|
-
benim sipariş iptal edilmiş arkadaşlar
_____________________________ -
Sebep ne gösterilmiş hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
150 euro üzeri yurtdışı alımlarda boşuna bilgilendirme yapıyorsunuz arkadaşlar, bırakın herkes kendi tecrübe etsin
Ben kendim iptal ettim hocam şöyle ki yukarda tecrübe edenler yazmış onlara inanmak lazım ben inandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Hocam sizin iptal edilmedi mi ?
Aynı anda ingiltere ve italya amazondan ön sipariş vermiştim.
2 tane ne yapayım diye birini iptal etmiştim. Cihaz yaklaşık 4 bin liraya geliyordu :)
Farkında olmadan hayatımın en büyük yatırımını kaçırmışım
Yok , ben 1 adet aldım . İptal etmediler henüz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Alın alın büyük fırsat.
Direkt amazon.de falan alınınca oluyordu. amazon.com.tr üzerinden de alındığını bilmiyordum. Çok saçma bir durum.
_____________________________ Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS -
150 euro üstü siparişler gümrükten geçmez
İthalat vergisi ödersiniz
İptal edildi malesef
9 tane aldım iptal
vay arkadaş, sanki esrar geçiriyoz gümrükten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
esrar o kadar kontrol edilmiyor
schipol havalimanı kontrolünde kabin çantamı incelemek için ayırmışlardı
x-ray cihazından geçiip inceleme yoluna sapan kabin valizimi incelemeye hazırlanan memur ekrandan (x-ray vardı sanırım) tekrar baktı ve açmadan bana teslim etti
tr ye dönünce farkedebildim içemediğim zevk verici maddenin bir kısmı valizde kalmıştı ve sorunsuz geçti

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android