Bildirim
Playstation 2 Digimon Oyunlari
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Digimon World 4 berbat bir oyun, Digimon Rumble Arena 2 ise fena değil ama digivolution sistemi çok kötü yapılmış. Diğer oyunları oynamadığım için yorum yapamayacağım ama paylaşımın için sağol :) -
Yorumun İcin Tskler. -
Pc'de direk çalıştırabiliyormuyuz ? Emulatör varmı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: 0nuR^^
Pc'de direk çalıştırabiliyormuyuz ? Emulatör varmı ?
PCSX2 diye bir emulator var ama ne kadar iyi bilemiyorum.
http://www.pcsx2.net/files/18430 -
Ps2 oyunları çalışmaz ve ps1 oyunlarınında emilatör e uygun olarak çıkanlarının yanında zaten emulatörün adı ve link i olur.O yüzden bu oyunları pc de oynayamıyoruz. -
quote:
Orjinalden alıntı: salih_763
Ps2 oyunları çalışmaz ve ps1 oyunlarınında emilatör e uygun olarak çıkanlarının yanında zaten emulatörün adı ve link i olur.O yüzden bu oyunları pc de oynayamıyoruz.
Nasılda bilgili, nasılda bilgili...
kankam benim.
-
evet -
quote:
Orjinalden alıntı: JusT.DreaM`
quote:
Ps2 oyunları çalışmaz ve ps1 oyunlarınında emilatör e uygun olarak çıkanlarının yanında zaten emulatörün adı ve link i olur.O yüzden bu oyunları pc de oynayamıyoruz.
kankam benim.
La oğlum engelleri kaldırda eskisi gibi muhabbet edelim yine.
-
quote:
quote:
kankam benim.
Kanka engeli kaldırsana yav özlettin. -
PCSX 0.9.6 Sürümü İle Rahatlikla Ps2 Oyunlarini Oynuyorum.
Ekran Karti Ati Radeon 1600 Veya Ustu Sart
İntel Duo Veya İntel Pentium 4 3.0 Ghz Sart
2Gb Ram Sart.
Bunlar Olursa İstedigin Oyunu Oynarsin.
. -
quote:
quote:
kankam benim.
Knk engeli kaldırsana ya (s)övelim seni eskiden her gün yaptığımız gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 25 Haziran 2009; 14:33:55 >
-
Yılmaz kanka.
-
Konu Yine Dağildi.. -
rumble arena 2 yi oynamıştım pek hoşuma gitmedi. 1 i daha güzeldi gibi -
Bende Pek Beyenmemistim Rumble Arena 2 yi
Digimon Another Mission Ve Digimon Savers Guzel Ama. -
bu oyunları dvdye çekimmi oynuyabiliyoz emülatör var ama bi türlü digimon arena 2 yi img yada isosunu bulamdım galiba dvdye çkp oynanıyor sanırsam dielmi????????????? ve diğerleride aynımı -
biz bunları indir nasıl çalıştırıcaz biri anlatabilirmi -
emulatorle kardeşim googleden ps2 emulatoru bul çalıştır. -
Arkadaşlar ben Digimon Rumble Arena'nın tüm part larını indirdim şimdi ne yapmam gerek ps2 de oynamam için ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X