Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam iyi hoşta ocak ortasıda çok geç. Daha önce olma şansı varmı acaba ? ilk haftası flan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Tamam iyi hoşta ocak ortasıda çok geç. Daha önce olma şansı varmı acaba ? ilk haftası flan ?

Daha önce olma şansı var ama net değil,gelen mail bu.

Sony Türkiye tarafından verilen bilgi Ocak ayı ortası şeklinde, tabi ürün gelişi ve gümrük işlemleri aksaksız ilerler belki ilk hafta olur şu anda belli olmaz.

Ürün tüm Türkiye'de aynı gün mağazalara sevk edilecektir, bizde aynı gün size kargo işlemlerini tamamlayacağız.

Saygılarımızla
  • Anlaşılan Sony tedarik konusunda ciddi sıkıntı çekiyor. Global olarak ürünün piyasaya çıkışı 1 ayı geçti neredeyse. Hala dünya genelinde bulunamıyor. Biraz hazırlıksız yakalandılar galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Tamam iyi hoşta ocak ortasıda çok geç. Daha önce olma şansı varmı acaba ? ilk haftası flan ?

amazon.com dan alırsan zaten aralık 22 de filan baya stok gelecekmiş ocağın ilk haftasına kalmadan 29 aralıkta bile elinde olabilir
  • amazon.com ile ilgili garanti sıkıntım var. Yani hani cihaz arıza yapınca cihazı amazona göndermek astarından pahalıya denk gelecek.. o kadar büyük bir kutuyu yurt dışına göndermek herhalde 100 tl filan tutar.
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Bir de bunun beklemesi var. Günlerce gitti gidecek geldi gelecek vs derken sıkıntı olacak. Bir de cihazı dışarıdan tekrar getirtirken yine vergi ödemek var. amazondan sipariş vermek için garanti olayını gözden çıkarmak lazım. Bu yüzden ben de kararsız kalmış vaziyetteyim.
  • Almanyadayim frankfurtta hicbir satrun de ve mediamarkt da ps4 yok. Xone heryerde zibil gibi ama ps4 icin en.az.2-3 hafta sure veriliyor :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler acele etmeyelim rafta görünce alalım :) malum başımıza gelen olaylar oldu ben töbe ettim artık konsolu görmeden almamaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Bir de bunun beklemesi var. Günlerce gitti gidecek geldi gelecek vs derken sıkıntı olacak. Bir de cihazı dışarıdan tekrar getirtirken yine vergi ödemek var. amazondan sipariş vermek için garanti olayını gözden çıkarmak lazım. Bu yüzden ben de kararsız kalmış vaziyetteyim.

Bencede garantiyi unutmak lazım. Benimde 1200 tl yi çöpe atacak kadar param yok

Teknosa kafamı kurcalıyor gelecek hafta bir parti daha gelecek söylentileri var, ocağın ortası yani 15 ne kadar rahat bir şekilde cihazı bulabileceğiz bence..

• En iyisi biraz daha beklemek. Geç olsun güç olmasın. Daha gelip gelmeyeceği belli olmayan makinaya önsipariş diye 1 ay öncesinden 1400 lira da veresim gelmiyor açıkçası.

Alan arkadaşlara hayırl ıolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

En iyisi biraz daha beklemek. Geç olsun güç olmasın. Daha gelip gelmeyeceği belli olmayan makinaya önsipariş diye 1 ay öncesinden 1400 lira da veresim gelmiyor açıkçası.

Alan arkadaşlara hayırl ıolsun

Gelip gelmeyeceği gibi bir şey yok hocam. Bunlar yetkili satıcı bu yüzden sorun olmaz.
  • btsony için karasız kaldım, MM olayından sonra...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o cümleyi bu siteyle alakalı kurmadım. Şimdi Sony Türkiye sürekli olarak Ocakta yeni stok gelecek diyor ama bu yalan olabilir mesela. Sony yollamazsa buradaki hiçbir satıcının yapabileceği bir şey kalmıyor. O yüzden sıkıntı yaşanabilir manasında söylemek istedim :)

Bir de elim sipariş ver butonuna gidiyor sonra kendi kendime bi dur orada diyorum. Bu kararsızlıkla zaten oradaki stok da bitmiş olacak. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 15 Aralık 2013; 15:03:38 >
  • Valla siz bilirsiniz. Son 2 adet kalmış.

http://www.btsony.com/asp/product/3384/PlayStation-4-Oyun-Konsolu
  • Ocak ortası çok geç benim için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

btsony için karasız kaldım, MM olayından sonra...

Gözümle görmeden almam bende ağzımız yandı malum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btsony'den Kalan 3'ten bir tanesini aldım şimdi. Son 2 ürün var. İşallah bir sıkıntı çıkmaz ocak en geç 15'te elimize geçerler cihazlar
  • Alan arkadaşlara hayırlısı olsun...
  • Açıkçası 1400 tl ye sadece cihaz ve bir kola para vermek içime sinmiyor. Alirsam ikinci kol ve kamerada olmali. Onun icin yazı bekleyip bundle paket alacağım. Ve amerikada 800 tl olan biseye burda 1400 vermek hiç hoşuma gitmiyor. Onun için beklemekte yarar var. Acelesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazurat -- 15 Aralık 2013; 15:15:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.