Şimdi Ara

[SATILDI] Playstation 5 Pro (Sifir) + PSN Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILDI] Playstation 5 Pro (Sifir) + PSN Hesap

Forumdan @iandi adlı arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olması dileklerimle..

Arkadaslar merhaba,

Kanada'dan sifir PS5 Pro getirdim. Steam ve Epic hesaplarimda 800 civarinda oyun oldugu ve God Of War oyunlari er ya da gec artik PC dunyasina da ciktigi icin PSN hesabimi elden cikarmak amaciyla PS5 Pro ile birlikte satiyorum.

Cihaz sifir cihazdir. Valizde yer problemi yaratmamasi icin kutusuz getirdim, cihazi yaklasik 10 dakika kadar test etmek icin actim onun disinda acilmadi (kol, wi-fi, kablo, internet baglantisi vs)

Cihaz PSN hesabi ile satilacaktir, hesapsiz satilmayacaktir. Hesabi alirsiniz isterseniz satarsiniz isterseniz kiralarsiniz isterseniz kendiniz kullanirsiniz pasa gonlunuz bilir.

Bir iki ufak hatirlatma: Cihaz Kanada cihazi oldugu icin garantisi burada gecmiyor. Ayrica Amerikan priz oldugu icin ya cevirici ile ya da avrupa tipi guc kablosu almaniz gerekecektir.

Fotograflar ayrica yuklenecektir. Ulkeye dun geldigim icin firsat bulup koyamadim.

PSN hesabindaki oyun listesi asagida yer almaktadir. Belirttigim oyun fiyatlari ilan hazirlanirken alinan fiyatlardir. Bazi oyunlarin fiyatlari indirimli olarak gosterilmekle beraber digerlerinin fiyatlari indirimsiz olarak gecmektedir. Su an toplamda 31 bin lira civarinda dip toplam ama hepsi indirimli olsa idi muhtemelen 15 bin - 20 bin civarinda olabilirdi.

Cihaz Istanbul Sultangazi veya Pendik civarindan satiliktir. Kargo malum nedenlerle dusunmuyorum ama cok israr eden olursa kargo ucreti ve riski aliciya ait olmak kaydi ile karsi taraf odemeli Turkiye ici herhangi bir yere gonderilir. Ama tekrar etmem gerekirse cihazi gelip gorup test edip elden teslim almaniz taraftariyim.

Hayirli forumlar.

[SATILDI] Playstation 5 Pro (Sifir) + PSN Hesap

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 32000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar bence alacaklar için kaçmaz bir fırsat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, cihaz yaklaşık 29 bine geldi (kuru çevirirsek 28.800 lira) 3200'e de oyunları bırakıyorum.

Teknik olarak bakarsak kar değil zarar etmiş gibi oluyorum aslında.

Dosta gidecek cihaz ve hesap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunlar dahil 32 bin mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MR.BİG-77 kullanıcısına yanıt

Evet hocam dahil , oyunlar PSN hesabının içindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzdalDogru -- 5 Haziran 2025; 13:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.