım herhalde.
Hayırlı olsun hocam. İlgili mağazada başka siyah dualsense var mıydı acaba?
-
Teşekkür ederim hocam stoğa 3 adet gelmişti sonuncuyu Vatan sabah açılır açılmaz kapıdan dalarak alabildim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde şöyle bir hikayem var hocam başımda geçen;
Vatan bilgisayardan geliyorum şimdi, olanları anlatayım;
Vatanın internet sitesine bakarsanız eğer orada dualsense bölümünde mağazadan al seçeneğini görürüsünüz, yani online satış yapacak stokları yoksa eğer mağazalarda ki stokları gösteriyor. Bulunduğum şehrin Vatan bilgisayar telefonunu bulup ulaşmaya çalıştıysam da başarılı olamayınca bende telefonla satış numarasını aradım (0850 222 56 56)
İlgili vatan bilgisayar bayisinde, internet sayfalarına baktığımda stok göründüğünü, ancak satışının yapılıp yapılmadığını öğrenmek istediğimi, çünkü daha öncesinde oraya gittiğimde satıldığını öğrendiğimi ve mağdur olduğumu anlattım. Telefonda ki arkadaş stok kontrolü yaptıktan sonra ellerinde İKİ tane olduğunu ve alabileceğimi, SATIŞININ HENÜZ YAPILMADIĞINI!!! söyledi.
Bende bir gazla direk Vatan bilgisayara gittim. Orada ki bayanın sözlerini aynen aktarıyorum arkadaşlar;
Evet elimizde iki tane var ancak bunlar Bundle olarak kullanılmak için ayrıldılar, yani satışını yapamam, TELEFONDA GÖRÜŞTÜĞÜNÜZ KİŞİ BURAYI ARASAYDI!!! Stoğun bu şekilde olduğunu söylerdik. Sizi buraya kadar boşuna yormuşuz, isterseniz isminizi alalım, stok geldiğinde sizi ararız.
Teknosa gibi Vatanında yalan çıkması cidden çok üzücü. Çünkü kişisel fikrimdir, yeni zamlı fiyattan satmak için ellerinde tutuyorlar! Daha da kötüsü; işimizi gücümüzü bırakıp yollara düşüp dualsense arıyoruz artık bu iş cidden raydan çıkmış vaziyette.
Şahsen ne yapacağımı cidden bilmiyorum, sinirim bozulduğu yetmiyormuş gibi, moralimde bozuldu.
Bu konuyla alakalı olarak, sinirim ve moralim hala bozuk. Şu anda 3 yerde stok görünüyor, yarın telefonla arayıp soracağım telefondan satışınız var mı diye? :D :D :D :D :D
-
Aynı şeyi tekrar yapmanın esprisi ne? Yani yine arayıp gidince aynı durum olabilir. Direk mağazaya git bence. Ama orası da aynı durumdadır muhtemelen. Sonuçta onlara merkezden talimat geliyor
-
Merhaba arkadaşlar, 11 yaş oğluma ps 5 alacağım. Teknosada flytecnology diye bi firma var. İthalatçı garantili. Konsol paket ve dualsrnse 2. Kol alırsam bunlardan ne kadar kazık yemiş oluyorum. Bi akıl verseniz bu konuda bilgim ve fikrim yok. Bir de digital sürüm öü cd mi?
Yok kardeşim ben oberhausendayım bulunmuyor . Berlinde yeni avm de açıldı stokta kalmıştıda 2 günde bitti berlinfe tanıdık yoktu alamadık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 17 Eylül 2022; 10:16:28 >
Aynı şeyi tekrar yapmadım, başka bir mağazada (MM) başıma gelen bir olaydı. Karşımda ki operatöre durumumu anlatıyordum. Telefon ettiğimde stokta var dediler, gittiğimde hata yapmışız stokta yokmuş dediler. Vatanda'da bundle için ayırdık dediler ve satmadılar.
Bir süredir siyah renk dualsense arayışımı yoğunlaştırdığım için hemen hemen her yerde mesajları ve ilanları kontrol ediyorum. Stok vardı aldım, Vatandan aldım vs. şeklinde hatta, telefon siparişiyle alanlar bile var (0850 222 56 60) Ama nedense benim bulunduğum şehirde ki Vatan'da stok varken satış yapmadılar.
Yakın zamanda sahibinden de yayınlanan ilanlara bakarsanız, bazı satıcıların 4-5 tane aldığını görebilirsiniz, fiyatlandırmaları pek vicdana sığacak şekilde değil, tabi ki mal sahibi ben değilim fiyatlandırmada özgürler. Sıkıntı mağazaların takındığı tutum. Yakın zamanda Teknosa'nın yaptığı 1299 TL'den ürünleri satıp, sonra tek taraflı siparişleri iptal edip, sistemsel hata oldu dedikten sonra 1899 TL'den stok girmesi gibi.
Neyse Vatan Bilgisayarda ki stoklarda bitmek üzere, sadece Batman'da ki mağazada stok görünüyor artık, bir sonra ki parti onlarda da 1899 TL olacaktır, maçı kendi adıma kaybettim yani...
Alan arkadaşlara hayırlı olsun İnşallah...
-
Hatırlarsanız aylar önce bunu yazmıştım ancak 20 binleri görmedi şimdilik. Beklenen enflasyon hala yüksek. Örneğin Tuvalet kağıtları 30 liradan 130 liraya çıktı. Ps5 7000 liradan su an 16 bin. Hala ucuz bile sayılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X