Şimdi Ara

★★PLAYSTATION 4 Alınacaktır★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar kafemze cihaz lazım. ciddi satıcılar pm atabilir,bende onlara teklif pm alabilirim ..sınırlı sayıda ps4 alıyorum

ALIŞ FİYATLARI Şu şekilde;

Tek kollu 900 tl-1000 tl + 1 tane oyun olursa daha iyi
    çift kollu 1000-1100 tl + bi kaç oyunla daha iyi olur

Piyasa Fiyatları Açılmamış Kutu

Spot 1050 tl oyunsuz
    sony bayi 1250 tl Oyunsuz
    diğer mağazalarda 1500 e kadar satılıyor
    Kim ne tutturursa

kozmetik olarak temizliğine bakılır, ondan sonra karar verilir

NOT:Kesin satıcı arkadaşlar pm atsın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umdt -- 20 Kasım 2014; 21:23:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşir urunu cihazi 1000 tl den verebiliriz yurtii garantili cihaz sadece kutusundan cikti kozmatik olarak cizikler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Teşir urunu cihazi 1000 tl den verebiliriz yurtii garantili cihaz sadece kutusundan cikti kozmatik olarak cizikler var.
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: By_KeReMM

Teşir urunu cihazi 1000 tl den verebiliriz yurtii garantili cihaz sadece kutusundan cikti kozmatik olarak cizikler var.

cevapland©¥ pm den
  • Dukkanimdaki ps4 size uyarsa pm atin lütfen?

• Türkiye'den alınma PS4 artı BF4 şeklinde 1100 liraya verebilirim, cihazla ilgili tek olumsuz sayılabilecek şey birkaç çizik. İlgilenirseniz PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Türkiye'den alınma PS4 artı BF4 şeklinde 1100 liraya verebilirim, cihazla ilgili tek olumsuz sayılabilecek şey birkaç çizik. İlgilenirseniz PM.

Pm atıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: umdt
    ÖLÜCÜ DEĞİLİM

çift kol, tr garantili cihazıma ne verirsin dedim, 900tl diyor. bol şans dostum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 9 Eylül 2014; 17:46:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Alınır
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanak_abdi

çift kol, tr garantili cihazıma ne verirsin dedim, 900tl diyor. bol şans dostum sana

Yukarda zaten yazılı verdiğim fiyatlar, bende 900 dedim,cihazı görmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umdt -- 9 Eylül 2014; 19:53:50 >
  • quote:

quote:

ÖLÜCÜ DEĞİLİM

İlan içeriğinde ölücülere satmayın etmeyin diye damardan giriyo sonra sırayla herkese PM'le ölü fiyatlar veriyor. Valla tebrik etmek lazım arkadaşı güzel taktik aslında, bizim milletimiz damardan girmeye dayanamaz çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrazrael

quote:

quote:

ÖLÜCÜ DEĞİLİM

İlan içeriğinde ölücülere satmayın etmeyin diye damardan giriyo sonra sırayla herkese PM'le ölü fiyatlar veriyor. Valla tebrik etmek lazım arkadaşı güzel taktik aslında, bizim milletimiz damardan girmeye dayanamaz çünkü :)

Bu kişi herkesin ilanından maydanoz gibi salata oluyor,benim verdiğim fiyatlar ortada

• Ben cok merak ediyorum baska kimin ilanına boyle bir yorum yazmisim. Bir diger konuda özel mesajdan telefonumu istemesi, sanırım arayip bir kac bukle stress atacak :)

• Yılbaşından sonra ikinci elini 900-800 e görürsünüz zaten, bekleyin derim biraz.
    Her elektronik cihaz gibi ilk çıktığında alan arkadaşlar o bantta kalacağını düşünüyor fiyatların.
    PS3'te bu fiyatlarla çıkmıştı aşağı yukarı. :)
  • Merhaba,

İlanımı kontrol edebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_99799582/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.