Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 4 1tb+ 112 oyunlu psn hesabı Satın Al 19 Şubat 2021 17:09 1 1 Playstation 4 1tb+ 112 oyunlu psn hesabı Ps4 1tb. Kozmetik olarak iyi durumda. Arkadaşımın donanımhaber hesabı olmadığından ben paylaşıyorum. hesaptaki oyunlarControl ultimate editionManeaterGreedFallShadow of the Tomb RaiderHorizon Zero Dawn complete editionFifa 21Just Cause 4 Assasins creed originsUncharted 1-2-3-4-kayıp mirasVampyrPubgCall of duty modern warfare 2 remasteredJust cause 3For HonorCod modern warfare remasteredNba 2k16Yakuza kıwamiGod of war 3 remasteredMafia 3 Destiny 2 Fifa 20Marvels spider manAssasins creed odysseyNhl 19Fifa 19HitmanNeed for speed paybackF1 2017Fifa 18The last of us remastered Batman arkham knightBattlefield 4Sayılmayanlar da var. Hesap olmadan da 1900 düşünüyor. Kargo ve pazarlık konusunda pmden görüşeşbiliriz.Kargo konusunda da uyguna gönderim kodu bulunabiliyor. Ucuza gelebiliyor kargoda da şimdiden belirtmiş olayım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Playstation 5 Slim Diskli Mediamarkt faturalı 19 ay garantili Satılık Sensheiser Momentum True Wireless 4 [SATILDI] Çipli Nintendo Switch Oled Pokemon Edition [SATILDI] Xbox Series X 9. Nesil gamepad + elite series 2