Şimdi Ara

[SATILDI] Playstation 4 500 GB Çift Kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Playstation 4 500 GB Çift Kol

Birkaç yıl önce aldım, ilk sahibiyim. PS5'e geçtiğim ve evlilik nedeniyle boşta duran makinaya yer ayıramadığım için satıyorum. Çift kolla vereceğim. Bugüne kadar ne bir arıza verdi ne de tamir gördü. Yalnızca Antalya içi teslim düşünüyorum. Eve gelip çalışırken test edebilirsiniz.

Makinada kayıtlı hesaplarda Fifa 22, Gran Turismo Sport, A Way Out, Rainbow Six Siege, Resident Evil Revelations 2, Arcana Complete Edition, BattleWorlds Kronos, Darksiders 1-2, Deponia, Destroy All Humans, Legend of Kay Anniversary, MX vs ATV Supercross Encore, Red Faction, Super Dungeon Bros, The Book of Unwritten Tales 2 oyunları mevcut ama uzun zamandır oynamadığım için Fifa 22 ve GTS hesaplarının şifre/mail bilgilerini bulamadım. Denedim, an itibarıyla makinada kurulu ve oynanıyor. Kaç aydır boşta duran makinada silinmediyse daha uzun süre silinmez muhtemelen.

Referanslarıma profilimden bakabilirsiniz. Her türlü bilgimi veririm, güvenilirlik açısından herhangi bir sıkıntı olmaz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.