Şimdi Ara

PS5 Cd Sınırsız oyun 13.60 Jb kırılabilir son sürüm 32.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PS5 Cd Sınırsız oyun 13.60 Jb kırılabilir son sürüm 32.500 TL

Uzun süredir açmıyordum en son stabil kırılabilir sürümde kalmış güncellemedim.

Elden satış yapabiliriz evim musait deneyip kendiniz alabilirsiniz.

1 KOL + 1 Orjinal sarj istasyonu verilecektir tüm kutu vs hepsi duruyor sıfıra yakın toz bile birikmemiştir üstü örtülü bekliyordu hep yatay durdu o yüzden içindeki sıvı sogutucu aşagı kaymasını önlemiştir ısınmaz ses yoka yakın.

Daha öncede ilk kırılan versiyon ps5 bu siteden satmış bulunmaktayım eski üyeyim zaten 2010 civarı reflerim vardır şehir dışı eft sonrası kargo.

Sorularınız için ek bilgi için burdan veya whatsapdan yazabilirsiniz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 33500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

ne kadar olmalı sarj istasyonu ile birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 3 Ekim 2026; 17:16:39 >

Peşin 37.000 dediler bugün. Şarj istasyonuyla 38.000. Siz olsanız, 38.000'e garantili, sıfır olan konsola 35.000 verir misiniz?

şimdi arada 2 3 yazılım var riske girermisiniz o size kalır çünkü 13.60 dan sonraki yazılım tamamen sistem acıklarını kapatmak için hypervisor yazılımı yani uzun süre kırılmayabilir o yüzden size sordum kaça koyayım diye laf sokdugumu fln sanmayın alt sat işi yapmıyorum monitör alacaktım x de gördüm kırıldığını versiyona baktım o yüzden satılıga koydum kaça koysam adil bir fiyat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 3 Ekim 2026; 19:34:6 >

Şu anda satılan PS5lerin hepsi 13.60 ve öncesi zaten. 14.00 ve 14.10 son 15 günlük olay. Mesela konsol 7.61 olur, o zaman bir değeri olur. Alıp kutusunu açmadan 1-2 sene bekletenler var. Tabi o konsollar değerli oluyor ancak zaten 13.60'a JB çıkacağı 1 aydır yazılıp çiziliyordu. Yani diyeceğim, 2 hafta bekletince değerli olmayacağı için, bu fiyat çok yüksek. Bence ona göre değerlendirin fiyatı.

33.500 e çektim bu civarlarda satılmazsa kalsın gta 6 belki backport olur 4 5 bin tl vermekten kurtulurum

GTA 6'nın backport yapılabilmesi için, oynandığı FW'de dump yapılabilmesi lazım. Yani JBli konsol olmalı. 13.60 JBli konsolda, 14.10'da çalışan GTA 6 dump edilemiyor. Dolayısıyla backport da olmuyor. Fiyatla alakasız konuşuyorum.

anlıyorum eyw gta bi cıksın bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boss06

Dikkat edin kırılan konsollar Sony tarafından tespit edilince kulanilmaz hale geliyor makinaya ban atıyor Sony.

oyunlar olmuş 3bin 5bin tl ps4 de dahil onbinlerce oyun bedava olcak ban atsa ne olur atmasa ne olur zaten aç gözlü firma cd yi de yasakladı millet ucuza oyun alıyor al sat yapıyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 9 Ekim 2026; 1:26:12 >

Orijinalden alıntı: boss06

Dikkat edin kırılan konsollar Sony tarafından tespit edilince kulanilmaz hale geliyor makinaya ban atıyor Sony.

kullanılmaz hale geliyor lafına katılmıyorum. 2 yıldır kırılmış ps5 sahibiyim. bazı noktalarda sorun çıkartsada güzel güzel her oyunu oynadım.

-VIII- Güç Kaynağı Aldım 28,01,2015 /// "ogel" Traş Makinesi Sattım 09,02,2015 //// "MylifeisPC" GG Alışverişi Yaptım 31,03,2016 /// "sahinkeles" işlemci aldım 22,11,2016 /// 23,02,2019 "furkanbuyur" Güç Kaynağı sattım. ///DH Yöneticisi "deyvidey" 16.09.2017 Tamir Görmüş Bozuk Telefon Sattı///"mrtbyrkc" 02.01.2019 Ekran Kartı Aldım///12.02.2020 "Armag3d0N" 9 adet kitap alındı.///12.02.2020 "mercpool" 2 adet kitap aldım. ///"sithicus" 19,05,2021 Playstation 4 Aldım./// "kirkyedi" 05.03.2022 DualShock aldım.///15,01,2023 "jazzIII" cep telefonu aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.