Şimdi Ara

Playstation 4 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 aydır sorunsuz kullandığım playstation 4 az önce fifa oynarken birden bire kapandı yeniden başladı,sonra tekrar oyuna girecekken tam tekrar kapandı. yeniden başlıyor sürekli

dit dit diye ses geliyor ayrıca. Ne yapmam lazım neden böyle oldu garantisi de yok malum amerika malı :(

• Arkadaşlar fişi çıkarıp taktım, güvenli mod diye bir ekran geldi ne yapmam gerekiyor?
  • yok mu yardım edicek beyler :(
  • Muhtemelen bağlantılarda kopukluk olmuştur bi an çıkarıp taktığın için düzelmiştir.Güvenli modda başlat sonra kapat aç
  • safe mode acılınca Analog un kablosu takılı olsun ve sonra da acılan menude 5 i sec onayla "rebuild database" bu işlem bitince bakalım düzelecekmi göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 5 Temmuz 2014; 21:20:58 >
  • Hocam güvenli modda yeniden başlata tıklıyordum baslatıyordu tekrar güvenli modda acılıyodu. En son biraz acmadım ps yi sonra tekrar actım güvenli mod geldi yine, tekrar yeniden baslat dedim bu sefer güncelleme falan yaptı acıldı.

Benım kafama takılan oyun oynarken birden neden ard arda resetledi makina :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Hocam güvenli modda yeniden başlata tıklıyordum baslatıyordu tekrar güvenli modda acılıyodu. En son biraz acmadım ps yi sonra tekrar actım güvenli mod geldi yine, tekrar yeniden baslat dedim bu sefer güncelleme falan yaptı acıldı.

Benım kafama takılan oyun oynarken birden neden ard arda resetledi makina :(

Ayağın falan kabloya değmiştir ?Yada kablonun geldiği yönden biri değmiş olabilir ? Bence kablo çıkmış sorun olsaydı hemen olurdu.7 aylık ps4'te olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada Fifa oynarken olmustu bir kere ödüm patlamıştı. Surekli restart ettim sonra guncelleme felam yapti şimdi hiç bir sıkıntı yok.

• yok hocam tv yukarda yerde kablo falan yok imkansız yani

karde sorun fifada mı acaba :D @shad
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Ogün bugündür Fifa acmıyorum sistem guncelleme yaptı mı hiç benim guncelleme yaptıktan sonra duzelmişti cunku

• Sonuç ?

• Hala sorun devam ediyor mu?

• Dün yazmıştım arkadaslar görmemissiniz. Playstation güvenli modda iken yeniden başlat diyodum tekrar güvenli moda geliyordu. Ben de fişi cektim taktım açmadım biraz ps'yi bekledim biraz, sonra açtım yine güvenli mod geldi yine yeniden başlat dediğimde bu sefer güncelleme falan yaptı açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Arkadaşlar fişi çıkarıp taktım, güvenli mod diye bir ekran geldi ne yapmam gerekiyor?

Güvenli Modda açtıktan sonra kapat aç sorun olmaz
  • Bana da oldu Fifa oynarken kalbim yerinden çıkmıştı düzelir merak etme

• Ps4 umu fisini cekerekek kapattim acarken sistem depolama durumu kontrol ediliyor yazip kaldi %69 da napcam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.