ekran da kod paylaşılıyor mu görmedim ? |
PUBG [ANA KONU] (734. sayfa)
-
-
S. EP kazanımları ne zaman sona eriyor? Bir sonraki Pick'Em Challenge için saklayabilir miyim?
C. PGI.S sırasında kazanılan EP'leri 14 Nisan 2021 tarihine kadar harcaman gerekmektedir. Esports Dükkan'ı kapandığında kalan tüm EP'lerini kaybedeceksin
S. Dükkandan satın aldığım PGI.S eşyalarını Steam Community Market'te takas edebilir miyim?
C. Hayır, PGI.S dükkanından satın alınan ürünler takas edilemez.
-
koreliler codemarco ile dalga geçiyorlar
-
belki kuponla satınlar satılmıyordur. m414 iyi para ederdi.
-
Takas etmek farklı, pazarlanabilir farklı. Steam markete girin bakın. Mesela bende "PCS3 Smoke Stacked - Helmet (Level 3)" kask var. Bunu steam markette satmaya çalıştığımda "Etiketler: Takas Edilemez, Pazarlanabilir" yazıyor. Yani bu ürünü takas edemiyorum ama steam markette satabiliyorum.
-
9Q8L6YA5VTMV
-
yayından free kupon vermiyorlar, 1000ep veriyorlar ?
N2D4RUATV4GP
-
-
yayından 1000ep veriyor sadece
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patrenyayından 1000ep veriyor sadece
Aynen.
-
yayından free kupon vermezse ben para ile kupon alırım, m416 iyi para edecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patrenyayından free kupon vermezse ben para ile kupon alırım, m416 iyi para edecek.
Nereden biliyorsun hocam iyi para edeceğini? Tava ne kadar eder peki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patrenyayından free kupon vermezse ben para ile kupon alırım, m416 iyi para edecek.
Yayından kupon verilmezse zaten tek alternatif o kalıyor, o yüzden dediğin gibi fiyat yüksek olur.
-
VCFEHWEFYFDD 9Q8L6YA5VTMV
-
a3bxemajp5u2
-
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenVCFEHWEFYFDD 9Q8L6YA5VTMV
4000 ep'ten fazla alabildin mi?
-
7000 oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patren7000 oldu
4000 de kaldım da o yüzden. Katıldınız deyip duruyor sürekli, denemeye devam o zaman.
-
Kod takibi için playerıgn esport kanalı var oraya bakabilirsiniz 7000 ep bende oldu.grup aşamasından sonramı droplar düşecek ? -
bilmiyom hocam anlamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X