Şimdi Ara

[SATILDI] Playstation 5 - GOW Bundle - Eurasia TR Garanti - Çift Kol - Soğutuculu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    @ByBulutTR'e satılmış olup, kargolanmıştır.

Merhaba, 02/09/2023 tarihinde Hepsiburada'dan satın aldığım faturalı, Playstation 5 CD'li, GoW Bundle kutulu ve Sony Türkiye garantili (fotoğraflarda görünüyor) cihaz satılıktır. Ayrıca sonradan 2.kol satın aldım, siyah renk ve kutulu, neredeyse hiç kullanılmadı ve cihaz altına hem soğutucu, hem kolları şarj eden bir cihaz aldım. Hepsi birden satılık. Herhangi bir sorunu yok, İzmir Alsancak'ta yaşıyorum, gelip test edebilirsiniz. Takas teklif etmeyiniz.

Fiyat: 19000

[SATILDI] Playstation 5 - GOW Bundle - Eurasia TR Garanti - Çift Kol - Soğutuculu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 8 Şubat 2025; 13:41:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ürun tarafımca alınmıştır satıcıya ilgisi ve alakasından ötürü teşekkür ederim 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.