Şimdi Ara

PLAYSTATION 3 MONİTÖR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ve iyi geceler arkadaslar

Elimde philps dogru yazamadim kesin 19 inc lcd var sadece vga girisi mevcut ps3 u buna baglayabilirmiyim baglarsam sesi nasil aktarcam ayni soruyu tuplu televizyon icinde soruyorum ve goruntu kalitesi nasil olur tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigit.35 -- 28 Şubat 2014; 0:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitörünün modelini yazarsan daha iyi olur.
    Ama anladığım kadarıyla sadece VGA girişi olan bir LCD monitörün var. VGA girişi analogtur.
    PS3'ünü bir lcd/led monitöre bağlayabilmek için HDCP destekli bir DVI girişi veya HDMI girişi olmalıdır. HDMI varsa zaten monitörün hoperlöründen ses alabilirsin. DVI girişi varsa o zaman sesi farklı bir kablo ile alabilirsin.
    Sende sadece VGA girişi olduğu için iki seçeneğin var. Ya TV box alacaksın ve o şekilde bağlayacaksın, ya da bir VGA-to-HDMI kablo alacaksın. Fakat bu kabloların performansları genelde iyi olmuyor. Ama daha önce bu forumda kullanıp memnun kalan bir iki kişi okumuştum.

SES bağlantısı için bu konuyu incelemen faydalı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24367386/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Monitörünün modelini yazarsan daha iyi olur.
    Ama anladığım kadarıyla sadece VGA girişi olan bir LCD monitörün var. VGA girişi analogtur.
    PS3'ünü bir lcd/led monitöre bağlayabilmek için HDCP destekli bir DVI girişi veya HDMI girişi olmalıdır. HDMI varsa zaten monitörün hoperlöründen ses alabilirsin. DVI girişi varsa o zaman sesi farklı bir kablo ile alabilirsin.
    Sende sadece VGA girişi olduğu için iki seçeneğin var. Ya TV box alacaksın ve o şekilde bağlayacaksın, ya da bir VGA-to-HDMI kablo alacaksın. Fakat bu kabloların performansları genelde iyi olmuyor. Ama daha önce bu forumda kullanıp memnun kalan bir iki kişi okumuştum.

SES bağlantısı için bu konuyu incelemen faydalı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24367386/tm.htm

Cevap verdiginiz icin teşekkürler monitör philips 190e2fb sanirim birde görüntü kalitesi hakkinda bilgi alabilirmiyim hem vga hemde scart giris hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigit.35 -- 28 Şubat 2014; 7:23:57 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_84788818/f_//tm.htm#85422659
    bu konuyu incele aradığın cevaplar burada.
    tüplü tv de çalışır ama görüntü baya kötü oluyor.
  • Evet, Philips 190e2fb sadece analog VGA giriş varç
    Üst mesajda arkadaşın dediği gibi tüplü televizyonda görüntü iyi olmaz. Oyananır ama güzel bir görüntü alamazsın. LCD/LED monitör veya TV ile karşılaştırılamaz bile. VGA'dan TV box ile daha iyi bir görüntü alabilirsin.
    VGA-to-HDMI kablo ise bir alıp dene istersen. İyi de olabilir, kötü de olabilir. Kendim hiç tecrübe etmedim. Ama okuduğum kadarıyla pek işe yaramıyor.
    Bence ikinci el bir HDCP destekli DVI girişi veya HDMI girişi olan LCD/LED monitörleri araştır derim.
    DVI'daki ses sorununuda aynen bir önceki mesajda verdiğim linkteki gibi halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

http://forum.donanimhaber.com/m_84788818/f_//tm.htm#85422659
    bu konuyu incele aradığın cevaplar burada.
    tüplü tv de çalışır ama görüntü baya kötü oluyor.

Cevap için cok tesekkurler ayni sryleri düşünmüşüz ps3 ipe iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Evet, Philips 190e2fb sadece analog VGA giriş varç
    Üst mesajda arkadaşın dediği gibi tüplü televizyonda görüntü iyi olmaz. Oyananır ama güzel bir görüntü alamazsın. LCD/LED monitör veya TV ile karşılaştırılamaz bile. VGA'dan TV box ile daha iyi bir görüntü alabilirsin.
    VGA-to-HDMI kablo ise bir alıp dene istersen. İyi de olabilir, kötü de olabilir. Kendim hiç tecrübe etmedim. Ama okuduğum kadarıyla pek işe yaramıyor.
    Bence ikinci el bir HDCP destekli DVI girişi veya HDMI girişi olan LCD/LED monitörleri araştır derim.
    DVI'daki ses sorununuda aynen bir önceki mesajda verdiğim linkteki gibi halledebilirsin.

Peki cok tesekkur ederim cevap icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.