Çipli Playstation 2 Slim. Fotoğraflar ürünün kendisine ait, fiyat 130 YTL, sorunsuz ve temizdir. Bütün aparatlar fotoğrafta gördüklerinizdir. Fiyat sondur ve pazarlık payı maalesef yok. Şehir : İstanbul/Üsküdar Konsolun yanında şekerleme, tadelle gibi vesaireler yok maalesef.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI
Şehir mesajda yazıyordu, İstanbul/Üsküdar Konsolu ben kullanmadığım için yanında şekerleme yok ama denemek için 2-3 tane aldığım şekerleme var onları verebilirim. quote:Orjinalden alıntı: Deitel şehir neresi.. tadelle ve hobi neden yok hocam:))) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI
pardon dikkatimden kaçmış.. ankarada tanıdık var mı deneyerek almak içn yardımcı olabilecek.. quote:Orjinalden alıntı: Rëaksiyon Şehir mesajda yazıyordu, İstanbul/Üsküdar Konsolu ben kullanmadığım için yanında şekerleme yok ama denemek için 2-3 tane aldığım şekerleme var onları verebilirim. quote:Orjinalden alıntı: Deitel şehir neresi.. tadelle ve hobi neden yok hocam:)))
Maalesef Ankara'da tanıdığım yok. quote:Orjinalden alıntı: Deitel pardon dikkatimden kaçmış.. ankarada tanıdık var mı deneyerek almak içn yardımcı olabilecek.. quote:Orjinalden alıntı: Rëaksiyon Şehir mesajda yazıyordu, İstanbul/Üsküdar Konsolu ben kullanmadığım için yanında şekerleme yok ama denemek için 2-3 tane aldığım şekerleme var onları verebilirim. quote:Orjinalden alıntı: Deitel şehir neresi.. tadelle ve hobi neden yok hocam:))) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI